Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω πρόβλημα με την εγγύηση του κινητού που αγόρασα πριν 4 μήνες ένα samsung core. το πήγα δεύτερη φορά για σέρβις επιδίδει για κάποιο λόγο και τις δυο φόρες μου χάλασε η οθόνη, την πρώτη φορά όλα πήγαν καλά, άλλα την δεύτερη φορά μου ζήτησαν 160 ευρό γιατί έχει διάβρωση πλακέτας και αυτό δεν είναι μέσα στην εγγύηση μαζί με το σπάσιμο της οθόνης..... έλα ντε όμως που το κινητό δεν έπεσε πότε μέσα σε νερό και δεν είχε καθόλου επαφή με υγρασία... εκτός αν το οξυδωθηκε από τον αέρα!!! τι πρέπει να κάνω για να βρω το δίκιο μου???

Δημοσ.

έχω πρόβλημα με την εγγύηση του κινητού που αγόρασα πριν 4 μήνες ένα samsung core. το πήγα δεύτερη φορά για σέρβις επιδίδει για κάποιο λόγο και τις δυο φόρες μου χάλασε η οθόνη, την πρώτη φορά όλα πήγαν καλά, άλλα την δεύτερη φορά μου ζήτησαν 160 ευρό γιατί έχει διάβρωση πλακέτας και αυτό δεν είναι μέσα στην εγγύηση μαζί με το σπάσιμο της οθόνης..... έλα ντε όμως που το κινητό δεν έπεσε πότε μέσα σε νερό και δεν είχε καθόλου επαφή με υγρασία... εκτός αν το οξυδωθηκε από τον αέρα!!! τι πρέπει να κάνω για να βρω το δίκιο μου???

Τι οξυδωθηκε απο το αερα και @@ αρχισαν τα κλασσικα τους υγρασιες κτλ.

Απειλησε τους οτι θα κανεις καταγγελια στη ΓΓΚ να δεις αν θα μαζευτουν αν οχι προχωρα το!

Δημοσ.

καλα κλασσικη samsung και nokia και στην έρημο να μένεις οτι και να πάθει το κινητό σου δεν το καλύπτει η εγγυηση γιατι εχει ''υγρασία" μπινελίκωσε τους και πάρε τον συνηγορο του καταναλωτή

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ενας φιλος μου εχει το S3 και πριν καμια βδομαδα εβγαλε στην καμερα μια κουκιδια μαυρη η οποια μεταφερεται και στις φωτο που βγαζει. το πηγε λοιπον σε ενα καταστημα samsung κοντα στο λιμανι στην θεσσαλονικη και του ζητησαν 230 ευρω επειδη λεει και καλα θελει αλλαγη πλακετα με καμερα μαζι ( γαματο; :P ). το κινητο ειναι σχεδον 4ων μηνων και του ειπαν και καλα οτι ειναι εκτος εγγυησης επειδη το λογισμικο δεν ειναι εξουσιοδοτημενο απο την samsung. το παιδι ποτε δεν εχει κανει φορματ στο κινητο και γενικα του ερχονται κανονικα updates απο την samsung. τους εριξε καντηλια αλλα φυσικα η δουλεια του δεν εγινε, το πηρε πισω και τωρα ψαχνει να αγορασει καμερα απο ebay.

υγ. δεν ψαχνουμε λυση, απλα ανεφερα το περιστατικο για ενημερωση.

Δημοσ.

Ενας φιλος μου εχει το S3 και πριν καμια βδομαδα εβγαλε στην καμερα μια κουκιδια μαυρη η οποια μεταφερεται και στις φωτο που βγαζει. το πηγε λοιπον σε ενα καταστημα samsung κοντα στο λιμανι στην θεσσαλονικη και του ζητησαν 230 ευρω επειδη λεει και καλα θελει αλλαγη πλακετα με καμερα μαζι ( γαματο; :P ). το κινητο ειναι σχεδον 4ων μηνων και του ειπαν και καλα οτι ειναι εκτος εγγυησης επειδη το λογισμικο δεν ειναι εξουσιοδοτημενο απο την samsung. το παιδι ποτε δεν εχει κανει φορματ στο κινητο και γενικα του ερχονται κανονικα updates απο την samsung. τους εριξε καντηλια αλλα φυσικα η δουλεια του δεν εγινε, το πηρε πισω και τωρα ψαχνει να αγορασει καμερα απο ebay.

υγ. δεν ψαχνουμε λυση, απλα ανεφερα το περιστατικο για ενημερωση.

Ψαχνεις δεν ψαχνεις λυση αυτο δεν το δεχεσαι.Να σου βγαλουν εκτος εγγυησης μαμα συσκευη ειναι για μπουνιες.Btw γιατι δεν το στελνεις στο επισημο σερβις?

Δημοσ.

εγω του ειπα να ασχοληθει με το θεμα για να του το φτιαξουν αλλα δεν γουσταρει. απο κει και περα εγω δεν μπορω να κανω κατι

Δημοσ.

Τελικα το πηγε σε αλλο καταστημα και του το φτιαξανε χωρις δευτερη σκεψη... του ειπα αυτο που μου πε ο καταραμενος απο πανω και ψηθηκε..

Οποτε οσοι ειστε απο θεσσαλονικη αποφυγετε το καταστημα που βρισκετε στο λιμανι. Ο φιλος μου το πηγε σημερα σε ενα στην Καραμανλη κοντα στο ιπποκρατειο, δεν ξερω αλλες πληροφοριες. Αυτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...