Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας σας.

Στο pc μου έχω τρεις σκληρούς που ο καθένας έχει από ένα λειτουργικό, το πρόβλημα είναι ότι σε αυτόν που έχω τα xp όταν φορτώσει την μπάρα για να ανοίξει μετά βγάζει μια μαύρη οθόνη και μετά από λίγο κάνει επανακκίνηση. Στους άλλους σκληρούς μπαίνει κανονικά στο λειτουργικό. Επίσης κοίταξα την υγεία του σκληρού (με hard disk sentinel) και είναι μια χαρά και τα αρχεία του παίζουν μια χαρά.

Tι μπορεί να φταίει? Να έπαθε κάτι το λειτουργικό (δηλαδή να διέγραψα κανα αρχείο απο τα xp) σχεδόν το αποκλείω. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το καλώδιο που συνδέει τον σκληρό με το τροφοδοτικό?

Καμιά ιδέα?

Το σύστημά μου είναι: intel core 2 duo E8400

2gb ram 667MHz

gigabyte P31 DS3L

8600GT

Trust  570w  

Δημοσ.

Tι μπορεί να φταίει? Να έπαθε κάτι το λειτουργικό (δηλαδή να διέγραψα κανα αρχείο απο τα xp) σχεδόν το αποκλείω.

Εγώ σχεδόν αποκλείω οτιδήποτε άλλο,μάλλον κάποιος driver έπαθε κάτι και κολλάει μόλις πάει να τρέξει,δοκίμασε να δεις αν μπορείς να μπεις σε safe mode.

Δημοσ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα παλαιότερα το οποιο και δεν έλυσα(βρήκα αλλη λυση και εγκατέλειψα), το πρόβλημα προκύπτει αν γυρίσεις το βιοςσε AHCI. για να βάλεις τα υπόλοιπα λειτουργικά  (με ηδη εγκατεστημένα τα χπ σε ide)

Δημοσ.

Εγώ σχεδόν αποκλείω οτιδήποτε άλλο,μάλλον κάποιος driver έπαθε κάτι και κολλάει μόλις πάει να τρέξει,δοκίμασε να δεις αν μπορείς να μπεις σε safe mode.

Για να μπω σε safe mode τι παταω? 

Είχα το ίδιο πρόβλημα παλαιότερα το οποιο και δεν έλυσα(βρήκα αλλη λυση και εγκατέλειψα), το πρόβλημα προκύπτει αν γυρίσεις το βιοςσε AHCI. για να βάλεις τα υπόλοιπα λειτουργικά  (με ηδη εγκατεστημένα τα χπ σε ide)

Τα λειτουργικα τοσο καιρο που τα ειχα ολα μαζι δεν υπηρχε καποιο προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...