Προς το περιεχόμενο

Moto G 16 GB VS LG Nexus 4 16GB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά.Ενδιαφέρομαι για τις παραπάνω συσκευές.Έχω διαβάσει για τα θετικά του Moto και γνωρίζω οτι είναι οτι πιο vfm υπάρχει αυτή την στιγμή στα mid-budget smartphones , παρ'όλα αυτα με πάνω κάτω τα ίδια χρήματα αγοράζω σε καλή κατάσταση ένα nexus 4 .Αξίζει η υπεροχή σε hardware του Nexus , να πάω σε μεταχειρισμένο ( καθώς και σε μοντέλο που πρωτοκυκλοφόρησε 1 χρόνο περίπου πρίν απο το Moto..;Το μπάντζετ μoυ είναι +-200 ( σίγουρα όχι πανω απο 210 ) .

Δημοσ.

Κοίτα σίγουρα nexus 4 μετράαει περισσότερο αλλά μεταχειρησμένο δεν ξέρω...

Πες μας αν είναι γνωστός αυτός που το έχει, αν έχει εγγύηση, πόσο το δούλεψε κτλ...

Δημοσ.

Η τιμή είναι αυτή που βλέπω κατα μέσο όρο στις αγγελίες του site , δεν εχω καποιο γνωστό που να το δίνει σε αυτή την τιμή..

Δημοσ.

Όπως είπα σίγουρα nexus ανώτερο, δες εγγυήσεις αν υπάρχουν και σκέψου το καλά..Εγώ μάλλον δεν θα αγόραζα μεταχειρησμένο...

Δημοσ.

Nexus 4 λογο 2gb ραμ και αναβαθμισεων. Πολυ βασικα και τα δυο!

Motorola=google πλεον οποτε το θεμα αναβαθμισεων δεν το θιγουμε. Απο εκει και πέρα κ εγω Nexus προτεινω λογω hardware

Δημοσ.

Motorola=google πλεον

Νομίζω πρόσφατα εξαγοράσθηκε απο την Lenovo , παρ'όλα αυτα δεν γνωρίζω αν θα παίρνει αναβαθμίσεις όπως το Nexus 4 που είναι pure παιδί της Google.

Δημοσ.

η motorola ανηκει στην lenovo και η google εχει ποσοστο απο τη lenovo η οποια εχει την μοτορολα αρα θεωριτικα οι αναβαθμισεις θα βγαινουν 

Δημοσ.

Όπως και να έχει , αγόρασα ολοκαίνουργιο το Nexus 4 , απο ένα παιδί , τώρα κάνω την πρώτη φόρτιση και πιστεύω ήταν σούπερ ευκαιρία με ελάχιστα χρήματα περισσότερα απο το moto g 16gb.Ευχαριστώ πολυ !

Δημοσ.

Μετά απο λίγη ώρα χρήσης , πραγματικά προσπαθώ να μαζέψω τα σαγόνια μου απο το πάτωμα.Δεν ασχολούμουν με android smartphones και η διαφορά με το Xperia που είχα είναι τρομακτική.

Δημοσ.

Όπως και να έχει , αγόρασα ολοκαίνουργιο το Nexus 4 , απο ένα παιδί , τώρα κάνω την πρώτη φόρτιση και πιστεύω ήταν σούπερ ευκαιρία με ελάχιστα χρήματα περισσότερα απο το moto g 16gb.Ευχαριστώ πολυ !

Γρήγορος είσαι ρε τρελέ, πότε πρόλαβες?  :P

Όπως και να 'χει και γω σε nexus 4 θα πήγαινα, καλορίζικο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...