defacer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εγω σπαζομε πολυ να ακουω τις 2 το βραδυ να ανεβαινουν τα σκαλια οπως και τον θορυβο του ασανσερ κλειδιων πορτων κτλ, το κλαψιμο των μωρων, σε ωρες υποτιθεται απολυτης κοινης ησυχιας, τι να κανουμε δηλαδη?? Αυτό με τα μωρά με αποτελείωσε. Πνίξτα τα μούλικα να ησυχάσουμε, τόσες φορές τους είπα για την ώρα κοινής ησυχίας αλλά τίποτα. Για τα ασανσέρ πάντως υπάρχουν λύσεις, αρκεί να υπάρχει και θέληση: όποιος γυρνάει σπίτι μετά τις 2 το βράδυ να μένει στην είσοδο της πολυκατοικίας για να μην ενοχλεί ανεβαίνοντας αν η πόρτα της πολυκατοικίας επιπλέον τρίζει τότε να μένει στο δρόμο ή στην πυλωτή εναλλακτικά, να αντικαταστήσουμε το ασανσέρ με μηχανισμό τροχαλίας όπου δύο ντούκια τραβάνε το σκοινί για ν' ανέβεις (απαραίτητες προϋποθέσεις: καλό γρασάρισμα στην τροχαλία και τα ντούκια φιμωμένα με μονωτική ταινία για να μη τους ξεφύγει καμιά κραυγή από την προσπάθεια, θέλουμε να κοιμηθούμε) 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Για μισο ρε παιδια, ειπαμε να βαλει ο αλλος λιγη μουσικη σε νορμαλ ωρες οχι τα μεσανυκτα. Σε κοινωνια ζουμε και εκτος απο δικαιωματα εχουμε και υποχρεωσεις. Το δικαιωμα σου εσενα για πληρη ησυχια εγω το βλεπω σαν υποχρεωση σου να ακουσεις και την μουσικη του γειτονα σε λογικα πλαισια. τι εννοείς "λίγη" μουσική, τις καταστάσεις που περιγράφονται στα προηγούμενα posts του topic? γιατί αν όχι τότε δεν νομίζω να απαίτησε κάποιος σε προηγούμενα posts να μην παίζει μουσική σε λογικά πλαίσια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Οταν η μουσική ακούγεται από το αυτοκίνητο μέχρι τις απέναντι πολυκατοικίες είναι ηχορύπανση και επιδειξιομανία. Μια χαρά ακούγεται η μουσική σε τόσο μικρό χώρο χωρίς πολλά ντεσιμπέλ. Δεν χρειάζεται 200watt και 5 subwoofer. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Λοιπόν πλάκα πλάκα χθες κατά τις 8 είδα ένα καγκουράκι γύρω στα 20 δίπλα μου. Κλασικά χαμηλωμένο Punto με μπουρί, μπλε φώτα, από κάτω αναβόσβηναν σπαστικά κάτι λευκά φωτακια και μέσα έπαιζε στη διαπασών κάτι σε eminem και rihanna. Ο τυπάκος είχε μαλί σηκωμένο αλα μοικαν style και φυσικά κατεβασμένα παράθυρα. Κορυφαίος. Παίζει να γέλαγε η μισή Λ. Αλεξάνδρας μαζί του.Ο τύπος βέβαια αγέρωχος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Παρόμοια κατάσταση πετύχαμε τις προάλλες εδώ Λάρισα αλλά με σμαρτ πάνω σε 19άρες ζάντες Αν και ο οδηγός δεν φαινόταν γιατί τα τζάμια ήταν τόσο φιμέ που νομίζαμε ότι τα έβαψε με σπρέι, κάπως έτσι πρέπει να ήταν και αυτός! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Φαινόμενο της ελλάδας του "λεφτά υπήρχαν", που ευτυχώς τείνει να εκλείψει πλέον. Λίγο οι αυστηρότεροι έλεγχοι της τροχαίας, λίγο η μόδα που πέρασε... Ευτυχώς. Αν και πρός Νίκαια/Αγ. Βαρβάρα μεριά ακόμα ζούν και βασιλεύουν τέτοιοι τύποι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Οι κάγκουρες έχουν μειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό κυρίως λόγο της κρίσεις. Ούτε λεφτά για ηχοσυστήματα έχουν πλέον ούτε λεφτά για άσκοπο κάψιμο βενζίνης οπότε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Οι κάγκουρες έχουν μειωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό κυρίως λόγο της κρίσεις. τα ορθογραφικά πάλι, δε βλέπω να μειώθηκαν.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crash_Batic Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Για μισο ρε παιδια, ειπαμε να βαλει ο αλλος λιγη μουσικη σε νορμαλ ωρες οχι τα μεσανυκτα. Σε κοινωνια ζουμε και εκτος απο δικαιωματα εχουμε και υποχρεωσεις. Το δικαιωμα σου εσενα για πληρη ησυχια εγω το βλεπω σαν υποχρεωση σου να ακουσεις και την μουσικη του γειτονα σε λογικα πλαισια. Εγω σπαζομε πολυ να ακουω τις 2 το βραδυ να ανεβαινουν τα σκαλια οπως και τον θορυβο του ασανσερ κλειδιων πορτων κτλ, το κλαψιμο των μωρων, σε ωρες υποτιθεται απολυτης κοινης ησυχιας, τι να κανουμε δηλαδη?? Κατι μου λεει πως οταν πατε σε κανα χωριο κλαιγεστε για την ησυχια Εσυ καταλαβες οτι σε 6 σελιδες τωρα η συζητηση γινεται γυρω απο "λιγη μουσικη"? Για να καταλαβω.Αλλο να ανοιξεις την μουσικη λιγο πριν το τερμα του ηχοσυστηματος σου και αλλο να κανεις το ιδιο οταν εχει 4 ηχεια σε καθε πορτα,αλλα 6 στα πισω καθισματα και 4 γουφερ.Δεν εχει μια διαφορα νομιζεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 τα ορθογραφικά πάλι, δε βλέπω να μειώθηκαν.... Αυτα δε τα πιανει η κριση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Ευτυχώς να λέτε που δεν έχουν μάθει για την trap. Εκεί να σας δω μετά... 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 τα ορθογραφικά πάλι, δε βλέπω να μειώθηκαν.... Ναι το γ......α λιγάκι, ας είναι καλά το αυτόματο λεξικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cossutius. Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Πέτυχα σήμερα τρελό μηχανάκι στο δρόμο. Στρογγυλοφάναρο παπάκι, με λεπτά λάστιχα, ασημωμένο, αερογραφία, ΧΡΥΣη μανέτα, μπουρί. Πάνω του 2 περήφανα καγκουράκια Δεν ήξερα οτι ακομα και τωρα ασχολούντε με παπιά οι πιτσιρικάδες. Νόμιζα οτι αυτές ηταν συνηθειες τις 10ετίας 80 και 90. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Πρώτα πάνε στο ποδήλατο και μετά αφιερώνουν όλο τους το ταλέντο στο μηχανάκι... Δεν αλλάζει αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_ristos Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Άσε μας μωρέ....όλη μας την ζωή σκεφτόμαστε τι θα πει ο ένας και τι θα πει ο άλλος... ότι θέλουν ας πούνεο καθένας ας κάνει ότι θέλει στο αμάξι του και δεν μας πέφτει λόγος..από την στιγμή που αρέσει σε αυτόν που το έχει εμείς απλά δεν μιλάμε...ο καθένας ας κρατήσει την γνώμη του για τον εαυτό του και σε μερικούς απλά ταιριάζει η παροιμία που λέει '' όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κρεμαστάρια ''ξέρω άτομα που βρίζουν τους άλλους επειδή ζηλεύουν αλλά πίσω από την πλάτη τους παραδέχονται πως τους αρέσει και μου έχει τύχει κιόλας πολλές φορές...ναι έχω ηχοσύστημα και ναι οδηγώ με τέρμα μουσική όμως είμαι σε περιοχή που δεν έχει και πολλά σπίτια οπότε μόλις μπαίνω σε περιοχή που έχει κόσμο το χαμηλώνω όμως όταν το βάζω τέρμα το βάζω για μένα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις