maou28 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, πως μπορώ να εγκαταστήσω το kali linux από usb; Πως δημιουργώ bootable; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k_antoni Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 καλησπέρα, για να κάνεις bootable usb stick μια καλή εφαρμογή είναι το Universal Usb installer και θα το κατεβάσεις από εδώ! Κατεβάζεις το ISO του Kali και το εγκαθιστάς με το πρόγραμμα στο USB! K. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maou28 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 το δοκιμασα αλλα δεν εκανε δουλεια, μου εβγαζει error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 http://www.pendrivelinux.com/yumi-multiboot-usb-creator/ Δοκίμασε το yumi που έχει επιλογή συγκεκριμένα για το kali,αν δεν δουλέψει ούτε και αυτό πες μας έστω ποιο error βγάζει το κάθε ένα έχει και την δική του σημασία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maou28 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 επειδη δεν χωράει να το βάλω στο Usb stick που έχω έχω ένα σκληρό δίσκο τον οποίο τον συνδέω σε adaptor και συνδέεται σε usb, Ο οποίος είναι 149gb αυτόν τον σκληρό θέλω να τον bootable έτσι ώστε να εγκαταστήσω το kali σ'έναν άλλον που έχω, όποια προγράμματα που δοκίμασα δεν γίνετε αυτό το πράγμα στον Yumi πχ δεν μου τον αναγνωρίζει μήπως επειδή είναι ntfs; Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω αυτόν τον σκληρό bootable; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δες Site: εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Στο yumi έχει να επιλέξεις show all drives,ακόμα και τότε δεν το δείχνει;;;Τότε ίσως ο αντάπτορας που έχεις να μην κάνει για usb boot.Μπορείς να αντιγράψεις απλά όλα τα αρχεία από το kali στον δίσκο που θες να το έχεις να τρέχει και να μπαίνεις με κάποιο βοηθητικό πρόγραμμα π.χ. με το super grub2 disk που μπορείς να το ξεκινάς από όπου θες. Αν βρεις και κάναν γνώστη μπορεί να σου πει πως να περάσεις το grub 2 στον ίδιο δίσκο με τα αρχεία για να ξεκινάει απευθείας από τον δίσκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maou28 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Τελικά με το Yumi έγινε bootable το Usb stick Μου, με τα άλλα 2 προγράμματα που είχα προσπαθήσει στο ένα μου έλεγε ότι δεν έχω αρκετό χώρο sto usb και με το άλλο δεν γινόταν boot, ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα