Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Budget : 120€ μέγιστο!

Χρηση : Μουσική deep house/big room house

Sound Card : Creative Sound Blaster Play

Αλλα : θέλω δυνατό μπάσο και πολλή ενταση ηχείων. Δηλαδή δεν θέλω να πάρω ηχεια με τέλειο ήχο αλλά χαμηλή ενταση η αδύναμα μπάσα. Τώρα έχω τα Logitech x210 και δεν με καλύπτουν πλεον.

Ευχαριστώ,Μίλτος

Δημοσ.

Τα Z623 που πρότεινε ο φίλος παραπάνω δεν είναι καλά? Υπενθυμίζω πως θέλω πολύ μπάσο,και 75W με 200W συνολική ισχύ έχουν κάποια διαφορά...Δεν είναι καλύτερα για τα λεφτά τους τα Z623? Δεν με ενδιαφέρει και πολύ να'χω τέλεια απόδοση σε πρίμα κλπ απλά θέλω να'ναι πολύ πιο δυνατά και με καλύτερο μπάσο :)

Να ένα δείγμα μουσικής που μ'ενδιαφέρει : 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω είχα κάτι ψιλά στην κάρτα μου και πήρα αυτό εδω το ενισχυτάκι. :-D

http://www.ebay.com/itm/Lepai-Class-T-Hi-Fi-Audio-Amplifier-Tripath-LP-2020A-Amp-20WX2-Stereo-Amp-/181054625985?hash=item2a27b258c1&vxp=mtr

Τώρα πρέπει να βρω και ηχεία με high sensitivity να τον συνδυάσω για nearfield ακρόαση.  (βασικά ελπίζω να δώσουν κάτι παραπάνω και να καλύψουν ενα μικρό καθηστικό στο εξοχικό)

Μπορείς να συνδέσεις απο πανάκριβα υπερευαίσθητα μεγάφωνα fostex για DIY καταστάσεις, τα σχετικά ακριβά έτοιμα bookself klipsch b20 - polk audio TS100 μέχρι και τα φθηνιάρικα Dayton B652 των 40 ευρό.

Για αρχή θα δοκιμάσω κανά ηχείο απο ενα παλιό στερεοφωνικό σύστημα. Εχω ενα sony.

http://www.youtube.com/watch?v=5IvfE63B1XY

Προς το παρόν εχω στο pc τα creative T20 τα πρώτα.

4445-IMG3510s.jpg

Είναι τίμια και αρκετά ποιοτικά, με το μπασάκι τους με αρκετά καλό tweeterάκι, χωρίς να κουράζει οπως τα monitor ηχεία και συγχωρεί χαμηλότερης ποιότητας υλικό και πηγή  και το βασικότερο κόστιζαν τότε που τα πήρα 50 ευρό.

Τπτ απο αυτά που σου στέλνω δεν σου κάνουν βεβαίως βεβαίως, αλλά έτσι είπα να στείλω κάτι προς την εντελώς άλλη κατεύθυνση. :)

Αυτό που θες είναι τα Z5500, logitech πάλι.

Επεξ/σία από yiannis_1
Δημοσ.

Αυτό που θες είναι τα Z5500, logitech πάλι.

Z5500 για μουσικη???  :shock:  :shock:  :shock:

Τα Z623 που πρότεινε ο φίλος παραπάνω δεν είναι καλά? Υπενθυμίζω πως θέλω πολύ μπάσο,και 75W με 200W συνολική ισχύ έχουν κάποια διαφορά...Δεν είναι καλύτερα για τα λεφτά τους τα Z623? Δεν με ενδιαφέρει και πολύ να'χω τέλεια απόδοση σε πρίμα κλπ απλά θέλω να'ναι πολύ πιο δυνατά και με καλύτερο μπάσο :)

Το καλύτερο μπασο ειναι κατι το σχετικο... υπαρχει μπασο που απλα κανει θόρυβο και υπάρχει και το σωστο μπασο. Guess σε ποια κατηγορία ανήκουν τα logi....  Οχι οτι τα edi εχουν και το τελιοτερο μπασο στο κοσμο αλλα είναι σαφώς καλυτερο απο τα logi.. Απο εκει και περα τα 75βατ ειναι παραπανω απο αρκετα για ενα νορμαλ δωμάτιο εκτος βεβαια αν ο σκοπος σου ειναι να σε ακουν 3 τετραγωνα παραπερα η να φορά ακουστικο βατυκοηας στα 40 σου..

• Like 3
Δημοσ.

Z5500 για μουσικη???  :shock:  :shock:  :shock:

Το καλύτερο μπασο ειναι κατι το σχετικο... υπαρχει μπασο που απλα κανει θόρυβο και υπάρχει και το σωστο μπασο. Guess σε ποια κατηγορία ανήκουν τα logi....  Οχι οτι τα edi εχουν και το τελιοτερο μπασο στο κοσμο αλλα είναι σαφώς καλυτερο απο τα logi.. Απο εκει και περα τα 75βατ ειναι παραπανω απο αρκετα για ενα νορμαλ δωμάτιο εκτος βεβαια αν ο σκοπος σου ειναι να σε ακουν 3 τετραγωνα παραπερα η να φορά ακουστικο βατυκοηας στα 40 σου..

Τα edifier έχουν διάφορες εκδόσεις αν κοιτάξεις και απο το site τους.το κάθε ένα έχει την δικιά του χρήση.Τελειότερο μπάσο δεν έχουν αλλά είναι αρκετά αξιοπρεπή.Είναι "λίγο" πιο ακριβά από άλλα της αγοράς όμως έχουν και διαφορετική ποιότητα..πχ τα s730 είναι μπαμ αυτό που θέλει..ήχος..μπάσο ..απλά αν τα αγοράσεις..πάρε και ακουστικά βαρηκοιας γιατί μετά από μια βδομάδα θα τα χρειαστεί(το μόνο μειονέκτημα είναι η τιμή τους..)οπότε στο budget σου είναι ο μικρός του αδερφός s530 αλλά είσαι στο +50

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...