Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Εδω και 2 μερες εχω ενα θεμα με το internet.

Εκει που ολα ειναι ενταξει σε 2 λεπτα δεν φορτωνει καμια σελιδα και παλι τα ιδια.

Μου λεει ... Δεν είναι δυνατή η σύνδεση στο Διαδίκτυο...

Εχω δοκιμασει explorer και chrome..

Eκανα σκαν με antivirus. superantispyware και malware bytes.

Τιποτα.

Το τηλ μπαινει κανονικα στο νετ αρα δεν παιζει προβλημα router,συνδεση κτλ.

Τι να κανω μου εχει σπασει τα νευρα.

Παρακαλω πολυ βοηθειστε με.

:cry:

Δημοσ.

μπαίνεις από σταθερό ή από φορητό υπολογιστή?

συνδέεσαι ασύρματα να υποθεσω.. εγώ για αρχή θα σου έλεγα να κοιτάξεις να αναβαθμίσεις τον οδηγό της κάρτας δικτύου σου.

Δημοσ.

απο σταθερο με καλωδιο μπαινω. το τηλ συνδεεται ασυρματα μια χαρα.

τι ειναι η καρτα δικτυου, δεν εχω ιδεα...πως αναβαθμιζω?

@Σαινομπι

ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

Δημοσ.

Λειτουργικό; Μήπως το καλώδιο έχει πρόβλημα και κουνιέται; Μπορεί να είναι και θέμα router, μην το απορρίπτεις. Αν έχει θέμα στο ethernet μόνο θα δημιουργεί πρόβλημα μόνο στα μηχανήματα που συνδέονται με καλώδιο. Αν έχεις laptop δοκίμασε να βάλεις το καλώδιο σε αυτό να δεις αν στο κάνει και εκεί. Επίσης, μια καλή ιδέα είναι να καρφώσεις ip στον υπολογιστή. Αν μας πεις ποιο λειτουργικό έχεις θα σου πούμε πως να το κάνεις.

Δημοσ.

Το προβλημα επιμενει και μια φορτωνει σελιδες μια δεν βλεπει καθολου συνδεση και δεν φορτωνει .τι παρατηρησα σημερα. Ολοι οι σελιδοδεικτες εχουν ιδια συμπεριφορα,ουτε το αντιικο  βλεπει συνδεση για update εκεινη τη χρονικη στιγμη, αλλα μπορω να κατεβασω torrents κανονικα. Παραξενο ε? Μπηκα στο αλλο partision με τα 7αρια και φαινεται να δουλευουν ολα μια χαρα εκει.!!!

@micos000

Το λειτουργικο ειναι win8. Το καλωδιο δεν εχει κουνηθει ποτε,δεν νομιζω να εχει θεμα. Laptop δεν υπαρχει δυστυχως. Αυτο με την ip δεν το καταλαβαινω, δεν εχω ιδεα...

Σκεφτομαι να κανω την αναβαθμηση στα 8.1 μηπως λυθει το προβλημα. ( εδω μια ερωτηση: αν κανω την αναβαθμιση στα 8.1 πρεπει πριν να παρω back up? το λεω γιατι πρεπει να καθαρισω τη σαβουρα πριν και βαριεμαιιι...)

Thanks. 

Δημοσ.

αλλα μπορω να κατεβασω torrents κανονικα.

Ο torrent client τρέχει συνέχεια; Πόσο έχεις το upload; Κατέβασέ το στο μισό της γραμμής σου ή κάπου στα 40.

Έχεις μήπως firewall ή internet security; Αν ναι απενεργοποίησε το firewall (το αυτόνομο ή από το is)

Δημοσ.

Ο torrent client τρέχει συνέχεια; Πόσο έχεις το upload; Κατέβασέ το στο μισό της γραμμής σου ή κάπου στα 40.

Έχεις μήπως firewall ή internet security; Αν ναι απενεργοποίησε το firewall (το αυτόνομο ή από το is)

Οχι δεν τρεχει συνεχεια, τον ανοιγω οταν κατεβαζω. Δεν εχω αλλαξει τιποτα στις ρυθμισεις του client, δεν ειχα προβλημα ποτε μεχρι τωρα. Εχω internet security.Δεν καταλαβαινω μεχρι τωρα ηταν ολα καλα και ξαφνικα @@.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια. Τελικα το πρόβλημα ηταν το router. Εκανα ένα reset , το αφησα και εκτος ρεύματος για λιγη ωρα και δουλευει μια χαρα. Το θεμα λυθηκε με μια απλη οδοντογλυφιδα!!!   Ολα καλα .

Σας ευχαριστω πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...