NIKOSKURT Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 παιδες καποιος που εχει καμια ακρη για free carrier check η μια εξυπηρετηση να δει ενα imei για ποια εταιρια ειναι κλειδωμενο ενα iphone ? ολα τα site ειναι με πληρωμη και δεν εχω καρτα κτλ για να το κανω !φχαριστω anyway
arc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχω τετοιο λογαριασμο αλλά ολιγον offtopic παιδες καποιος που εχει καμια ακρη για free carrier check η μια εξυπηρετηση να δει ενα imei για ποια εταιρια ειναι κλειδωμενο ενα iphone ? ολα τα site ειναι με πληρωμη και δεν εχω καρτα κτλ για να το κανω !φχαριστω anyway Μόνο εγώ βλέπω το οξύμωρο της αντίθεσης; Να ήταν ενα ταπεινό Nokia 6210 να το καταλάβαινα.
NIKOSKURT Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 οριστε ?δεν εχο paypal η μια visa καρτα κτλ για να δωσω το μισο και ενα ευρο που θελουν για να τσεκαρω το imei ... και δεν θα τρεξω σε τραπεζες για κατι τετιο .... τι οξυμωρο αντιθεσης και 6210 μου λες?
igoods Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 οριστε ? δεν εχο paypal η μια visa καρτα κτλ για να δωσω το μισο και ενα ευρο που θελουν για να τσεκαρω το imei ... και δεν θα τρεξω σε τραπεζες για κατι τετιο .... τι οξυμωρο αντιθεσης και 6210 μου λες? Δεν υπαρχει κατι τετοιο δωρεαν.Αναγκαστηκα στο imei.info πληρωνεις περιπου 2 ευρω και σου λεει.Εαν δεν εχεις εσυ την ακρη δωσε τα χρηματα σε καποιον γνωστο σου που σιγουρα θα εχει να στο κανει
NIKOSKURT Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 βρεθηκε free λυση σε ξενο φορουμ .... topic closed , tnx
arc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 βρεθηκε free λυση σε ξενο φορουμ .... topic closed , tnx Δεν αναφέρεις και τη λύση για χρήστες με αναλογο μελλοντικό ερώτημα;
NIKOSKURT Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 ειναι σε ξενα φορουμ ... δεν ξερω αν κανει να τα γραψω... οποτε οποιος θελει ας στειλει pm
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 ειναι σε ξενα φορουμ ... δεν ξερω αν κανει να τα γραψω... οποτε οποιος θελει ας στειλει pm Προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα να αναφέρεις άλλο forum - εκτός εάν πρόκειται για warez forum.
NIKOSKURT Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα να αναφέρεις άλλο forum - εκτός εάν πρόκειται για warez forum. forum.gsmhosting.com & forum.iphone-developers.com εχει θεματα οπου ποσταρεις το imei και ειναι αρκετοι που σου λενε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα