JohnieGatoni Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα έχω 2 προβλήματα με αυτό το router Speedport W 724V Type Ci. (VDSL 30Mbps)Αρχικά, όταν πατάω το "Status information" παίρνω την παρακάτω εικόναΔεν μου εμφανίζει τίποτα από τα χαρακτηριστικά της γραμμής και μετά από 5-10 δευτερόλεπτα μου γράφει "The router is not responding".Πήρα στο 13888 δεν βγάλαμε άκρη αλλά τελικά μου είπαν ότι συγχρονίζει στα 29.900.Πάω στο speedtest.net,κάνω test και μου δίνει 27.43 Μbps download και 2.31 upload. Από το site του οτε http://speedtest.ftp.otenet.gr/ κατεβάζω με 2.1 MBps. Εκτός από αυτό έχω πρόβλημα όταν συνδέομαι ενσύρματα από το σταθερό υπολογιστή με το router(ethernet) .Κάνω ping στο 192.168.1.1 και παίρνω αποτελέσματα <1ms και πολλές φορές "γενικό σφάλμα"(σαν να χάνεται η σύνδεση). Αυτό το πρόβλημα υφίσταται μόνο με το σταθερό υπολογιστή μου όταν συνδέομαι ενσύρματα(με το laptop δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ακόμα και με ενσύρματη σύνδεση). Τι μου προτείνεται να κάνω; ΥΓ Έχω κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αλλά δεν επιλύθηκε το πρόβλημα με το ping από τον σταθερό υπολογιστή προς το router (ενσύρματα). Για το πρώτο πρόβλημα με το Status δεν έχω κάνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, γιατί μου εμφανίστηκε σήμερα που ενεργοποιήθηκε το VDSL
mpabakis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Για να πάρεις αποτελέσματα στο Status Information, κάνε firmware update από το site του OTE. Είχα το ίδιο πρόβλημα..
JohnieGatoni Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Για να πάρεις αποτελέσματα στο Status Information, κάνε firmware update από το site του OTE. Είχα το ίδιο πρόβλημα.. To firmware που έχει στον ΟΤΕ είναι παλιότερο από αυτό που έχει ήδη. Anyway, αύριο πρωί θα πάω να το αλλάξω. Μια τελευταία ερώτηση. Μου είχαν πει ότι συγχρονίζω στα 29.900 αλλά κατεβάζω με 2.0-2.3 MBps από ΟΤΕ http://speedtest.ftp.otenet.gr/. Δεν είναι λίγο ; Δεν θα έπρεπε να κατεβάζω ας πουμε το λιγότερο με 3MBps; Ευχαριστώ προκαταβολικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα