batman_gardiki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 με κάποιο τρόπο εγκαταστήθηκε το SavingsAddon στο pc μου. σήμερα βάση αυτής της σελίδας προσπαθώ να αφαιρέσω την συγκεκριμένη εφαρμογή και ενώ είχα το avira free antivirus έβαλα και το Malwarebytes Anti-Malware. ενώ έχω εκτελέσει τις μισές οδηγίες απο το 1.Automatic removal και αφαίρεσα οτι κακόβουλο βρήκε έκανα επανεκίνηση. μόλις άνοιξε το Pc μου έβγαλε μήνυμα οτι τα windows δεν εντόπισαν λογισμικό προστασίας απο ιούς σε αυτόν το υπολογιστή!!! και έχει επιλογή απενεργοποίηση μηνυμάτων για προστασία απο ιούς ή εύρεση προγράμματος στο ίντερνετ. μήπως μπερδέυονται τα δύο antivirus??? εν το μεταξύ όση ώρα γράφω.... το Malwarebytes Anti-Malware βγάζει συνέχεια μηνύματα μπλοκαρίσματος κακόβουλων ενεργιών - Διεργασία: uttorent.exe και το Avira είναι active. τι πρέπει να γίνει;;;
batman_gardiki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 τέλος, έκανα και την άλλη μισή εννότητα με το CCleaner χωρίς αποτέλεσμα!!! το SavingsAddon εξακολουθει να υπάρχει όπως και το ''σημαντικό μήνυμα''....τα windows δεν εντόπισαν λογισμικό προστασίας απο ιούς σε αυτόν το υπολογιστή!!!
batman_gardiki Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 άλλαξα browser και το SavingsAddon δεν υπάρχει εδώ. τα antivirus εξακολουθούν να δουλεύουν όπως και το μήνυμα ....τα windows δεν εντόπισαν λογισμικό προστασίας απο ιούς σε αυτόν το υπολογιστή!!! λέω να πατήσω το απενεργοποίηση μηνυμάτων για προστασία απο ιούς
batman_gardiki Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Πάνε στο πίνακα ελέγχου και προσθαφαίρεση προγραμμάτων, ψάξ' το εκεί μπας και το βρεις, περισσότερο για πρόγραμμα μου ακούγεται!!! Κάνε ένα Check καλού κακού! έχει γίνει αυτός ο έλεγχος, δεν υπάρχει κάτι σχετικό εκεί. πριν απο λίγο βρήκα λύση με το adwcleaner. εδώ και 2-3 ώρες εμφανίστηκε 1 φορά στο πρώτο τέταρτο με το firefox. τον chrome - που τον δουλεύω 2μέρες τώρα - δεν τον έχει επηρεάσει καθόλου το θέμα είναι τι κάνω με το μήνυμα......ακόμα δεν έχω αποφασήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα