Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άσε μας μωρέ....όλη μας την ζωή σκεφτόμαστε τι θα πει ο ένας και τι θα πει ο άλλος... ότι θέλουν ας πούνε

ο καθένας ας κάνει ότι θέλει στο αμάξι του και δεν μας πέφτει λόγος..από την στιγμή που αρέσει σε αυτόν που το έχει εμείς απλά δεν μιλάμε...ο καθένας ας κρατήσει την γνώμη του για τον εαυτό του και σε μερικούς απλά ταιριάζει η παροιμία που λέει '' όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κρεμαστάρια ''

ξέρω άτομα που βρίζουν τους άλλους επειδή ζηλεύουν αλλά πίσω από την πλάτη τους παραδέχονται πως τους αρέσει και μου έχει τύχει κιόλας πολλές φορές...

ναι έχω ηχοσύστημα και ναι οδηγώ με τέρμα μουσική όμως είμαι σε περιοχή που δεν έχει και πολλά σπίτια οπότε μόλις μπαίνω σε περιοχή που έχει κόσμο το χαμηλώνω όμως όταν το βάζω τέρμα το βάζω για μένα...

"Οσα δεν φτανει η αλεπου ΤΑ ΚΑΝΕΙ κρεμασταρια"

Συμφωνω στο οτι ο καθενας κανει οτι θελει και του αρεσει αρκει φυσικα αυτο να ειναι στα ορια του νομου.Γιατι το να περνας απο μια κατοικημενη περιοχη με τερμα την μουσικη ειναι εξω απο τα ορια του νομου οποτε ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ.

Τωρα οσον αφορα τις αεροτομες κτλ που σχολιασαμε σιγουρα δεν ειναι παρανομα απλα να εχουμε κατι να λεμε,σε καποιους μπορει να αρεσει ,σε αλλους οχι.Απλα σχολιαζουμε.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

συγνώμη μπερδεύτηκα και δεν το έγραψα...
όταν λέω δεν μας πέφτει λόγος εννοώ για ότι κάνει εσωτερικά και εξωτερικά..για ήχο είναι φυσιολογικό να σε ενοχλεί αλλά το ξαναλέω όταν φτάνω σε κατοικημένη περιοχή το χαμηλώνω....

post-295252-0-79114900-1396815435_thumb.jpg

Δημοσ.

οδηγώ με τέρμα μουσική όμως είμαι σε περιοχή που δεν έχει και πολλά σπίτια οπότε μόλις μπαίνω σε περιοχή που έχει κόσμο το χαμηλώνω όμως όταν το βάζω τέρμα το βάζω για μένα...

Όταν οδηγείς με το ηχοσύστημα στο τέρμα, το τελευταίο που θα έπρεπε να σε απασχολεί είναι το πόσα σπίτια υπάρχουν γύρω σου και το αν και πόσο ενοχλεί η ένταση τους άλλους.

Το πρώτο ξέρεις ποιο είναι; Το γεγονός ότι υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες, αποτελείς δημόσιο κίνδυνο, διότι απομονώνεσαι ακουστικά από οτιδήποτε συμβαίνει στο δρόμο. Δεν ακούς καν τα κορναρίσματα. Για να μη μιλήσουμε για το σε τι βαθμό αποσπάται η προσοχή σου, ασχέτως τού ότι δεν το καταλαβαίνεις. Ούτε ο τύφλα μεθυσμένος «καταλαβαίνει» ότι δεν είναι σε θέση να οδηγήσει...

Το «για 'σένα» λοιπόν, ισχύει μόνο αν οδηγείς μέσα σε καμιά αλάνα. Εφόσον οδηγείς σε δρόμο δημόσιας χρήσης, η ανευθυνότητα αυτή αφορά πρωτίστως όλους τους υπόλοιπους που τον χρησιμοποιούν και βρίσκονται κοντά σου. 

• Like 11
Δημοσ.

όχι για τηλεόραση είναι...
φίλε μου οκ τα είπες όλα αυτά χωρίς καν να ξέρεις σε τι περιοχή μένω...εδώ είναι σχεδόν ερημιά...τα αυτοκίνητα είναι λίγα και κατοικημένη περιοχή υπάρχει 14 χιλιόμετρα μακρυά μου....

Δημοσ.

Δεν ήθελα να το πιστέψω μέχρι που έκανα τον κόπο και το έψαξα στο google..

Το αυτοκόλλητο 'Χρήστος Ι' το έβαλες γιατί έτσι έχεις το όνομα στο facebook(?) -_-  :ph34r:

ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙ!!!

• Like 1
Δημοσ.

ναι ισχύει...
το έβαλα επειδή είχα πολύ αυτοκόλλητο και δεν είχα τι να το κάνω...απλά να δω πως θα βγει...προσωρινό είναι...
γιατί ?

Δημοσ.

Δεν ήθελα να το πιστέψω μέχρι που έκανα τον κόπο και το έψαξα στο google..

Το αυτοκόλλητο 'Χρήστος Ι' το έβαλες γιατί έτσι έχεις το όνομα στο facebook(?) -_-  :ph34r:

ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙΙΙ!!!

Eγώ είχα μείνει όταν έμαθα γιατί βάζουν αυτό->  '   μπροστά από το όνομά τους στο fb. Πιο ποζεριά πεθαίνεις.

Εντωμεταξύ παίζει να οδηγεί και χωρίς δίπλωμα, πάνω από 16 δεν τον κόβω.

Δημοσ.

18+ είμαι...
και τον λόγο εγώ δεν τον ξέρω...απλά ήθελα ένα μικρό όνομα και το έβαλα έτσι επειδή το είχα δει κάπου...αν είναι θα το αλλάξω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...