bluesattack Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Πως απενεργοποιω την οθονη -wallpaper ( lock sreen ? )που βγαζει οταν κανω τερματισμο ? Eκανα κατι που ελεγε ο γκουγκλης αλλα χωρις επιτυχια
pigeon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Winkey+R ---> gpedit.msc [Enter] Μετά βρες και βάλε enabled αυτό εδώ: 2
Hawk7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Σε τι λειτουργικο? disabled lock screen windows 8.1To λεει στον τιτλο.
bluesattack Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Winkey+R ---> gpedit.msc [Enter] Μετά βρες και βάλε enabled αυτό εδώ: Aυτο δεν μου το δεχεται καν (βγαζει μηνυμα οτι δεν το βρισκει το gpedit.msc ).Και ψαχοντας διαβασα καπου οτι λειτουργει μονο σε 8.1 pro Κατι αλλο... ?
pigeon Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, υπάρχει: http://www.howtogeek.com/134620/how-to-disable-the-lock-screen-on-windows-8-without-using-group-policy/ Προσεκτικά οι αλλαγές στο registry.
bluesattack Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, υπάρχει: http://www.howtogeek.com/134620/how-to-disable-the-lock-screen-on-windows-8-without-using-group-policy/ Προσεκτικά οι αλλαγές στο registry. Εισαι αρχοντας Να το παω και ενα βημα παραπερα.Κανω τερματισμο (απο την 'εναρξη'), δεν μου βγαζει πλεον την lock screen αλλα μου βγαζει μια μπλε-user οθονη (ενταξει η περιγραφη ειναι γιουχου αλλα καταλαβατε ) οπου πρεπει να ξαναπατησω κατω δεξια ενα κουμπακι τερματισμου για να κλεισει.Θελω να μην βγαζει καν αυτη την οθονη αν γινεται και να κλεινει με την μια απο την εναρξη (Δεν ξερω αν εχει σημασια αλλα χρησιμοποιω classic shell )
pigeon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Αν κατάλαβα σωστά, για κάποιο λόγο δεν γίνεται "τερματισμός" αλλά "κλείδωμα" (user lock), και εμφανίζεται η οθόνη αυτή. Κανονικά έπρεπε να κλείσει χωρις καθυστέρηση. Δοκίμασε με το winkey+I ---> Power ---> Shutdown να αποκλείσουμε οτι υπάρχει άλλο πρόβλημα.
bluesattack Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Αν κατάλαβα σωστά, για κάποιο λόγο δεν γίνεται "τερματισμός" αλλά "κλείδωμα" (user lock), και εμφανίζεται η οθόνη αυτή. Κανονικά έπρεπε να κλείσει χωρις καθυστέρηση. Δοκίμασε με το winkey+I ---> Power ---> Shutdown να αποκλείσουμε οτι υπάρχει άλλο πρόβλημα. Οπως ακριβως τα περιγραφεις.Με το winkey+I ---> Power δεν την βγαζει αυτη την οθονη παντως.Λες να ειναι απλα ενδιαμεσο σταδιο αυτη η οθονη λογω του classic shell οταν πηγαινω απο την εναρξη ? Υπαρχει τροπος να κλεινει απ'ευθειας ? Ευχαριστω.
rfc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Απο το control panel, στο power options, ορισε το κουμπι power να κλεινει (shutdown).
pigeon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 rfc, αυτό είναι για να ορίσεις τι θα κάνει το (hardware) κουμπί πάνω στο κουτί του pc @bluesattack, δεν έπρεπε να σε βγάζει σε lock screen, μόλις το δοκίμασα σε καθαρή εγκατάσταση, κάνει shutdown απ'ευθείας. Για δοκίμασε στα settings του classicshell --> main menu ---> κάπου γράφει "shutdown command" --> μάλλον έχεις shutdown dialog, αλλαξε το σε shutdown. ..ενα screenshot στο περίπου που βρήκα: http://www.classicshell.net/forum/download/file.php?id=604
rfc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 σωστος περιστερι, εγω πηγα αλλου αλλα θα το εβλεπα και αυτο για να το κλεινω με αυτο το τροπο για ευκολια. 1
bluesattack Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 rfc, αυτό είναι για να ορίσεις τι θα κάνει το (hardware) κουμπί πάνω στο κουτί του pc @bluesattack, δεν έπρεπε να σε βγάζει σε lock screen, μόλις το δοκίμασα σε καθαρή εγκατάσταση, κάνει shutdown απ'ευθείας. Για δοκίμασε στα settings του classicshell --> main menu ---> κάπου γράφει "shutdown command" --> μάλλον έχεις shutdown dialog, αλλαξε το σε shutdown. ..ενα screenshot στο περίπου που βρήκα: http://www.classicshell.net/forum/download/file.php?id=604 shutdown ηταν σκετο.Εκανα uncheck και μια (επιπλεον ) επιλογη που ελεγε hybrid shutdown με την ελπιδα μηπως...αλλα μπα. Παιδια ευχαριστω για τον χρονο σας .Το ψαχνω και εγω λιγο,αν σκεφτειτε η πετυχετε κατι.. Ειναι το classic shell 4.0.4.Ποιος ξερει , μπορει να ειναι και κατι ''κουλο'' αναμεσα στην συγκεκριμενη εκδοση και τα 8.1
pigeon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Πολύ περίεργο, το 4.0.4 δοκίμασα κι εγώ... Πάντως αν θες να κάνεις shutdown άμεσα & γρήγορα, φτιάξε ενα shortcut στο desktop (δεξί click sto desktop-->New--->Shortcut) και βάλε την εξής εντολή shutdown /s /t 0 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα