mary Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδια. Μπηκα στο λογαριασμο μου στο imageshack να ανεβασω καποιες φωτο και μου ζηταει να αναβαθμιστω σε premium account επι πληρωμη... 1. Συμβαινει και σε άλλους; 2. Εχει μέρες που άλλαξε αυτη η πολιτικη τους; 3. Αν συνεχισει ετσι, ξέρετε κανενα άλλο site για δωρεαν ανεβασμα φωτογραφιων;
antonl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μπα, μια χαρά παίζει σε μένα (χωρίς premium). Εναλλακτικά χρησιμοποιώ και photobucket .
mary Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μπα, μια χαρά παίζει σε μένα (χωρίς premium). Εναλλακτικά χρησιμοποιώ και photobucket . Ε τι στο καλό;;; Μονο αν αναβαθμιστω σε premium με αφήνει.
veteranos123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, δυστυχώς και εμένα έτσι λέει ότι πρέπει να κάνω premium τον λογαριασμό μου αλλιώς δεν με αφήνει να ανεβάσω φωτογραφίες. Πρέπει να έχει καμιά βδομάδα που έγινε έτσι και πλέον χρησιμοποιώ το photobucket. 1
antonl Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 ΟΚ, τώρα είδα στ αριστερά: "7 days left - Trial account".
NikosKallithea Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Κανε λογαριασμό στο flickr, google drive ή dropbox 1
Meraklis56 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 αν θες για public(forums κλπ) τότε: imgur αν θες για πιο private καταστάσεις: dropbox 1
mary Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 ΟΚ, τώρα είδα στ αριστερά: "7 days left - Trial account". χαχαχα. Ε αργει αλλά θα σου κλειδωθει και σενα. Ευχαριστω παιδια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα