Προς το περιεχόμενο

Twitch channel (beta)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτηκα να φτιάξω ένα κανάλι στο Twitch με let's plays.

Δεν είμαι expert στο είδος όμως,και τώρα προσπαθώ να βρω τα κατάλληλα settings για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Θα ήθελα αν έχετε την όρεξη και την καλοσύνη να συμμετάσχετε σε μια δοκιμαστική beta.

Να μπείτε δηλαδή στο κανάλι,και να μου πείτε π.χ. αν κολλάει το βίντεο,πως φαίνεται κτλπ.

Το κανάλι είναι αυτή τη στιγμή live,και το παιχνίδι για lets play είναι το Serious Sam 3.

http://www.twitch.tv/stavrosdimou

:)

edit: Ευχαριστώ πολύ όσους ήρθαν και βοήθησαν για να βρούμε καλύτερα settings για το broadcasting! Ρυθμίσαμε τον ήχο ώστε να μην σκεπάζει η μουσική του παιχνιδιού τη φωνή του μικροφώνου,και κάναμε έναν συμβιβασμό όσων αφορά την ανάλυση του stream για να μειωθεί το lag.

Δυστυχώς κατεβάζοντας το bitrate ενώ μειώνουμε το lag,ταυτόχρονα μειώνουμε και τη καθαρότητα της εικόνας.

Κύριος υπαίτιος φαίνεται να είναι η ταχύτητα που μου παρέχει ο ΟΤΕ,μιας και με το πιο γρήγορο πακέτο που είναι διαθέσιμο στη περιοχή μου,το upload φτάνει το 1mbps maximum.

Στο πρώτο (δοκιμαστικό) επεισόδιο παίξαμε Serious Sam 3 στο PC,και ολοκληρώσαμε 2 levels. Στο δεύτερο θα συνεχίσουμε το single-player campaign,και ίσως να παίξουμε και κάποιο άλλο παιχνίδι.

Επεξ/σία από Alithinos
  • Like 1
Δημοσ.

αδερφέ δεν θέλω να σε πικράνω, αλλα 1024 πάνω είναι πολύ λίγα, ειδικά αν θες να παίζεις και ονλινε. τώρα βέβαια εξαρτάται και τι ανάλυσα θα εκπέμπεις και τα σχετικά. 

Τώρα που έπεσε σε απλή 25/5 απο 50/10 λόγω μετακόμισης, δεν μπορώ να το βγάλω source δεν μου φτάνει το bandwith (παραπονιέται το σύμπαν,)

Επικροτώ την προσπάθεια σου, και θα τσεκάρω τα βίντεο το βράδακι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...