kage Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις δει χειρότερο; Εγώ έχω, γι αυτό το λέω...απέναντί μου μένει ο κιαρατάς και βλέπω τον τετράτροχο καραγκιόζη του κάθε μέρα: Jeep Wrangler, χαμηλωμένο τέρμα (σε φάση να ξεκολλάει τσίχλα απ' τη άσφαλτο με την ποδιά τού προφυλακτήρα) και λάστιχα τέτοια: eurp-1206-01+toyo-proxes-rs1-slick-tires+cover.jpg αλλά με λεπτότερο ακόμα προφίλ και σε ...νίκελ ζάντα. Ούτε νταβατζής σε αμερικάνικη ταινία, δεν κυκλοφορεί τέτοιο 4Χ4. Κι ας πάει στο διάολο η καγκουριά... ...ο τύπος πήρε καθαρόαιμο off-road όχημα, για να το χαμηλώσει και να τού φορέσει slick λάστιχα. Αίμα απ' τα μάτια μου τρέχει κάθε πρωί, το σπίτι του μέσα!... φωτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εμενα παντως να πω την αληθεια μου λειπει αυτη η ζωντανια που ειχαν οι γειτονιες παλιοτερα με τις μουσικες τα απογευματα, ειδικα το ΣΚ! Μην το παρακανουμε και με την ησυχια γιατι θα μας πιασει καταθλιψη. Φαντασου τωρα ανοιξιατικο πρωινο Σαββατου να ακουγονται εξω καμια 50αρια πιτσιρικια και μουσικες απο τα σπιτια.... τι συγκρινεις τωρα με πιανουν τα δακρυα Εχεις πολυ μεγαλο προβλημα εσυ να το κοιταξεις. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 για τη βαβούρα στις γειτονιές τι να πούμε δηλαδή ? έχουμε μια που έβαζε μες τη νύχτα τερμα τη μουσική επειδή χώρισε με το γκόμενο (40-45 χωρισμένη με παιδί) και να ακούς Μάρω Λύτρα "υπάρχει άλλη" μες τις 2 τα ξημερώματα πριν λίγες μέρες είχε βάλει μουσική τέρμα κ έδινε στον γιο της να πιει alcohol (γυμνάσιο πάει) και του έλεγε έλα να χορέψουμε κ αυτό έλεγε "δε θέλω άλλο ζαλίζομαι.."και βγαίνω έξω και της λέω "ρε γαμώ την π......α σου άστο παιδί και βγάλε το σκασμό μας μούρλανες και το έκοψε .Άλλοι γείτονες, μες τη νύχτα να γυρνάει ο άντρας απ το μπαράκι να μη του ανοίγει η γυναίκα του , να βρίζονται και να βγαίνει έξω αυτή με μια παντόφλα και να την κυνηγάει στο τέλος να την πατήσει με το αμάξι .τσίρκα-ηχορύπανσηαυτοί ειναι οι πραγματικοί κάγκουρες , οι άλλοι που περνάνε για 5 δευτερόλεπτα με τη μουσική δε με ενοχλούν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Σε ώρες κοινής ησυχίας ναι, αλλά σε αυτές που δεν είναι? Το ότι δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας, δε σημαίνει ότι μπορούμε να πετάμε δυναμίτες και χειροβομβίδες υπάρχουν όρια στη ηχορύπανση κ εκτός ωρών κοινής ησυχίας... Κακά τα ψέματα όμως όποιος θέλει να κάνει φασαρία δε κοιτάει ούτε ώρες ούτε τίποτα. Η λύση είναι μια όταν το χέζει κάποιος κ λέγεται αστυνομία. για τη βαβούρα στις γειτονιές τι να πούμε δηλαδή ? έχουμε μια που έβαζε μες τη νύχτα τερμα τη μουσική επειδή χώρισε με το γκόμενο (40-45 χωρισμένη με παιδί) και να ακούς Μάρω Λύτρα "υπάρχει άλλη" μες τις 2 τα ξημερώματα πριν λίγες μέρες είχε βάλει μουσική τέρμα κ έδινε στον γιο της να πιει alcohol (γυμνάσιο πάει) και του έλεγε έλα να χορέψουμε κ αυτό έλεγε "δε θέλω άλλο ζαλίζομαι.." και βγαίνω έξω και της λέω "ρε γαμώ την π......α σου άστο παιδί και βγάλε το σκασμό μας μούρλανες και το έκοψε . Άλλοι γείτονες, μες τη νύχτα να γυρνάει ο άντρας απ το μπαράκι να μη του ανοίγει η γυναίκα του , να βρίζονται και να βγαίνει έξω αυτή με μια παντόφλα και να την κυνηγάει στο τέλος να την πατήσει με το αμάξι . τσίρκα-ηχορύπανση αυτοί ειναι οι πραγματικοί κάγκουρες , οι άλλοι που περνάνε για 5 δευτερόλεπτα με τη μουσική δε με ενοχλούν Που μένεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Φαντασου τωρα ανοιξιατικο πρωινο Σαββατου να ακουγονται εξω καμια 50αρια πιτσιρικια και μουσικες απο τα σπιτια.... τι συγκρινεις τωρα με πιανουν τα δακρυα Οχι ευχαριστω, να μου λειπει η βαβουρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fatals Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 http://www.youtube.com/watch?v=WuaV39XpW78 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis_01 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εκτός της ενόχλησης ή όχι, το θεωρεί κανείς ασφαλές να οδηγεί με τέρμα τη μουσική σε δρόμους μιας μεγάλης πόλης; (πχ Αθήνα). Κάθε 2-3 τετράγωνα έχει στοπ, που πολλοί τα παραβιάζουν έτσι και αλλιώς (που και να προσέχεις, αν δεν έχεις 100% ορατότητα, δεν θα τον ακούσεις τον άλλο να έρχεται αν έχεις τέρμα τη μουσική). Τώρα σε μια πιο χαλαρή οδήγηση, σε μεγάλο κεντρικό ή επαρχιακό δρόμο (εθνική οδός κλπ) πες οκ, ούτε ενοχλείς, ούτε σε χρειάζεται να "ακούς" το δρόμο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
defacer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 μεχρι τα 23-25 πες νταξ..μικρος ειναι Αυτό μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να το ακούσει κανείς, όπου η ηλικία στην οποία σου λένε "κοτζάμ γαιδούρι είσαι, καιρός να αναλάβεις καμιά ευθύνη" μπορεί να φτάσει και τα 40. Φίλε μου η ηλικία στην οποία θα έπρεπε κανείς να έχει καταλάβει ότι επιβάλλεται να σέβεσαι τους τριγύρω σου δεν είναι τα 25 αλλά τα 5. Αμαρτίες γονέων... 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 click me Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Παντως αν η τροχαια εκοβε κανα προστημο 2-3 χιλιαδες ευρω και δεν τα εσβηνε να δεις αν θα εκανε κανεις θορυβο με το μηχανακι η το αμαξι εφοσον η τροχαια δεν ασχολειτε θα γινουν ποιο πολλοι οι ενοχλητικοι καγκουρες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 ναι κι αν εφαρμόζαμε τους υπόλοιπους νόμους θα είμασταν ευρωπαϊκή χώρα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Το ότι δεν είναι ώρα κοινής ησυχίας, δε σημαίνει ότι μπορούμε να πετάμε δυναμίτες και χειροβομβίδες υπάρχουν όρια στη ηχορύπανση κ εκτός ωρών κοινής ησυχίας... Κακά τα ψέματα όμως όποιος θέλει να κάνει φασαρία δε κοιτάει ούτε ώρες ούτε τίποτα. Η λύση είναι μια όταν το χέζει κάποιος κ λέγεται αστυνομία. Που μένεις; έξω απ την Πάτρα ναι κι αν εφαρμόζαμε τους υπόλοιπους νόμους θα είμασταν ευρωπαϊκή χώρα... γιατί ? ποιος δεν εφαρμόζει τους νόμους ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 1-0... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Για μισο ρε παιδια, ειπαμε να βαλει ο αλλος λιγη μουσικη σε νορμαλ ωρες οχι τα μεσανυκτα. Σε κοινωνια ζουμε και εκτος απο δικαιωματα εχουμε και υποχρεωσεις. Το δικαιωμα σου εσενα για πληρη ησυχια εγω το βλεπω σαν υποχρεωση σου να ακουσεις και την μουσικη του γειτονα σε λογικα πλαισια. Εγω σπαζομε πολυ να ακουω τις 2 το βραδυ να ανεβαινουν τα σκαλια οπως και τον θορυβο του ασανσερ κλειδιων πορτων κτλ, το κλαψιμο των μωρων, σε ωρες υποτιθεται απολυτης κοινης ησυχιας, τι να κανουμε δηλαδη?? Κατι μου λεει πως οταν πατε σε κανα χωριο κλαιγεστε για την ησυχια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ison_ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 H υπερβολικά δυνατή μουσική, για λόγους επίδειξης, αναπληρώνει τα κενά για κάποιους τομείς που νιώθεις "μικρός". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις