georgeas31 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 ευχαριστω αδερφε , και γω στο moto g κατεληξα , τωρα εχω βαλει αλλο αρθρο να μου πει καποιος πως να το παραγγειλω γτ το φοβαμαι λιγο την αγορα απο ιντερνετ!
panther_512 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Και εγώ πρίν από λίγο που το άνοιξα, κατευθείαν έκανε update στη τελευταία έκδοση του Android και ακολούθως μιά μικρή ενημέρωση για να διορθώσει κάποια θεματάκια που είχε. Το πρώτο που διόρθωσε και έκανε μπάμ σε μένα, ήταν η δόνηση όταν πατούσες κουμπιά, η οποία ήταν σαν το μοτεράκι να ήταν ξεχαρβαλωμένο. Μετά το update συμπεριφέρεται σωστά. Κάτι που πρέπει να επισημάνω είναι ότι απ'ότι φαίνεται όλα ή σχεδόν όλα τα Moto G έχουν ανεπαίσθητο backlight bleeding στο πανω μέρος της οθόνης. Όχι τραγικά πράγματα, αλλά αν είσαι ψείρας θα το προσέξεις σε σκοτεινό background. Κατά τα άλλα πολύ ωραία και smooth η όλη εμπειρία. Οι εφαρμογές φορτώνουν πολύ γρήγορα και η πλοήγηση είναι πολύ άνετη. Ο φωτισμός στο αυτόματο είναι ένα κλίκ πιό κάτω από ότι έχω συνηθίσει, αλλά μπορεί να φταίει που η οθόνη είναι LCD IPS και όχι S-AMOLED.
fatals Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 looooool Αυτό με το backlight bleeding τώρα που το είπες το παρατήρησα..
panther_512 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Όλα το έχουν, don't worry. Δεν είναι τραγικό, αλλά υπάρχει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα