Προς το περιεχόμενο

δεν μπορω να ξεκλειδωσω το iphone μου με rsim!

koslibpro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα,

αρχικα να δηλωσω πως ειμαι ασχετος με iphone,ειναι η πρωτη φορα που πιανω δικο μου iphone στα χερια μου.

Ειναι κλειδωμενο στην αμερικανικη At&t.Πηρα μια rsim 9 pro απο καταστημα που βρηκα στο skroutz,μου ηρθε σημερα.

Εβαλα την nano sim μου πανω στην rsim αλλα το iphone δεν ενεργοποιειται παλι γιατι λεει δεν ειναι εγκυρη η καρτα sim..

πως μπορω να το ξεκλειδωσω,τι να κοιταξω,μηπως εχω κανει κατι λαθος? να σας στειλω φωτο πως εχω ακουμπισει την σιμ μου πανω στην rsim?

οποιαδηποτε βοηθεια παιδια ειναι ευπροσδεκτη,γιατι εχω μεινει χωρις κινητο :/

ευχαριστω εκ των προτερων

update: αφου επελεξα γλωσσα και δικτυο wifi,μου εβγαλε ενα μηνυμα που λεει οτι η καρτα σιμ δεν ειναι εγκυρη και οτι δεν εχει να κανει με το υλισμικο του iphone αλλα να εισαγω λεει αλλη καρτα σιμ απο υποστηριζομενο φορεα :/

και παλι, ο,τι βοηθεια εχετε επι αυτου,καλοδεχουμενη :/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με τα λεφτα που χαλασες φιλε μου για την rsim το ξεκλειδωνες κανονικα official θα ηταν ετοιμο σε 12 εργασιμες μερες τωρα για την rsim ας μιλησει καποιος πιο ειδικος εγω δεν μπορω να σου πω κατι σιγουρα μου φαινεται αν θυμαμαι καλα πως δεν δουλευει με ολες τις ελληνικες καρτες sim

τελικα υποθετω οτι μαλλον δεν τοποθετουσα σωστα το ολοκληρωμενο συστηματακι της rsim γιατι τελικα καταφερα να το ενεργοποιησω.., αλλα τωρα και ενεργοποιηση που εκανα στο iphone μου, μου λεει οτι δεν εχει καμια υπηρεσια,δηλαδη δεν βρισκει την cosmote..τι να κανω τωρα? :/

με τα λεφτα που χαλασες φιλε μου για την rsim το ξεκλειδωνες κανονικα official θα ηταν ετοιμο σε 12 εργασιμες μερες τωρα για την rsim ας μιλησει καποιος πιο ειδικος εγω δεν μπορω να σου πω κατι σιγουρα μου φαινεται αν θυμαμαι καλα πως δεν δουλευει με ολες τις ελληνικες καρτες sim

θελει το λιγοτερο 45 ευρω για ξεκλειδωμα στην συγκεκριμενη εταιρια.30 εαν ειναι καθαρο και εκτος συμβολαιου που ΑΠΟΚΛΙΕΤΑΙ.

τελικα υποθετω οτι μαλλον δεν τοποθετουσα σωστα το ολοκληρωμενο συστηματακι της rsim γιατι τελικα καταφερα να το ενεργοποιησω.., αλλα τωρα και ενεργοποιηση που εκανα στο iphone μου, μου λεει οτι δεν εχει καμια υπηρεσια,δηλαδη δεν βρισκει την cosmote..τι να κανω τωρα? :/

Εισαι σιγουρος οτι εκανες σωστα ολη την διαδικασια?...τσεκαρε μια και  κανενα βοντεακι στο youtube να δεις πως το κανουν...το κινητο ειναι σιγουρα κλειδωμενο σε at&t ?

ναι..ακολουθησα και βιντεακι..σωστα το εκανα..και ναι ειναι στην at&t κλειδωμενο..το ειδα στις ρυθμισεις>τηλεφωνο (που πια δεν μπορω να μπω,γιατι οταν εισαγω σιμ παει να κανει παλι activation) :/

ναι..ακολουθησα και βιντεακι..σωστα το εκανα..και ναι ειναι στην at&t κλειδωμενο..το ειδα στις ρυθμισεις>τηλεφωνο (που πια δεν μπορω να μπω,γιατι οταν εισαγω σιμ παει να κανει παλι activation) :/

Συγνωμη..το τηλ οταν το πηρες στα χερια σου δεν ηταν ενεργοποιημενο σωστα?...Τελικα καταφερες να το ενεργοποιησεις με την rsim και την ελληνικη καρτα αν καταλαβα καλα απλα δεν βρισκει σημα?

ακριβως.

μαλιστα προσπαθησα για να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση το τηλεφωνο,ωστε να ξαναπροσπαθησω,να κανω erase all data. το εκανα. ομως τωρα δεν μου εμφανιζει το μενου της rsim. μπλεξιμο...

ακριβως.

μαλιστα προσπαθησα για να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση το τηλεφωνο,ωστε να ξαναπροσπαθησω,να κανω erase all data. το εκανα. ομως τωρα δεν μου εμφανιζει το μενου της rsim. μπλεξιμο...

Ναι.πρεπει να κανεις restore για να την ξαναδιαβασει την ιδια αν θυμαμαι καλα.Απλα απο την στιγμη που η rsim καταφερε και ενεργοποιησε το κινητο σημαινει οτι κανει την δουλεια της.η καρτα που εχεις ειναι κομμενη?..Εννοω την εκοψες εσυ η εχεις βγαλει ετοιμη στον γερμανο?..Και για τι συσκευη μιλαμε?

Ναι.πρεπει να κανεις restore για να την ξαναδιαβασει την ιδια αν θυμαμαι καλα.Απλα απο την στιγμη που η rsim καταφερε και ενεργοποιησε το κινητο σημαινει οτι κανει την δουλεια της.η καρτα που εχεις ειναι κομμενη?..Εννοω την εκοψες εσυ η εχεις βγαλει ετοιμη στον γερμανο?..Και για τι συσκευη μιλαμε?

οκ ας τα παμε ενα-ενα:

1)restore τωρα πως να κανω??

2)την πηρα την nano sim σημερα απο την cosmote

3)η συσκευη ειναι iPhone 5C

1)στο itunes κανεις επαναφορα.

μου κανει εντυπωση παντως αυτο που λες εαν ειναι οντως στην at&t..θα σε συμβουλευα να το ξανακανεις προσεκτικα απο την αρχη και αν δεν γινει εγω θα σιγουρευομουν στο imei.info οτι οντως ειναι στην at&t..

οκ,εκανα επαναφορα μεσω του itunes..και παλι ομως τωρα δεν μου βγαζει το μενου της rsim..:/

περιμενω και την απαντηση απο το imei.info για να επικυρωσω οτι ειναι στην at&t παντως..

οκ,εκανα επαναφορα μεσω του itunes..και παλι ομως τωρα δεν μου βγαζει το μενου της rsim..:/

για να βρει σημα ριξε μια ματια εδω...

Δοκιμασε να ανοιγοκλεισεις το κινητο με την rsim και sim μεσα μηπως την διαβασει και παλι...

θελει το λιγοτερο 45 ευρω για ξεκλειδωμα στην συγκεκριμενη εταιρια.30 εαν ειναι καθαρο και εκτος συμβολαιου που ΑΠΟΚΛΙΕΤΑΙ.

Εισαι σιγουρος οτι εκανες σωστα ολη την διαδικασια?...τσεκαρε μια και  κανενα βοντεακι στο youtube να δεις πως το κανουν...το κινητο ειναι σιγουρα κλειδωμενο σε at&t ?

αν και ειναι εκτος θεματος το βρισκεις σε πολυ χαμηλοτερη τιμη ανεξαρτητως συμβολαιου με καθαρο imei!!

οκ ελπιζω να λυθει με το λινκ που μου εδωσες φιλε μου το προβλημα με το σημα..

ως τοτε,τι να κανω για να μου εμφανισει το μενου της rsim? :/

δοκιμασα να το ανοιγοκλεισω,με την sim+rsim μεσα αλλα και παλι δεν την διαβαζει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...