stavros34 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Χάνω σε ταχύτητα με αυτό? Υποθέτω πως ναι? Γιατί ο υπολογιστής δεν έχει ανεβάσει θερμοκρασία κολλάει υπερβολικά. Και έκανα αυτό το νήμα για να ρωτήσω αν είναι εντάξει η θερμοκρασία και μου είπαν ότι είναι κομπλέ. Εσύ βλέπεις πρόβλημα στις θερμοκρασίες και από εκεί λες να είναι το κόλλημα?
Hawk7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Το φαν του επεξεργαστή δουλεύει καλά. Και πιο πάνω τα παιδιά που είδαν τις θερμοκρασίες είπαν ότι είναι φυσιολογικές. Μάλλον κάτι άλλο έχει και μέσα σε λίγο καιρό έφαγε τα κολλήματα του και άρχισε να σέρνεται. Εαν εχεις καθαρισει επιμελως το cooler του,4 πραγματα θελεις να κοιταξεις.Ουτε undervolting ουτε τιποτε. 1-Cpu fan.Καθαρισμος. 2-Δισκος.Να εχει σωστη(υγεια). 3-Μνημη παραπανω,ενα giga ακομη. 4-Φορματ. Το μηχανημα θα αναπνευσει. Οι θερμοκρασιες για λαπτοπ ειναι μια χαρα. Παντως screenshot σε pdf πρωτη φορα το συναντησα μεχρι σημερα.Αστειευομαι.
Demon Lord Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ποιο undervolting ρε παιδιά αφού είναι αρκετά καλές οι θερμοκρασίες του... σαφώς και θα χάσεις σε επιδόσεις φίλε, από τη στιγμή που θα ρίξεις το ρεύμα θα πέσει πιθανότατα και ο χρονισμός του επεξεργαστή. Κάνε ένα φορμάτ και βλέπουμε. Πόσταρε ένα screenshot από την κατηγορία overview του hd sentinel να δούμε πως είναι ο σκληρός.
stavros34 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Την εφαρμογή camscanner για αντροιντ την ξέρεις? Με εχει σώσει. Αν την δουλέψεις θα καταλάβεις γιατί είναι σε pdf. Δεν το λέω με κακία μην παρεξηγηθεις. Απλά παίρνω ένα screenshot από την οθόνη και το camscanner στο ανεβάζει όπου θέλεις. Ας είναι και σε pdf δεν μας πειράζει. Το θέμα είναι η ευκολία. Στο θέμα μας πάντως θα κάνω ένα φορματ και θα ξαναγράψω.
Hawk7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Την εφαρμογή camscanner για αντροιντ την ξέρεις? Με εχει σώσει. Αν την δουλέψεις θα καταλάβεις γιατί είναι σε pdf. Δεν το λέω με κακία μην παρεξηγηθεις. Απλά παίρνω ένα screenshot από την οθόνη και το camscanner στο ανεβάζει όπου θέλεις. Ας είναι και σε pdf δεν μας πειράζει. Το θέμα είναι η ευκολία. Στο θέμα μας πάντως θα κάνω ένα φορματ και θα ξαναγράψω. Το'χω στο S3 για επαγγελματικη χρηση!Την δουλευω συνεχεια.Εχω βγαλει ΤΟΜΟΥΣ βιβλιων φωτοτυπιες. Απλα το ειπα σε περιπτωση που ησουν στο λαπτοπ το εκανα ως νηξη. Τραβας ενα screenshot,και upload εδω. Επι του θεματος,αν παρεις τα πραγματα με την σειρα που σου ειπα,θα μεινεις υπερευχαριστημενος. Ουτε undervolting και ιστοριες!Θα πεσει τραγικα η αποδοση του λαπτοπ. Απλα θελει λιγη προσοχη,και λογικο μετα απο τοσα χρονια.Μπορει να εχεις φορτωσει σε συγκριση με το παρελθον πιο βαριες και περισσοτερες εφαρμογες,και ειναι λογικο να θελει αλλο 1 GB ραμ.Δεν ειναι τραγικο. Προσφατα εβαλα σε φιλο και σε vista,1 ram παραπανω,και το μηχανημα ανεπνευσε. Σου ειπα.Παρτα με την σειρα,και καθε φορα κανε ενα check στο προβλημα σου. Ποση Ram εχει ελευθερη αυτην την στιγμη;ανοιξε τον task manager απλα,και δες.
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Βρε μαγκες, τι αρκουδοιστοριες ειναι αυτες?? Να ειστε παντως καλα, με κανατε και γελασα..!!Για undervolting στον επεξεργαστη εγραψα => κατεβαζει θερμοκρασιες = κανει καλο λεμε Οχι overclocking οχι underclocking, υπαρχει και το google να ψαξετε αντι να λετε οτι-να-ναι Ποσο πιο απλα, να το προτεινει δηλαδη κανεις αυτο τωρα? [Και ποσους, Pentium Μ ειχατε?]
Hawk7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Βρε μαγκες, τι αρκουδοιστοριες ειναι αυτες?? Να ειστε παντως καλα, με κανατε και γελασα..!! Πες το και σε μενα γιατι γελασες,διοτι εγω ακομη ψαχνω. Για undervolting στον επεξεργαστη εγραψα => κατεβαζει θερμοκρασιες = κανει καλο λεμε Κανει καλο γιατι;δηλαδη εχω i7 2600k,π.χ δουλευει απο την μαμα στα 0,985 idle.Γιατι να τον πειραξω και να τον παω στα 0,7volt,οταν μεχρι σημερα δουλευε κανονικα; Ποσο πιο απλα, να το προτεινει δηλαδη κανεις αυτο τωρα? [Και ποσους, Pentium Μ ειχατε?] Πες μας πρωτα εσυ.Εγω ξεκινησα απο i386.Eχω αλλαξει δεν μπορεις να φανταστεις ποσες cpu. Undervolting ΟΥΤΕ μια φορα δεν εκανα. Μαλλον θα ημουν απο τους τυχερους...
TheDevilMayCare Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Pentium M? ~ μια 25αδα, το λιγοτερο! Οχι πως τους μετραγα Παντως Pentium Μ ειναι απο τις χαρακτηριστικες περιπτωσεις.Δεν υπαρχει λογος να "τηγανιζονται", γιατι πραγματικα γλυτωνεις ετσι μεχρι 15C.(ακομη και στα ευρυχωρα 17"αρια λαπτοπ & ασχετα με συστημα ψυξης, παντοτεθα βγαινουμε κερδισμενοι, μειωνοντας τις θερμοκρασιες στη cpu του λαπτοπ )Γιατι το θελουμε/βοηθαει -σε φορητους- ειναι προφανες [Σε ορισμενα μαλιστα σεναρια, δεν ειναι απλως 'βοηθητικο',καθισταται ακομη και αναγκαιο για μεγιστη λειτουργικοτητα]
Hawk7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ποτε δεν το εχω κανει,ουτε βρισκω τον λογο. Να ξερεις εχω αλλαξει πανω απο 6 λαπτοπ.Επιτραπεζιους,ασε καλυτερα...Απο celeron-pentium(σε φορητους),μεχρι και σημερα. Εαν δουλευει σωστα το συστημα αερισμου-ψυξης,και εχει σωστη μνημη το μηχανημα,δεν χρειαζεται πειραγμα. Επι του θεματος,ο φιλος δεν εχει τετοιο προβλημα,διοτι πασχει αλλου. Περιμενουμε απαντησεις,στις ερωτησεις.
georgescreta Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Βρε παιδιά.. σε ποιες θερμοκρασίες αναφέρεστε? Και πως συμπεράνατε ότι είναι καλές? Στο HW Monitor που ανέβασε ο άνθρωπος, οι μόνες τιμές που φαίνονται, είναι του σκληρού (35οC) και η πρώτη που γράφει (11οC) και η οποία σε όποιον αισθητήρα κι αν ανήκει, προφανώς δε μετράει σωστά. (Πιθανόν ο σένσορας να μη συνεργάζεται με το πρόγραμμα). Μου διαφεύγει κάτι?
Jason 93 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Βρε παιδιά.. σε ποιες θερμοκρασίες αναφέρεστε? Και πως συμπεράνατε ότι είναι καλές? Στο HW Monitor που ανέβασε ο άνθρωπος, οι μόνες τιμές που φαίνονται, είναι του σκληρού (35οC) και η πρώτη που γράφει (11οC) και η οποία σε όποιον αισθητήρα κι αν ανήκει, προφανώς δε μετράει σωστά. (Πιθανόν ο σένσορας να μη συνεργάζεται με το πρόγραμμα). Μου διαφεύγει κάτι? την ιδια απορια εχω και εγω που διαβασα ολο το νημα. Δεν ειδα καμια θερμοκρασια επεξεργαστη πουθενα. Στο θεμα μας, Ο pentium m οτι και να κανεις θα σερνεται. Και μονο το flash περιεχομενο που εχουν οι σελιδες στο ιντερνετ πλεον ειναι πολυ βαρυ για τον pentium. Αυτα που μπορεις να κανεις ειναι: Καθαρισμα - Αλλαγη παστας Προσθηκη περισσοτερης μνημης και ισως αλλαγη δισκου με καποιον πιο γρηγορο φορματ (xp εννοειται) να ξετικαρεις στο msconfig τις εφαρμογες που δεν θες να ξεκινανε με τα windows
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Cpus φορητων, μπορουν μια χαρα (σχημα λογου αυτο..!), και να throttleάρουν [Κι αυτος ειναι ενας ακομη επιμερους λογος, για undervolting, κανει καλο ειπαμε]Απο κει και περα, οτιδηποτε < 1.8GHz@Pentium M με/στα σημερινα δεδομενα,δυστυχως θα ειναι λιγο... Εξαρταται βεβαιως παντα, κι απο το χρηστη & χρηση.Ακομη και διαφορα που δεν φαινεται σπουδαια, για παραδειγμα +300-400ΜΗz, εχει σημασια & μπορει να βοηθησει (καπως) τη κατασταση. Μαλιστα σε φασειςπου (με ανταπτορα) εμπαιναν σε desktop μητρικες ανεβαινοντας μεχρι 2.8GHzηταν αλλη ιστορια [μη μπλεξουμε αναμνησεις...δε σχετιζονται κ' με λαπτοπ]
stavros34 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Βρε παιδιά.. σε ποιες θερμοκρασίες αναφέρεστε? Και πως συμπεράνατε ότι είναι καλές? Στο HW Monitor που ανέβασε ο άνθρωπος, οι μόνες τιμές που φαίνονται, είναι του σκληρού (35οC) και η πρώτη που γράφει (11οC) και η οποία σε όποιον αισθητήρα κι αν ανήκει, προφανώς δε μετράει σωστά. (Πιθανόν ο σένσορας να μη συνεργάζεται με το πρόγραμμα). Μου διαφεύγει κάτι? Αυτη που λεει 11 βαθμους αυτη ειναι του επεξεργαστη. Μαλλον δεν μετραει καλα ε? πως αλλιως μπορω να την μετρησω? Δεν ειδα καμια θερμοκρασια επεξεργαστη πουθενα. Αυτα που μπορεις να κανεις ειναι: Καθαρισμα - Αλλαγη παστας Προσθηκη περισσοτερης μνημης και ισως αλλαγη δισκου με καποιον πιο γρηγορο φορματ (xp εννοειται) να ξετικαρεις στο msconfig τις εφαρμογες που δεν θες να ξεκινανε με τα windows Καθαρισμα και αλλαγη παστας εχω κανει. Περισσοτερη μνημη μου δινεις εναν συνδεσμο για το ποια μνημη να αγορασω? φορματ στα ΧΡ θα γινει απλα δεν προλαβα ακομα.εβαλα τα 7 προς το παρων γιατι δεν ειχα να κανω εγκατασταση τα ΧΡ που θα μου φερει ενας φιλος. αν παρεις τα πραγματα με την σειρα που σου ειπα,θα μεινεις υπερευχαριστημενος. Μπορει να εχεις φορτωσει σε συγκριση με το παρελθον πιο βαριες και περισσοτερες εφαρμογες,και ειναι λογικο να θελει αλλο 1 GB ραμ.Δεν ειναι τραγικο. Ποση Ram εχει ελευθερη αυτην την στιγμη;ανοιξε τον task manager απλα,και δες. τωρα εχω τα 7αρια και δεν εχω την υπομονη μεχρι να μετρησει το ποσα ραμ εχω ελευθερα γιατι θα κανει μια μερα. Προς το παρων θα κανω φορματ στα ΧΡ και θα ξαναποσταρω για να δουμε τι γινεται. θα παρω και 2 μνημες απο 1 γιγα να τις βαλω επανω και μετα θα ποσταρω. υγεια στον δισκο φενεται να ειναι καλη. ε? Cpus φορητων, μπορουν μια χαρα (σχημα λογου αυτο..!), και να throttleάρουν [Κι αυτος ειναι ενας ακομη επιμερους λογος, για undervolting, κανει καλο ειπαμε] αυτο το undervolting μου φαινεται πολυ δυσκολο για να το κανω. αρχαριος ειμαι και λιγο τα φοβαμαι αυτα.
Jason 93 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δεν θα βρεις ευκολα μνημες για το λαπτοπ σου γιατι λογικα εχεις τις πρωτες ddr. κατεβασε το cpu-z και πες μας τι λεει στην καρτελα memory. Επισης δες στην επομενη καρτελα spd, ποσα slot εχεις και τι χωρητικοττας μνημη υπαρχει στο καθε slot.
stavros34 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Εχω 2 slot και σε κάθε ένα από μια μνημη ddr 256 mb.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα