Προς το περιεχόμενο

sony xperia sp vs moto g

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα , εσεις ποιο προτεινετε ? επισης αν εχετε αλλη προταση για smartphone μεχρι 200 ευρω πειτε ρε !!

Δημοσ.

sony sp το δούλεψα και είναι πολύ ωραίο τελικά και ωραία χρώματα πολύ καλή κατασκευή και desig...

Δημοσ.

sony sp το δούλεψα και είναι πολύ ωραίο τελικά και ωραία χρώματα πολύ καλή κατασκευή και desig...

Μάλλον δεν το δουλεψες γιατί ένα πράγμα που έχει άθλιο το SP είναι τα χρώματα

Δημοσ.

Μάλλον δεν το δουλεψες γιατί ένα πράγμα που έχει άθλιο το SP είναι τα χρώματα

Το έχω ακούσει αυτό που λες.....εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο πάντως. Αλλά φίλε δεν λες και άθλια χρώματα, έλεος!!

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα , εσεις ποιο προτεινετε ? επισης αν εχετε αλλη προταση για smartphone μεχρι 200 ευρω πειτε ρε !!

Θα το έχω σήμερα το Moto G 16GB. Μπορώ να σου γράψω εντυπώσεις και ότι άλλο επιθυμείς να μάθεις.

Δεν εντυπωσιάζομαι από smartphones, το πήρα καθαρά για χρηστικούς λόγους, οπότε μπορείς να περιμένεις μιά αρκετά αντικειμενική άποψη.

Πάντως, η γενικότερη εικόνα για το Moto G είναι ότι αποτελεί μακράν το καλύτερο κινητό σε αυτά τα λεφτά, με μόνο μειονέκτημα την μέτρια κάμερα.

Δημοσ.

Μόλις το παρέλαβα. Δεν μπορώ να το ανοίξω ακόμα να το λειτουργήσω επειδή είμαι δουλειά.

Απλά να επισημάνω ότι το κουτί ΔΕΝ είναι σφραγισμένο και η συσκευή ΔΕΝ είναι τυλιγμένη σε ζελατίνα, πέρα από το αυτοκόλλητο που έχει η οθόνη.

Έκανα λίγη έρευνα ( forums, unboxing videos) για να το σιγουρέψω ότι δεν είναι ανοιγμένο/επιστροφή/μεταχειρισμένο/επισκευή και έτσι είναι με τα Moto G.

Η συσκευασία δεν είναι σφραγισμένη.

Δημοσ.

Όχι έτσι έρχεται, και σε μένα έτσι ήρθε πριν 2 βδομάδες. Πάνε δες το sp από κοντά και άμα σου αρέσει παρ'το. Και τα δύο κινητά είναι μια χαρά

Δημοσ.

κοιταχτε εμενα δεν με εδιαφερει κατι τρελο στο κινητο , απλα θελω ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ και μπαινω χαλαρος ιντερνετ εφαρμογες κτλ. το moto g εχει χειροτερη καμερα , αλλα καλυτερα χρωματα απ οτι λετε. σε σχεση με ταχυτητα , επεξεργαστη πλοηγηση ποιο ειναι καλυτερο το sp ?

Δημοσ.

κοιταχτε εμενα δεν με εδιαφερει κατι τρελο στο κινητο , απλα θελω ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ και μπαινω χαλαρος ιντερνετ εφαρμογες κτλ. το moto g εχει χειροτερη καμερα , αλλα καλυτερα χρωματα απ οτι λετε. σε σχεση με ταχυτητα , επεξεργαστη πλοηγηση ποιο ειναι καλυτερο το sp ?

Φυσικά και όχι. Το moto g είναι πιο γρήγορο κυρίως λόγω του pure android

• Like 3
Δημοσ.

Επισης το moto g ειναι απο την εποχη google/motorola αρα θα παιρνει κανονικα updates οπως τα nexus για τουλαχιστον 2 εκδοσεις android ακομα. Εμενα μου ηρθε η kitkat μολις το ανοιξα πρωτη φορα και χθες βραδυ ηρθε και μια ενημερωση που διορθωνει bugs! Το κινητο Π-Ε-Τ-Α-Ε-Ι

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...