Προς το περιεχόμενο

xperia Go vs xperia Sola

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο από τα δύο θεωρείται καλύτερο ( ή ας το πω αλλιώς, αν είσασταν ανάμεσα σε ένα από αυτά, πιο θα αγοράζατε? ) Είμαι ανάμεσα σε ένα από τα δύο και δεν ξέρω πιο να πάρω αν και τίνω προς το sole γιατί με τράβηξε το floating touch. Τι λέτε εσεις?

Δημοσ.

Φίλε μου,καινούργιος είμαι στο insomnia.Για αυτό θέλω να μπω στην παρέα σας ! B)

Για να μπω στο ψητό....το xperia go το έχει ένας φίλος μου το πήρε στα μέσα του καλοκαιριού και το έχει ακόμα.Το αγόρασε 180 ευρώ από το πλαίσιο,τσουχτερή λίγο τιμή πιστεύω..αλλά τώρα έχει πέσει αρκετά..είναι ένα γερό κινητό,το κίτρινο χρώμα απλά τα σπάει!!!έχει πάρα πολύ ωραία αίσθηση το καπάκι πίσω..όμως κάνει και τα κολληματάκια του κάπου κάπου..με μια μικρή ματιά βλέπω πως στο skroutz η τιμή του είναι στα 173 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά..οπότε δεν έχει πέσει η τιμή και πολύ  :mad:

Από την άλλη μεριά το sole έχει σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά με το go απλώς έχει 3.7 ίντσες οθόνη..και κάνει 198 ευρώ...δεν με ξετρελαίνει ούτε το ένα ούτε το άλλο..οπότε γνώμη μου είναι να δεις και κανένα άλλο κινητό  :-D υπάρχουν πολύ καλύτερα κινητά στην τιμή αυτή  :shifty:

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω το Sony xperia sole περίπου ενάμιση χρόνο τώρα και είναι αξιόλογο κινητό,το μόνο που δεν με ικανοποιεί είναι η ram του κινητού.στο θέμα μας,ανάμεσα σε αυτά τα δύο πήγαινε άνετα στο sole έχει πολύ καλύτερη οθόνη,αν και θα σου πρότεινα να κοιτάξεις πιο πρόσφατα μοντέλα που βγήκαν γιατί τα συγκεκριμένα έχουν παλιά έκδοση λειτουργικου και η τιμές στα μαγαζιά που έχουν απόθεμα είναι τσιμπημενες.

Δημοσ.

απλα τα εχω βρει κ τα 2 στα 100 κ σκεφτομουν γι τα λεφτα αυτα καλα ειναι κ ειχα στο μυαλο μ επισης να τους περασω custom rom   :/

Δημοσ.

μεταχειρισμενο το sola αλλα σε αριστη κατασταση ( αδερφης φιλου που δν το ηθελε γτ ηθελε κινητο με κουμπια :P κ το ειδα κ εγω απο κοντα κ ηταν σαν καινουριο ουτε δαχτυλιες )

Δημοσ.

μεχρι 150 αααντε αν ειναι για κατι καλο που να εχει μελοντικες αναβαθμισεις στο μελλον και κατι ακομα. 

Δημοσ.

<p>μεταχειρισμενο το sola αλλα σε αριστη κατασταση ( αδερφης φιλου που δν το ηθελε γτ ηθελε κινητο με κουμπια :P κ το ειδα κ εγω απο κοντα κ ηταν σαν καινουριο ουτε δαχτυλιες )</p>

Αν σου άρεσε τόσο πολύ και του περασεις και custom ROM είσαι κομπλέ.

Δημοσ.

Εε τοτε κλασσικα απο καποιο καταστημα στο skroutz  B) μια πολυ καλη ευκαιρια για τα χαρακτηριστικα του ειναι το http://www.skroutz.gr/s/3238871/Huawei-Ascend-Y300.html ...απλα πολυ καλο,και εξωτερικα και εσωτερικα,δες τα σχολια χρηστων για αυτο στο skroutz και δες και κανα unboxing στο youtube..μην ακους huawei και αισθανεσαι καπως..ποιοτικη μαρκα ειναι σαν τις αλλες  :wacko:

Δημοσ.

θα το κοιταξω τοτε. σας ευχαριστω κιολας ολους σας ( μιας κ δν το ειπα παραπανο, ασ μην ειμαι γαϊδουρι ) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...