pirate2 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Την καλησπέρα μου στα παιδιά του forum. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα αν υπάρχει κάποιος φίλος να βοηθήσει. Δάνεισα το Kingston USB stick μου στον ξάδερφό μου για να κάνει μια παρουσίαση εργασίας. Δυστυχώς ο υπολογιστής που το τοποθέτησε είχε προσβληθεί με το worm win32Ramnit το οποίο μεταδίδεται πολύ εύκολα μέσω USB sticks. Όταν μου το επέστρεψε από ασφάλεια πάντα το σκάναρα με το nod32 και μου έβγαλε 1094 προσβολές του συγκεκριμένου worm μέσα στο USB. Αφού τα αφαίρεσε όλα το άνοιξα για να δω τα αρχεία μου. Το πρόβλημα λοιπόν είναι ότι αφενώς μεν το USB φαίνεται ότι έχει τα αρχεία μου μέσα περίπου 2,5GB εντούτοις όταν το ανοίγω μου εμφανίζει έναν φάκελο "RECYCLER" και μια συντόμευση "Kingston" με εικονίδιο το flash drive. Ψάχνω και πουθενά τα αρχεία μου. Το Ξανασκανάρω με το eset και τα αρχεία μου είναι όντως μέσα αλλά δεν εμφανίζονται. Κάποιος καμμιά βοήθεια???? Φιλικά Γιώργος
astrea966 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 δες μηπως στα εχει μετατρεψει σε κρυφα.καντου και ενα σκαναρισμα με το scandisk να δεις.καμια φορα τα εμφανιζει ετσι.μετα υπαρχει η λυση των recovery programs.κατεβασε ενα Site: δωρεαν και βαλτο να ελεγξει το στικακι για διαγραμμενα αρχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα