Προς το περιεχόμενο

Αμάξι, Μουσική και Καγκουριά

mercu

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τέρμα μουσική (ό,τι γουστάρει ο καθένας) μόνο σε καμιά Εγνατία οδό.

Τις αρκούδες (και γενικά την άγρια πανίδα) δεν τις λυπάσαι; ^_^

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

την απόλυτη καγκουριά την έχω δει στη χαλκίδα. πρέπει να πέρασε κανένα πεντάλεπτο μέχρι να καταλάβουμε πως ήταν opel tigra πρώτης γενιάς. πορτοκαλί χρωμιωμένο το χρώμα και είχε παντού κάτι αεραγωγούς σα βραγχια από καρχαρία. μου θύμησε το batmobile στο μπάτμαν του μπάρτον (87) τη στιγμή που ενεργοποιεί τις ασπίδες του. συν τις άλλης είχε και τα νυχτεριδοφτερά στο πορτμπαγκαζ. γελάμε ακόμη και σήμερα.

όπως και ο φίλος πιο πάνω έτσι και εγώ έχω δει honda crv χαμηλωμένο με φουσκωμένα φτερά , σλικ λάστιχα και  ζάντα 20 άρα χρώμιο . αυτοί όχι μόνο είναι κάγκουρες είναι και εκνευριστικώς κακόγουστοι.

επίσης μαρσπιέ και πίσω διαχύτη σε πρώτης γενιάς daewoo matiz.

το δύο αυτοκίνητα που έδειξε ο φίλος πιο πάνω απλώς ασχολίαστα.

O George_gr1 είπε πιστεύω το καλύτερο.
Δεν ακούω ροκιές δυνατά για να τραβήξω το βλέμματα, τις ακούω επειδή γουστάρω. Οπότε κάγκουρας μάλλον δεν είμαι.
Μαλάκας είμαι! Γι αυτό πρέπει να "τη δω" αλλιώς την φάση..

(το αμάξι δεν είναι καν πειραγμένο, δε τα μπορώ αυτά. Για την δυνατή μουσική αναφερόμουν ως καγκουριά)

Έχεις δει χειρότερο; Εγώ έχω, γι αυτό το λέω...απέναντί μου μένει ο κιαρατάς και βλέπω τον τετράτροχο καραγκιόζη του κάθε μέρα: Jeep Wrangler, χαμηλωμένο τέρμα (σε φάση να ξεκολλάει τσίχλα απ' τη άσφαλτο με την ποδιά τού προφυλακτήρα) και λάστιχα τέτοια:

αλλά με λεπτότερο ακόμα προφίλ και σε ...νίκελ ζάντα. Ούτε νταβατζής σε αμερικάνικη ταινία, δεν κυκλοφορεί τέτοιο 4Χ4. Κι ας πάει στο διάολο η καγκουριά...

...ο τύπος πήρε καθαρόαιμο off-road όχημα, για να το χαμηλώσει και να τού φορέσει slick λάστιχα. Αίμα απ' τα μάτια μου τρέχει κάθε πρωί, το σπίτι του μέσα!...

ε καλα και ολοι οι γυφταίοι τέτοια λάστιχα έχουνε. μονο μου ειναι λιωμενα απ τα γραψίδια...

Ορισμένες φορές και εγω γουστάρω να ακουσω δυνατά μια ροκιά.

Και στο σπίτι και στο αμάξι. Αυτο με κάνει κάγκουρα? Δε το νομίζω.

Κάγκουρας ειναι αυτός που ακούει μουσική με σκοπό να κάνει επίδειξη προς τους άλλους.

Να πηγαίνει με το κωλοφτιαγμένο fiat uno και να κατεβάζει προκλητικά τα παράθυρα, ακουγοντας "γύφτισσα μέρα" (χωρις να έχω κάτι με το άσμα ή τον ερμηνευτή) κοιτόντας με ύφος και γυαλί (και ας βρέχει έξω).

Το ίδιο ισχυει και για τον τύπο που ανοιγει ολα τα παράθυρα για να ακουσουν όλοι στη γειτονιά το νέο ροκ ασμα του Μπον Τζοβι ξέρω γω....

Κάγκουρας ειναι αυτός που ακούει μουσική με σκοπό να κάνει επίδειξη προς τους άλλους.

Να πηγαίνει με το κωλοφτιαγμένο fiat uno και να κατεβάζει προκλητικά τα παράθυρα, ακουγοντας "γύφτισσα μέρα" (χωρις να έχω κάτι με το άσμα ή τον ερμηνευτή) κοιτόντας με ύφος και γυαλί (και ας βρέχει έξω).

Το ίδιο ισχυει και για τον τύπο που ανοιγει ολα τα παράθυρα για να ακουσουν όλοι στη γειτονιά το νέο ροκ ασμα του Μπον Τζοβι ξέρω γω....

Εβγαλε ο τζονης νεο ασμα;

• Like 1

Εχεις δικαιωμα να κανεις οτι γουσταρεις αρκει να μην ενοχλεις τους τριγυρω σου. Αν θες να ακουσεις δυνατα την αγαπημενη σου ροκια βαλε ενα ζευγαρι ακουστικα και χτυπησου οσο γουσταρεις ομως εμεις οι υπολοιποι δεν εχουμε την υποχρεωση να ακουμε την μουσικη σου

Εχεις δικαιωμα να κανεις οτι γουσταρεις αρκει να μην ενοχλεις τους τριγυρω σου. Αν θες να ακουσεις δυνατα την αγαπημενη σου ροκια βαλε ενα ζευγαρι ακουστικα και χτυπησου οσο γουσταρεις ομως εμεις οι υπολοιποι δεν εχουμε την υποχρεωση να ακουμε την μουσικη σου

Μαζί σου.

Με την ιδια λογική όμως δε μπορω να κάνω ούτε πάρτυ, ούτε γιορτη με δυνατή μουσικη.

Νομίζω οτι έχει διαφορά η καγκουριά με το "ακούω δυνατά τη μουσική μου".

Οπως έλεγε κάποιος εδω σε μια προσφατη συζήτηση, τα πάντα θόρυβος ειναι. Ειτε το κλάμα του μωρού, είτε το τριπάνι της ΕΥΔΑΠ, είτε η δυνατή μουσική, είτε η τύπισσα που κάνει σα να τη σφάζουν πανω στο σεξ.

Δεν εισαι καγκουρας αλλα σπασ@@,ακου την μουσικη σου αλλα με μετρο...

Ο καγκουρας συνηθως εχει το αμαξι που τα λεφτα που εχει δωσει για ηχο ή για εμφανιση του αμαξιου ξεπερνανε την τιμη του αμαξιου.Πολλες φορες δεν ακους καν στιχο,αλλα μονο ενα μπασο.Οι μουσικες τους επιλογες περιοριζονται σε σκυλαδικα,ηλεκτρονικη μουσικη ή ξενα rap κομματια(που κατα 99% δεν καταλαβαινει τιποτα απο τον στιχο).Και φυσικα η αγαπημενη του ασχολια ειναι να περναει απο μερη που εχει κοσμο(ειδικα σχολεια,καφετεριες,πλατειες) οσο πιο αργα γινεται ωστε να τον δουν ολοι.Σε περιπτωση που δεν γυρισει κανεις θα προσβληθει,βεβαια ολοι γυρνουν  απο περιεργεια για να δουν ποιος ειναι αυτος ο μαλακας.

• Like 4

Σε ώρες κοινής ησυχίας ναι, αλλά σε αυτές που δεν είναι?

Μαζί σου.

Με την ιδια λογική όμως δε μπορω να κάνω ούτε πάρτυ, ούτε γιορτη με δυνατή μουσικη.

Νομίζω οτι έχει διαφορά η καγκουριά με το "ακούω δυνατά τη μουσική μου".

Οπως έλεγε κάποιος εδω σε μια προσφατη συζήτηση, τα πάντα θόρυβος ειναι. Ειτε το κλάμα του μωρού, είτε το τριπάνι της ΕΥΔΑΠ, είτε η δυνατή μουσική, είτε η τύπισσα που κάνει σα να τη σφάζουν πανω στο σεξ.

Το μωρο ομως οταν ενοχλει με το κλαμα του δεν το κανει συνειδητα. Ειναι μωρο και δεν εχει συναισθηση του οτι ενοχλει τους αλλους.

Ουτε ο εργατης κανει φασαρια με το τρυπανι για να σε ξυπνησει το πρωι. Δηλαδη δεν το κανει σκοπιμα το κανει επειδη ειναι η δουλεια του.

Σε ώρες κοινής ησυχίας ναι, αλλά σε αυτές που δεν είναι?

Φιλε ειτε ειναι ωρες κοινης ησυχιας ειτε οχι, ειναι θεμα σεβασμου. ας αφησουμε το νομικο κομματι που εχει κανει με την ηχορυπανση και ας κοιταξουμε λιγο και το ηθικο

ναι αλλά η συγκεκριμένη αεροτομή είναι aftermarket.

καινούριο ερχόταν τότε με αυτή..

Skoda-Octavia_RS_2001_1024x768_wallpaper

Ωστόσο ούτε εμένα μου φαίνεται υπερβολή τέτοια αεροτομή σε octavia. Και το impreza θεωρείται οικογενειακό αλλά του ταιριάζει γάντι η αεροτομή που βάζουν στα sti 

Το impreza και δη το sti ειναι καγκουραμαξο by default. Οπως και τα evo. Με το συμπαθειο δηλαδη.

Κατα τ'αλλα, εχω subwoofer και ηχοσυστημα στο αμαξι μου, πειτε με οσο καγκουρα θελετε οι συμμετεχοντες στο τοπικ, αλλα μονο εγω ξερω ποσο εχω απολαυσει τα 4ωρα εως και 10ωρα ταξιδια με την μουσικη που γουσταρω στο τερμα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...