Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα σημερα ενα ipad mini 2, και επιχειρησα να το αναβαθμισω απο 7.0.4 σε 7.0.6 μεσω itunes, χωρις να χω συνδεσει σε wifi (μεγαλη ιστορια). Αφου εκανα τα γνωστα βηματα και περιμενα να κατεβει το πακετο αναβαθμισης, το επιασα μετα απο κανα 2ωρο και μου εγραφε πως δεν πετυχε η αναβαθμιση και πως προεκυψε το σφαλμα 4013. Το εβαλα σε recovery mode, το ξανασυνεδεσα στο Pc και μου βγαζει παλι πως απετυχε το recovery. Το ipad δεν ανοιγει με τιποτα και το μονο που μου βγαζει ειναι το εικονιδιο του itunes με το καλωδιο απο κατω. Βοηθεια παιδια!! (Εχω αλλαξει θυρες usb, εχω κανει απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση itunes μαζι με αρκετα reboot του pc)

Δημοσ.

The only way to get out of a recovery loop is by puttin your iPhone into DFU mode and doing a full restore!

How to put your iPhone into DFU mode:

1- Connect to iTunes

2- Hold down your power and home button together for ten seconds

3- release the power button but keep holding down the home button until you see a notification pop up I. iTunes that says it has detected an iPhone in recovery mode than you can let go of the home button!

4- Then you just have to click on restore and let it go!

You may have to do this more than once but it worked for my iPhone 5S!

Αυτό το δοκίμασες;

Το itunes είναι το τελευταίο;

Οι θύρες είναι στην πίσω μεριά σταθερού;

Δημοσ.

Το δοκιμασα 2 φορες, την πρωτη φανηκε σαν να προχωραει η μπαρα στο ipad, μετα εβγαλε ομως οτι παρουσιαστηκε σφαλμα 0xE8000084, καθως επισης και πως δεν μπορεσε να κανει επαναφορα γιατι παρουσιαστηκε σφαλμα (9). Τη δευτερα η μπαρα δεν προχωρησε καθολου και απλα εβγαλε σφαλμα 4013. Το itunes ειναι το πιο προσφατο (σημερα το ξαναεγκατεστησα) και οι θυρες ειναι στο πισω μερος του desktop. Οφειλω να σημειωσω οτι σε καποιες περιπτωσεις το pc εχει παρουσιασει καποια θεματα με τα usb (αδυναμια αναγνωρισης καποιων usb sticks και εξωτερικων σκληρων), μετα απο προσφατο format ομως, δεν τα ειχε παρουσιασει.

Δημοσ.

Δεν ξέρω να σε βοηθήσω παραπάνω, πάντως αφού το pc είχε θέμα, πιθανών να είναι πρόβλημα με τα ρεύματα που τραβάει η usb θύρα με συνέπεια να μην αναγνωρίζεται σωστά. Δοκίμασε τουλάχιστον σε άλλο desktop να εξαλείψεις αυτό το ενδεχόμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...