tony81 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Τρώνε χ τα κινητά αυτής της παρτίδας...λόγω sar λόγω τιμής τωρινής, λόγο δυνατοτήτων, λόγω παλαιότητας...λόγω λόγω.... Moto g και sony sp σε android δαγκωτό.... Έγκλημα 165-200ε για go-sole με 3,7'' με 512 ram επεξεργαστής χάλια, μπαταρία, αναβαθμίσεις λειτουργικού γιοκ...αίσχος πραγματικά φάε και 1,25 sar από το sole...ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!! μεχρι 150 αααντε αν ειναι για κατι καλο που να εχει μελοντικες αναβαθμισεις στο μελλον και κατι ακομα. sony m φίλε me 125 κλάσεις ανώτερο...του κουτιού σε τιμή τσάμπα Oθόνη 4'', 1gb ram, sd μνήμη, nfc, αναβαθμίσεις, καλύτερη μπαταρία http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5497&idPhone2=4408 Δες μόνος σου, με δεδομένα αυτά ο φίλος σου να στο δώσει 70ε (ούτε δλδ αλλά τέλος πάντων)...
mpampis11 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, έχω το xperia sole περίπου ενάμιση χρόνο τώρα και είναι αξιόλογο κινητό, ανάμεσα σε αυτά τα δύο νόμιζω καλύτερα με βάση τα χαρακτηριστικα πήγαινε στο sole..
GianniSM Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Είχα το Sole για 1 χρόνο. ΑΙΣΧΟΣ!! το galaxy w της γυναίκας μου ήταν πιο γρήγορο, και ήταν μονοπύρινο. Δώσε κάτι τις παραπάνω και πάρε το Μοτο G, να χεις το κεφάλι σου ήσυχο...
kataramenos32 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, έχω το xperia sole περίπου ενάμιση χρόνο τώρα και είναι αξιόλογο κινητό, ανάμεσα σε αυτά τα δύο νόμιζω καλύτερα με βάση τα χαρακτηριστικα πήγαινε στο sole.. Αξιολογο σε τι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα