mercu Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Οι περισσότεροι αποκαλούμε "κάγκουρες" όσους ακούνε δυνατά και με κατεβασμένα τα παράθυρα, μουσικές όπως λαϊκά, σκυλάδικα, χιτάκια ελληνικά και ξένα καθώς και ηλεκτρονική (μπίτια). Ισχύει το ίδιο όταν κάποιος ακούει δυνατά και με κατεβασμένα τα παράθυρα μουσικές όπως rock, glam metal, 80s, μπάντες όπως GnR, Motley Crue κλπ; Γενικά όταν υπάρχει ροκ φασαρία μες στο αμάξι (κιθάρες, τσιρίδες Steve Tyler, ντρας και τέτοια)Ρωτάω γιατί εμένα μ αρέσει να ακούω δυνατά στο αμάξι (και όταν έχει καλό καιρό με κατεβασμένα παράθυρα) τέτοιου είδους μπάντες. Οι πεζοί και όλοι οι τριγύρω με θεωρούν μαλάκα και ροκ κάγκουρα; Οταν πρόκειται για ροκ/μέταλ....είναι καγκουριά; Και αν ναι, ο ροκ κάγκουρας είναι πιο αποδεκτός απ τους άλλους ή είναι το ίδιο μισητός; χαχαχα Υ.Γ. Είχα απορία γιατί δε μπορώ να το δω αντικειμενικά απ τη στιγμή που μ αρέσει να ακούω αυτά τα είδα μες στο αμάξι. 3
Thanos1972 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 τον ροκ καγκουρο τον θεωρω 95% καγκουρα σε συγκριση με τους αλλους 1
headbanger Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 κάνε ότι θες στην ζωή σου και μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Αμάν πια με τα κομπλεξ και τον πουριτανισμό στην ελληνική κοινωνια 1
Δημοφιλής ανάρτηση nickarmy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 γιατί να πρέπει να ακούσουν όλοι στο τετράγωνο ή παραλία απο όπου περνάς την μουσική σου ....δεν έχει θέμα με το είδος της μουσικής είναι θέμα ενόχλησης τουλάχιστον για εμένα 34
g_alkis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Αρχικάγκουρας. Χαρακιά με μεγάλη ευχαρίστηση αν τυχόν παρκάρει εκεί κοντά. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 κάνε ότι θες στην ζωή σου και μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι. Αμάν πια με τα κομπλεξ και τον πουριτανισμό στην ελληνική κοινωνια Όταν ο άλλος είναι ζώο, εγώ είμαι πουριτανός; Όταν περνάει ένας επιδειξίας 2 τετράγωνα μακρυά και εμένα μου τρίζουν τα τζάμια από τον συντονισμό, είναι επειδή έχω παρωχημένες αντιλήψεις ή επειδή ο άλλος είναι attention whore μέχρι το κόκκαλο; Ένα κωλόζωο είναι αυτός που μου τρίζει τα τζάμια, και δεν είναι μόνο ηθικό και νοημοσύνης το ζήτημα, αλλά παραβιάζει και την νομοθεσία. Οπότε να αλλάξει και το μοτο σου σε "αμάν πια με τους νόμους στην ελληνική κοινωνία", που δεν αφήνει τα παιδιά να εκφραστούν 8
igoods Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Η διαφορα πιστευω του ροκα καγκουρα και του σκυλα ειναι οτι ο πρωτος ενω ακουει και οδηγαει εχει παρει ενα αγριο υφος και "οδηγαει αγρια και γρηγορα" ενω ο δευτερος περναει απο την πλατεια μπουρναζιου με 20 και κοβει κινηση τα γκομενακια γυρω γυρω μπας και ριξει κανενα..χαχαχα 4
headbanger Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 κθούλου, έχεις δίκιο. η ελευθερία μας σταματάει εκεί που παραβιάζεται του δίπλα μας ετσι και αλλιώς. ίσως εκφράστηκα λάθος λόγο βιασύνης. 3
apostolisR Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δεν παίζει ρόλο το είδος μουσικής. Είσαι και εσύ κάγκουρας σαν όλους του άλλους 3
mary Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Οποιος εχει κανει κατι τετοιο στο αυτοκινητο του: ή εστω σε sedan κατι τετοιο: ΕΙΝΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ.+- Οπως επισης και η μουσικη στο τερμα. Ειναι θεμα ηχορυπανσης και αισθητικης. 9
cthulhucarbide Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Και το να βάλεις μια αεροτομή σε ένα μακρύ επιθετικό αμάξι, πάει στο διάλο. Αλλά αυτός που πήρε το fiatάκι και το έκανε να ακουμπάει την άσφαλτο εκτός από ζώο είναι και κακόγουστος φτηνιάρης 2
mary Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Και το να βάλεις μια αεροτομή σε ένα μακρύ επιθετικό αμάξι, πάει στο διάλο. Αλλά αυτός που πήρε το fiatάκι και το έκανε να ακουμπάει την άσφαλτο εκτός από ζώο είναι και κακόγουστος φτηνιάρης Κοιτα το skoda octavia δε το θεωρω επιθετικο αλλά κατηγοριας οικογενειακο/λιμουζινα/sedan.. Ε -πως να το κανουμε- δε κολλαει τετοια μλκ σε τετοιο αμαξι. Το καταστρεφεις.
kage Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 καγκουρας ειναι το μλκσμενο με το subwoofer ,με το παπι με εξατμιση σωληνα ,η μηχανη με την ελευθερας ,το αυτοκ.με ελευθερας χωρις καταλυτη...αυτος που ενοχλει τους αλλους δηλ. το να εχει παπαριες πανω στο αυτοκινητο ή να φοραει καγκουριστικα ρουχα δεν με νοιαζει καθολου. 3
veteranos123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Οποιος εχει κανει κατι τετοιο στο αυτοκινητο του: ή εστω σε sedan κατι τετοιο: ΕΙΝΑΙ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ.+- Οπως επισης και η μουσικη στο τερμα. Ειναι θεμα ηχορυπανσης και αισθητικης. To skoda εμένα μου αρέσει, χωρίς όμως το μπουρί που έχει για εξάτμιση. Το fiat δεν το σχολιάζω καν. Σε μια λακκούβα να πέσει πάει, διαλύθηκε, Μουσική ακούω παλιά λαϊκά και ρεμπέτικα και ναι μου αρέσει να ακούω δυνατά αλλά μόνο αν έχω κλειστά παράθυρα εκτός και είμαστε με τον πατέρα μου (που οδηγεί) σε καμιά εθνική που εκεί έχουμε ανοιχτό το παράθυρο .
alex_000 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Οι περισσότεροι αποκαλούμε "κάγκουρες" όσους ακούνε δυνατά και με κατεβασμένα τα παράθυρα, μουσικές όπως λαϊκά, σκυλάδικα, χιτάκια ελληνικά και ξένα καθώς και ηλεκτρονική (μπίτια). Ισχύει το ίδιο όταν κάποιος ακούει δυνατά και με κατεβασμένα τα παράθυρα μουσικές όπως rock, glam metal, 80s, μπάντες όπως GnR, Motley Crue κλπ; Γενικά όταν υπάρχει ροκ φασαρία μες στο αμάξι (κιθάρες, τσιρίδες Steve Tyler, ντρας και τέτοια) Ρωτάω γιατί εμένα μ αρέσει να ακούω δυνατά στο αμάξι (και όταν έχει καλό καιρό με κατεβασμένα παράθυρα) τέτοιου είδους μπάντες. Οι πεζοί και όλοι οι τριγύρω με θεωρούν μαλάκα και ροκ κάγκουρα; Οταν πρόκειται για ροκ/μέταλ....είναι καγκουριά; Και αν ναι, ο ροκ κάγκουρας είναι πιο αποδεκτός απ τους άλλους ή είναι το ίδιο μισητός; χαχαχα Υ.Γ. Είχα απορία γιατί δε μπορώ να το δω αντικειμενικά απ τη στιγμή που μ αρέσει να ακούω αυτά τα είδα μες στο αμάξι. αν ησουν όντως ροκας δεν θα σε ένοιαζε 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις