paintballgr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα..πόσοι απο εσάς που ασχολείστε με προγραμματισμό αυτή την εποχή δεν εργάζεστε; Προσφέρω χώρο 500 τ.μ εντελώς κενό σε σύγχρονη κατασκευή χωρίς τοίχους, με τζαμαρίες γύρω γύρω και θέα βουνό και δάσος. Επίσης καφέ και φαγητό. Τώρα θα λέτε τι λέει αυτός. Θα σας εξηγήσω... Θέλω απλά να μαζευτούμε σε αυτό το μέρος να πιούμε καφέ, να φάμε και να μιλήσουμε. Να μιλήσουμε να βάλουμε κάτω τις ιδέες μας και να κάνουμε αυτά τα 500 τ.μ που είναι ανεκμετάλλευτα τη βάση για κάτι ελπιδοφόρο. Ξέρω θα δημιουργηθούν απορίες και είμαι διατεθειμένος να τις λύσω σε pm.. Άν κάποιος ενδιαφέρετε ας στείλει...λέω να γίνει η συνάντηση το ΣΚ που έρχεται και αναφέρομαι σε άτομα που μένουν Αθήνα κατά προτίμηση πλησίον Πειραιά. Οποιοσδήποτε έχει γνώσεις απο webdev, webdesign, marketing είναι καλοδεχούμενος. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.. 3
geomagas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις που έχω ακούσει! Αν ήμουν Αθήνα, θα ερχόμουν σίγουρα, κι ας μην είμαι άνεργος. Αν μη τι άλλο, από περιέργεια! Μου φαίνεται ότι ετοιμάζεις κάτι ενδιαφέρον. Ελπίζω, αν όλο αυτό καταλήξει κάπου, να το ανακοινώσετε και στους υπόλοιπους ώστε να μπορεί κάποιος να βοηθήσει έστω και από απόσταση.
paintballgr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 geomagas...εσύ ειδικά βρίσκεσαι ήδη εκεί και δεν το ξέρεις...χεχε
cyclo Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 η συνεννόηση πως θα γίνει; θα στείλεις στους ενδιαφερόμενους pm?
paintballgr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Χμμ..Μάλλον δεν το έχω διατυπώσει σωστά.. Όποιος ενδιαφέρεται λοιπόν ας μου στείλει ένα pm για λεπτομέρειες
Εγω ειμαι ρε Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ειμαι φοιτητης πληροφορικης πολυ θα ηθελα να παρευρεθω ή εστω μα θαβ λιγα πραγματα απο εμπειρους αλλα δυστηχως μενω θεσσαλονικη. Πιστευω ομως πως εαν οτνως υπαρχει διαθεση απο μερος σου αλλα και απο τους υπολοιπους θα καταφερεται να κανετε κατι... βεβαια χρειαζεται να υπαρχουν εμπειροι ανθρωποι!!!
tsipouro Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Webdev δεν είμαι, από Αθήνα δεν είμαι, αλλά κάτι τέτοια τα ζηλεύω Cheers!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα