igoods Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 οκ ελπιζω να λυθει με το λινκ που μου εδωσες φιλε μου το προβλημα με το σημα.. ως τοτε,τι να κανω για να μου εμφανισει το μενου της rsim? :/ δοκιμασα να το ανοιγοκλεισω,με την sim+rsim μεσα αλλα και παλι δεν την διαβαζει... δυστυχως δεν ξερω τι αλλο να σου πω για αυτο..Δεν πολυασχολουμαι με rsim γιατι δεν τις συμπαθω ..Εαν δεν γνωριζει καποιος αλλος ψαξε στο google μπας και βρεις τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iMarilina Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μηπως δεν υποστηριζεται η 7.0.6 αν εκανες Ρηστορ και πηγες εκει? Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 δεν εχω βρει καποιον τετοιο περιορισμο στο google..κι ακομα δεν μπορω να την χρησιμοποιησω :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
igoods Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μηπως δεν υποστηριζεται η 7.0.6 αν εκανες Ρηστορ και πηγες εκει? Sent from my iPad using Insomnia η rsim υποστηριζει γενικα ios 7....Συνηθως οι καρτες αυτες σταματανε να υποστηριζουν ειτε στα κομμα 1 ειτε στα καινουρια ios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koslibpro Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 το αποτελεσμα του imei.info ειναι το εξης:US AT& T Puerto Rico and US Virgin Islands Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Friksos25 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σας ...έχω πάρει την r-sim pro9 gia iPhone 4S την τοποθέτησα για ξεκινήσω άνεργο ποίηση κ μετα ξεκλειδωμα μου έβγαλε το menu διάλεξα συσκευή κ μετα στην επιλογή παρόχου πρήξει προλάβω να διαλέξω με πέταξε κ τωρα δεν μου βγάζει το μενού μήπως γνωρίζει κατι κάποιος ;;;;;ευχαριστω Καλησπέρα σας ...έχω πάρει την r-sim pro9 gia iPhone 4S την τοποθέτησα για ξεκινήσω άνεργο ποίηση κ μετα ξεκλειδωμα μου έβγαλε το menu διάλεξα συσκευή κ μετα στην επιλογή παρόχου πρήξει προλάβω να διαλέξω με πέταξε κ τωρα δεν μου βγάζει το μενού μήπως γνωρίζει κατι κάποιος ;;;;;ευχαριστω έχω κάνει κ επαναφορά κ τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα