Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Σκοπεύω να προχωρήσω σε αγορά ηχείων, τα οποία θα συνδέσω σε laptop για αναπαραγωγή κυρίως μουσικής σε χώρο 20 τ.μ.

Μπορώ να διαθέσω μέχρι 50-60Ε.

Από ότι διάβασα, δεν αξίζει να πάω σε λύση 5.1 για να ακούω μουσική, αλλά καλύτερα σε 2.1

Βρήκα στο skroutz τα Ζ523 της Logitech στα 56Ε και μου φαίνονται πολύ καλή επιλογή σε αυτά τα λεφτά και με καλά reviews.

http://www.skroutz.gr/s/315370/Logitech-Speaker-System-Z523.html?from=most-popular&keyphrase=z523

Πήγα τα άκουσα  και απο κοντά στο Πλαίσιο και μου έκαναν καλή εντύπωση, αν και ο χώρος δεν προσφέρονταν για "επιθεώρηση" ηχείων λόγω φασαρίας.

Τα έχει κανείς να μου πει τη γνώμη του? Είμαι επίσης ανοιχτός και σε άλλες προτάσεις.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ότι είπε ο κύριος απο πάνω.. Και κάνε μια βολτα απο την ενότητα των καρτών γραφικών και ήχου και διαβασε το στικι γι τα ηχεία.. Υπάρχουν αρκετές προτάσεις και εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις! Δεν ειχε παρει το ματι μου το sticky thread.

Τα ηχεια ειναι για τον αδερφο μου που ακουει κυριως ηλεκτρονικη house μουσικη και πιστευει οτι χρειαζεται ανεξαρτητο subwoofer, οποτε δυσκολα θα του αλλαξω τα μυαλα για να παει σε 2.0 :P...

Τα Creative αλλωστε ξεφευγουν λιγο σε τιμη.

Δημοσ.

εχει πλακα που πολλοι αναφερεστε στα edi σαν να ειναι η φεραρι και στα logi σα να ειναι λαντα !

μιλαμε κυριολεκτικα για ανεκδοτο !

φιλε σε λαθος ενοτητα μπηκες να παρεις γνωμες ! η ταπεινη μου αποψη ειναι να κανεις αυτο που εκανες να πας να τα ακουσεις κ τα δυο διπλα διπλα κ να αποφασισεις !

εδω αν μεινεις λιγο ακομη θα σε πεισουν να μη τα παρεις τα logi  αακομη κ αν στα χαρισουν ..

• Like 1
Δημοσ.

εχει πλακα που πολλοι αναφερεστε στα edi σαν να ειναι η φεραρι και στα logi σα να ειναι λαντα !

μιλαμε κυριολεκτικα για ανεκδοτο !

φιλε σε λαθος ενοτητα μπηκες να παρεις γνωμες ! η ταπεινη μου αποψη ειναι να κανεις αυτο που εκανες να πας να τα ακουσεις κ τα δυο διπλα διπλα κ να αποφασισεις !

εδω αν μεινεις λιγο ακομη θα σε πεισουν να μη τα παρεις τα logi αακομη κ αν στα χαρισουν ..

Ρε αγορι μου τα έχεις ακούσει και τα δυο ώστε να μπορείς να εκφέρεις γνωμε ναι η ου? Επειδή έχεις πάρει εσύ,τα logi δεν σημαίνει ότι είναι και καλύτερα. Ακόμη και ελάχιστα καλύτερα να είναι τα Edi στα ίδια λεφτά , που δεν είναι μόνο ελάχιστα, τότε για πιο λόγο να πάει κάποιος στα logi? Αντε ξεκολλα λίγο και ξέφυγε απο τα τετριμμένα.
  • Like 1
Δημοσ.

μαλλον δε προσεχεις τι γραφουμε κ τι λεμε φιλος , ασε λιγο τις δουλειες σου κ δωσε βαση καλυτερα να το εξηγησω αλλη μια !

επειδη λοιπον οταν αγορασα εγω τα δικα μου τα ακουσα διπλα διπλα με τα edi  και βρηκα πολυ πιο γεματο τον ηχο στα αυτια μου ακριβως γι αυτο του προτεινω να παει να τα ακουσει κ οχι να αγορασει αυτα που θεωρω εγω -εσυ - η ο αλλος καλυτερα !

η ταπεινη μου αποψη ειναι να κανεις αυτο που εκανες να πας να τα ακουσεις κ τα δυο διπλα διπλα κ να αποφασισεις !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...