Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τελευταια οι δισκοι μου αρχιζουν να γεμιζουν και ειμαι σε ψαξιμο για νεο

Μεχρι στιγμης εχω τα εξης

1) 64gb ssd οπου εκει εχω το λειτουργικο μου

2) 1tb εσωτερικο οπου ειναι χωρισμενος σε 3 partitions, ενα για δευτερευοντα αρχεια του λειτουργικου, ενα για αρχεια της δουλειας μου και ενα για downloads/μουσικη

3) 2tb που ειναι σε εξωτερικη θηκη usb 2.0 (ο υπολογιστης μου δεν εχει usb 3.0) και ειναι συνδεδεμενος στο ρουτερ μου NetGear DGN2200 οπου εχει μεσα μονο ταινιες και σειρες. Τον συγκεκριμενο τον εχω κανει share στο δυκτιο μου που εχει ακομα 1 υπολογιστη-media center στο σαλονι καθως και 2 tablets που βλεπουν τα αρχεια μεσω xbmc.

Προς το παρον ψαχνομαι για λυση, θα ηθελα καποιον 3tb η καποιον 4αρη οπου εχω στο μυαλο μου να πανε εκει ολες οι ταινιες-σειρες για να εχω και αλλο χωρο, ο 2 tb να παρει την θεση του 1tb και ο 1 tb να μεινει για back up.

Υπαρχει καποια αλλη προταση για το παραπανω;

Σαν δισκους τωρα εκει ειναι που κολλαω, να επιλεξω καποιον εσωτερικο παλι που θα τον βαλω στην ιδια θηκη και θα ακολουθησει την ιδια συνδεσμολογια με το 3; Η να παω σε κατι τετοιο;

Ξεχασα να αναφερω οτι το κεντρικο pc ειναι παντα ανοιχτο.

Δημοσ.

Αν μπορείς να διαθέσεις κάτι παραπάνω, να πας σε κάτι τέτοιο.

https://www.skroutz.gr/s/4381865/Zyxel-NSA310S.html

https://www.skroutz.gr/s/3870048/Western-Digital-AV-GP-3TB-SATA-III.html

Kατεβαστήρι από torrent, από όλους τους host με κλειστό υπολογιστή, (υπάρχει και λύση με 2 σκληρούς, αλλά θα ανέβεις λίγο ακόμη τιμή), μπορεί να στριμάρει ταινία ενώ κατεβάζει κτλ κτλ

Επιπλέον θα έχεις 1 έξτρα χρόνο εγγύηση από την λύση της wd και θα μπορείς να αλλάξεις έυκολα δίσκο χωρίς να χάσεις εγγύηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...