Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάγκουρας είναι αυτός με την τέρμα μουσική ή τέρμα καραμαλάκας που πρέπει να του κάνουν κατάσχεση το αμάξι και να μην τον αφήσουν να οδηγήσει ξανά για 10 χρόνια;

Η καγκουριά μας μάρανε; Η ασφάλεια πού πάει, που πήρε σβάρνα το αμάξι και όποιον πάρει ο χάρος;

Δημοσ.

ναι αλλά η συγκεκριμένη αεροτομή είναι aftermarket.

καινούριο ερχόταν τότε με αυτή..

Skoda-Octavia_RS_2001_1024x768_wallpaper

Ωστόσο ούτε εμένα μου φαίνεται υπερβολή τέτοια αεροτομή σε octavia. Και το impreza θεωρείται οικογενειακό αλλά του ταιριάζει γάντι η αεροτομή που βάζουν στα sti 

• Like 3
Δημοσ.

ναι αλλά η συγκεκριμένη αεροτομή είναι aftermarket.

καινούριο ερχόταν τότε με αυτή..

Skoda-Octavia_RS_2001_1024x768_wallpaper

Ωστόσο ούτε εμένα μου φαίνεται υπερβολή τέτοια αεροτομή σε octavia. Και το impreza θεωρείται οικογενειακό αλλά του ταιριάζει γάντι η αεροτομή που βάζουν στα sti

Εργοστασιακή ήταν και η μεγάλη αεροτομή αλλά ήταν κατόπιν παραγγελίας κτλ.

Δημοσ.

Εργοστασιακή ήταν και η μεγάλη αεροτομή αλλά ήταν κατόπιν παραγγελίας κτλ.

Αυτό ξερω και γω, αλλιώς θα χε και ο πατερας μου στο δικο του.

Αρα....

Δημοσ.

Τέρμα μουσική (ό,τι γουστάρει ο καθένας) μόνο σε καμιά Εγνατία οδό. Μέσα στην κίνηση και επικίνδυνο είναι και δεν μας φταίει ο κάθε οδηγός, περαστικός, κάτοικος.

Δημοσ.

Κάποτε πέρναγε ένας κάτω από το παράθυρό μου κάθε βράδυ στις 2 το πρωΐ, ακούγοντας Scorpions στη διαπασόν.

Μ@@ είναι πάντα μ@@, ό,τι και να ακούει.

Δημοσ.

Καγκουρας ειναι αυτος που διαλεγει να οδηγησει το ταδε αυτοκινητο - μηχανακι με σκοπο να τραβηξει τα βλεματα, βαζει μουσικη και οχι ακουει μουσικη για τον ιδιο λογο, προκαλει φασαρια μεσω της μουσικης η μεσω εξατμισης παλι για τον ιδιο λογο, βαζει φωτακια λεντακια ξενον παλι για τον ιδιο λογο.

Εσυ αν ακους τις ροκιες σου επειδη γουσταρεις να τις ακουσεις, ΔΕΝ εισαι καγκουρας. Αν τις ακους ομως σε μερη και ωρες που ενοχλεις κοσμο παλι δεν εισαι καγκουρας, εισαι απλα μαλακας.

• Like 5
Δημοσ.

Αλλά αυτός που πήρε το fiatάκι και το έκανε να ακουμπάει την άσφαλτο εκτός από ζώο είναι και κακόγουστος φτηνιάρης

Έχεις δει χειρότερο; Εγώ έχω, γι αυτό το λέω...απέναντί μου μένει ο κιαρατάς και βλέπω τον τετράτροχο καραγκιόζη του κάθε μέρα: Jeep Wrangler, χαμηλωμένο τέρμα (σε φάση να ξεκολλάει τσίχλα απ' τη άσφαλτο με την ποδιά τού προφυλακτήρα) και λάστιχα τέτοια:

post-201720-0-56009500-1393374136_thumb.jpg

αλλά με λεπτότερο ακόμα προφίλ και σε ...νίκελ ζάντα. Ούτε νταβατζής σε αμερικάνικη ταινία, δεν κυκλοφορεί τέτοιο 4Χ4. Κι ας πάει στο διάολο η καγκουριά...

...ο τύπος πήρε καθαρόαιμο off-road όχημα, για να το χαμηλώσει και να τού φορέσει slick λάστιχα. Αίμα απ' τα μάτια μου τρέχει κάθε πρωί, το σπίτι του μέσα!...

• Like 5
Δημοσ.

Αβυσσος η ψυχη του καγκουρα...  :-D

Παντως το octavia rs ηταν τουμπανο απ τη μαμα του και εδειχνε πολυ λιγοτερο καγκουρικο απο οσο ηταν στ αληθεια με τις δυνατοτητες του.  :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Το πιο κορυφαίο που έχω δεί ειναι παλικαράκι με ποδήλατο, δεμένο κασετόφωνο πίσω και μεγάλο ηχείο δεμένο μπροστά, με την μουσική στο τέρμα να κάνει πανω κάτω δρόμο με καφετέρειες κοντά στο σπίτι μου.

Δημοσ.

Οι περισσότεροι αποκαλούμε "κάγκουρες" όσους ακούνε δυνατά και με κατεβασμένα τα παράθυρα, μουσικές όπως λαϊκά, σκυλάδικα, χιτάκια ελληνικά και ξένα καθώς και ηλεκτρονική (μπίτια).

Ισχύει το ίδιο όταν κάποιος ακούει δυνατά και με κατεβασμένα τα παράθυρα μουσικές όπως rock, glam metal, 80s, μπάντες όπως GnR, Motley Crue κλπ; Γενικά όταν υπάρχει ροκ φασαρία μες στο αμάξι (κιθάρες, τσιρίδες Steve Tyler, ντρας και τέτοια)

Ρωτάω γιατί εμένα μ αρέσει να ακούω δυνατά στο αμάξι (και όταν έχει καλό καιρό με κατεβασμένα παράθυρα) τέτοιου είδους μπάντες. Οι πεζοί και όλοι οι τριγύρω με θεωρούν μαλάκα και ροκ κάγκουρα; :)

Οταν πρόκειται για ροκ/μέταλ....είναι καγκουριά;

Και αν ναι, ο ροκ κάγκουρας είναι πιο αποδεκτός απ τους άλλους ή είναι το ίδιο μισητός; χαχαχα

Υ.Γ. Είχα απορία γιατί δε μπορώ να το δω αντικειμενικά απ τη στιγμή που μ αρέσει να ακούω αυτά τα είδα μες στο αμάξι.

Το προβλημα σου ειναι αν θα σε πουνε ή οχι καγκουρα; Το οτι θα σε πουνε μαλακα (και καλα θα κανουν), δε σε νοιαζει, αν γλυτωσεις απο τη ρετσινια του καγκουρα;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...