lepaterious Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Απο οταν βγηκε αυτο το fast and the furious γεμισαμε καγκουρες! Υπηρχαν και παλιοτερα αλλα οχι τοσο εμφανες. Ετυχε να συναντησω ατομο που επαιρνε ιδεες απο το καγκουρο need for speed για το αμαξι του. Τωρα για το θεμα μουσικη αμα βαζεις στο αμαξι ηχοσυστημα για συναυλιες για να σπας μπαλες ναι εισαι καγκουρας αλλα αν εχεις καλα ηχεια κανονικα για αμαξι και οχι 2 στρεμματα ακους και ενος επιπεδου μουσικη λιγο δυνατα οχι δεν εισαι γιατι για να ακουσεις rock και να ξερεις να ακους rock και ξερεις και το γιατι ακους rock δεν εισαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mάικ ο ΦασουΛάκης Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Καγκουρό καγκουρό γιατί;για εξήγησε το λίγο.. όταν οδηγείτε αυτοκίνητο καλύτερο είναι τη μουσική να την έχετε σε χαμηλά επίπεδα.θα βοηθήσει στη μείωση τροχαίων δυστυχημάτων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fatals Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Όταν θέλω να ακούσω τέρμα μουσική απλά κλείνω παράθυρα. Όταν είναι ανοιχτά, και είμαι εκτός πόλης η μουσική είναι δυνατά. Όταν είμαι εντός είναι χαμηλωμένη. Θεωρώ τραγικό να περνάς απο καφετέριες με υφάκι και τέρμα μουσική με ανοιχτά παράθυρα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Αναλόγως. Εάν π.χ. βάλω την Ουβερτούρα 1812 του Τσαϊκόφσκι στη διαπασών (που δεν πρόκειται ποτέ να βάλω κάτι τέντα) θα έπρεπε όλοι εσείς να με παρακαλάτε να το δυναμώσω, όπως αντίστοιχα και εάν έβαζα αυτό. Αυτές, όμως, οι κωλο-ραπ βλακείες που παίζουν συνήθως στα καγκουρο-οχήματα πρέπει να σταματήσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 WTF! 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 καλημερα. και γω τα εχω κανει σαν νεος.. ηχοσυστημα στο αμαξι (ακουγα ροκιες και 80s). εξατμιση ελευθερας.εντελως ομως. εχω ακουσει μπινελικια, μου εχουν πεταξει γλαστρες..διαφορα!! μεχρι τα 23-25 πες νταξ..μικρος ειναι.μετα αρχιζει η μαλακια, και rallye πηρα και ξερναγε δαιμονες η εξατμιση (δεν το καγκουριασα ποτε ομως, μονο τα αυτοκολλητα εβγαλα) εκει που κατεληξα ειναι οτι οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια... εγω που δεν ειχα πορτοφολι να παρω το ταδε γρηγορο αμαξι εβαλα εξατμιση και σκαλισα το μοτερ για να ειμαι γρηγορος. ο αλλος που η τσεπη του ειναι μεγαλη τα εσκασε και πηρε το γρηγορο απο την μανα του και περναει σχεδον απαρατηρητος..λιγο μπασα εξατμιση και πιο αγριεμενο look απο το εργοστασιο. (εδω πρεπει να προσθεσω και τους μαλακες με τα γρηγορα που τα κανουν τουμπανο και τα πρηζουν και χωνουν αρκετες χιλιαδες ευρα - περι ορεξεως ομως- και ακουγονται απο 3 τετραγωνα) να ξεκαθαρισω οτι για μενα το θεμα αμαξι δεν ειναι μονο να πας απο το Α σημειο στο Β μονο. εχει πολλες απολαυσεις το θεμα οδηγηση. αρκει να εχει ΠΗΞΕΙ το μυαλο και να σκεφτεσαι λιγο πριν πατησεις το ρημαδι το δεξι ποδαρι. και για να μην σας κουραζω αλλο. ναι πλεον αμα περνας με τερμα παντελιδη-ραπ-χιπχοπ-ροκ-τσαμικα-ποντιακα-κρητικα- μπητια και μου τριζεις ολο το σπιτι εισαι μαλακας καγκουρας. οχι σκετο μαλακας η καγκουρας.και τα δυο. ακου αυτοπου γουσταρεις αλλα μην με πρηζεις ρε φιλε. ακου το σε λογικα πλαισια και οταν εισαι εκτος πολης γαμα του τα πρεκια.λιωστο.τερματισε ενισχυτες και ηχεια μεχρι να ματωσουν τ αυτια σου. αυτα απο εμενα. α!! και οσο αναφορα για τα ποδηλατα με ηχοσυστημα.....εντελως μαλακια.ελεος!! (πεφτουνε ακομα γκομενες οταν ακουνε καποιον με τερμα μουσικη στο αυτοκινητο????) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cryptic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 (πεφτουνε ακομα γκομενες οταν ακουνε καποιον με τερμα μουσικη στο αυτοκινητο????) Έπεφταν ποτέ; 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzelen Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Είναι άλλο πράγμα να ακούς δυνατά μουσική και εντελώς διαφορετικό να έχεις σπρώξει μερικές χιλιάδες ευρώ για ηχοσύστημα σε αυτοκίνητο ίσης αξίας. Όσο είχα τουτου άκουγα δυνατά μουσική, αλλά θα με άκουγε κάποιος αν: α) είχαμε και οι 2 ανοιχτά παράθυρα και β) ήταν δίπλα μου. Η δεύτερη κατηγορία πρέπει να τους ανασκολοπίσουν με το μπουρί που σίγουρα θα έχουν βάλει ως εξάτμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Κατ' αρχήν απο όπου περάσει κάποιος με δυνατά την μουσική τον βρίζουν ΌΛΟΙ... Έπειτα, οι κοπέλες δεν τα γουστάρουν ΚΑΘΟΛΟΥ αυτά και ίσα ίσα σε σταμπάρουν και σε αποφεύγουν, ειδικά αν είσαι σε κάνα ΤΕΙ κτλ. Αλλα και το πιό σημαντικό είναι το εξής και έχει τύχει σε έναν γνωστό μου. Άκουγε δυνατά την μουσική και έβγαλε μούρη σε ένα STOP με δύσκολη ορατότητα με αποτέλεσμα να ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙ την κόρνα απο ένα μηχανάκι... και τρακάρανε. Ευτυχός το παλικάρι με το μηχανάκι παρόλου που έκανε ράμματα κτλ δέν χτύπησε σοβαρά, και ο γνωστός ακόμα πληρώνει. και λέει και ευτυχός που δεν τον σκότωσε! Βάλτε μυαλό επιτέλους, πριν είναι πολύ αργά (όσοι τα κάνετε)!!! ΥΓ. Άσε που με τα μπάσα κτλ υπάρχει κίνδυνος το αμάξι να χάσει την ολικότητά του ( βίδες λασκάρουν κτλ κτλ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Οι περισσότεροι αποκαλούμε "κάγκουρες" όσους ακούνε δυνατά και με κατεβασμένα τα παράθυρα, μουσικές όπως λαϊκά, σκυλάδικα, χιτάκια ελληνικά και ξένα καθώς και ηλεκτρονική (μπίτια). Ισχύει το ίδιο όταν κάποιος ακούει δυνατά και με κατεβασμένα τα παράθυρα μουσικές όπως rock, glam metal, 80s, μπάντες όπως GnR, Motley Crue κλπ; Γενικά όταν υπάρχει ροκ φασαρία μες στο αμάξι (κιθάρες, τσιρίδες Steve Tyler, ντρας και τέτοια) Ρωτάω γιατί εμένα μ αρέσει να ακούω δυνατά στο αμάξι (και όταν έχει καλό καιρό με κατεβασμένα παράθυρα) τέτοιου είδους μπάντες. Οι πεζοί και όλοι οι τριγύρω με θεωρούν μαλάκα και ροκ κάγκουρα; Οταν πρόκειται για ροκ/μέταλ....είναι καγκουριά; Και αν ναι, ο ροκ κάγκουρας είναι πιο αποδεκτός απ τους άλλους ή είναι το ίδιο μισητός; χαχαχα Υ.Γ. Είχα απορία γιατί δε μπορώ να το δω αντικειμενικά απ τη στιγμή που μ αρέσει να ακούω αυτά τα είδα μες στο αμάξι. Kαγκουρια ειναι οταν ακους δυνατα μουσικη τερμα τα subs μεσα στην πολη με 20 km και ενοχλεις τον κοσμο ανεξαρτητα απο το ειδος της μουσικης που ακους .Σε οσους το κανουν αυτο το λιγοτερο που τους χρειαζεται ειναι κοπανημα το κεφαλι στην γωνια του πεζοδρομιου μεχρι να ανοιξει σαν τρiανταφυλλο. Αντιθετα αν πας εθνικη η σε δρομους ταχειας κυκλοφοριας βαλε τερμα ολα τα watts που εχεις μεινει και κουφοσ αν το θες ,εκει δεν ενοχλεις κανεναν. Τα ιδια ισχυουν και σε οσους βαζουν εξατμισεις κτλπ . γελανε ολοι απο οπου περνατε πραγματικα ειστε κλοουν και απο τα χειροτερα ανθρωποειδη που υπαρχουν . 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να καταλάβουν μερικοί ότι όταν είσαι κομμάτι ενός συνόλου που ονομάζεται κοινωνία, δεν μπορείς να κάνεις ότι σου καυλσει αδιαφορώντας για τους άλλους γύρω σου. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Πρέπει να καταλάβουν μερικοί ότι όταν είσαι κομμάτι ενός συνόλου που ονομάζεται κοινωνία, δεν μπορείς να κάνεις ότι σου καυλσει αδιαφορώντας για τους άλλους γύρω σου. Συμφωνώ δικέ μου αλλα αυτό που λές δέν ταιριάζει με την εικόνα που έχεις στο Avatar. Lol 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_gr1 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εχεις δικαιωμα να κανεις οτι γουσταρεις αρκει να μην ενοχλεις τους τριγυρω σου. Αν θες να ακουσεις δυνατα την αγαπημενη σου ροκια βαλε ενα ζευγαρι ακουστικα και χτυπησου οσο γουσταρεις ομως εμεις οι υπολοιποι δεν εχουμε την υποχρεωση να ακουμε την μουσικη σου Εμενα παντως να πω την αληθεια μου λειπει αυτη η ζωντανια που ειχαν οι γειτονιες παλιοτερα με τις μουσικες τα απογευματα, ειδικα το ΣΚ! Μην το παρακανουμε και με την ησυχια γιατι θα μας πιασει καταθλιψη. Φαντασου τωρα ανοιξιατικο πρωινο Σαββατου να ακουγονται εξω καμια 50αρια πιτσιρικια και μουσικες απο τα σπιτια.... τι συγκρινεις τωρα με πιανουν τα δακρυα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Η εικονα στο αβαταρ μου δεν εχει καμια σχεση με αυτο οου εγραψα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Grey Warden Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εμενα παντως να πω την αληθεια μου λειπει αυτη η ζωντανια που ειχαν οι γειτονιες παλιοτερα με τις μουσικες τα απογευματα, ειδικα το ΣΚ! Μην το παρακανουμε και με την ησυχια γιατι θα μας πιασει καταθλιψη. Φαντασου τωρα ανοιξιατικο πρωινο Σαββατου να ακουγονται εξω καμια 50αρια πιτσιρικια και μουσικες απο τα σπιτια.... τι συγκρινεις τωρα με πιανουν τα δακρυα Εξαρτάται τη μουσική... αν έχω την πιθανότητα να ακούσω από το γείτονα σκυλάδικα... προτιμώ την απόλυτη ησυχία. Γι αυτό κι εγώ βάζω ακουστικά αν είναι να ακούσω μουσική δυνατά. Δεν ξέρω αν ο γείτονας μου αρέσκεται στη μουσική που ακούω εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις