Pa0ki Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Εμείς πάντως σε μάθαμε, να 'ναι καλά o ρουφιάνος το facebook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_ristos Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 δεν είχα να κρύψω κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thessalonikios28 Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 η τροχαια πρεπει να αρχισει να κοβει προστιμα στους καγκουρες με τα ηχεια.κορναρεις και ειναι στον κοσμο τους δεν καταλαβαινουν τιποτα.περα απο την ποζερια για να τραβηξεις την προσοχη των αλλων δεν εχει νοημα να εχεις μεσα σε ενα κουτι οπως ειναι το αυτοκινητο τερμα την μουσικη.ειμαι σιγουρος οτι μετα απο καθε βολτα πανε σπιτι και πινουν ντεπον για τον πονοκεφαλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_ristos Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2014 η κλήση για ηχοσύστημα είναι 200 ευρώ και 30 μέρες το δίπλωμα αν θυμάμαι καλά....για το κεφάλι μόνο στην αρχή γίνετε αυτό...εμένα δεν με πειράζει μπορώ να το αφήσω και μέχρι το τέρμα χωρίς κανένα πρόβλημα το ξέρω ότι κάνω κακό στον εαυτό μου αλλά εμένα μου αρέσει η δυνατή μουσική στο αυτοκίνητο....και όπως ανέφερα στην περίπτωση μου η μουσική είναι για μένα...έχει τύχει πολλές φορές βράδυ σε ερημικό δρόμο να πηγαίνω με 30-40 χιλιόμετρα και να βάζω μουσική...εκεί δεν νομίζω να ενοχλώ κάποιον από την στιγμή που περνάει ένα αμάξι την ώρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις