Προς το περιεχόμενο

imei carrier checker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες καποιος που εχει καμια ακρη για free carrier check η μια εξυπηρετηση να δει ενα imei για ποια εταιρια ειναι κλειδωμενο ενα iphone ? ολα τα site ειναι με πληρωμη και δεν εχω καρτα κτλ για να το κανω !
φχαριστω anyway

Δημοσ.

Δεν εχω τετοιο λογαριασμο αλλά ολιγον offtopic

παιδες καποιος που εχει καμια ακρη για free carrier check η μια εξυπηρετηση να δει ενα imei για ποια εταιρια ειναι κλειδωμενο ενα iphone ? ολα τα site ειναι με πληρωμη και δεν εχω καρτα κτλ για να το κανω !
φχαριστω anyway

Μόνο εγώ βλέπω το οξύμωρο της αντίθεσης; Να ήταν ενα ταπεινό Nokia 6210 να το καταλάβαινα.

Δημοσ.

οριστε ?

δεν εχο paypal η μια visa καρτα κτλ για να δωσω το μισο και ενα ευρο που θελουν για να τσεκαρω το imei ... και δεν θα τρεξω σε τραπεζες για κατι τετιο .... τι οξυμωρο αντιθεσης και 6210 μου λες?

Δημοσ.

οριστε ?

δεν εχο paypal η μια visa καρτα κτλ για να δωσω το μισο και ενα ευρο που θελουν για να τσεκαρω το imei ... και δεν θα τρεξω σε τραπεζες για κατι τετιο .... τι οξυμωρο αντιθεσης και 6210 μου λες?

Δεν υπαρχει κατι τετοιο δωρεαν.Αναγκαστηκα στο imei.info πληρωνεις περιπου 2 ευρω και σου λεει.Εαν δεν εχεις εσυ την ακρη δωσε τα χρηματα σε καποιον γνωστο σου που σιγουρα θα εχει να στο κανει

Δημοσ.

βρεθηκε free λυση σε ξενο φορουμ .... topic closed , tnx

Δεν αναφέρεις και τη λύση για χρήστες με αναλογο μελλοντικό ερώτημα;

• Super Moderators
Δημοσ.

ειναι σε ξενα φορουμ ... δεν ξερω αν κανει να τα γραψω... οποτε οποιος θελει ας στειλει pm

Προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα να αναφέρεις άλλο forum - εκτός εάν πρόκειται για warez forum.

Δημοσ.

Προφανώς δεν υπάρχει πρόβλημα να αναφέρεις άλλο forum - εκτός εάν πρόκειται για warez forum.

forum.gsmhosting.com & forum.iphone-developers.com

εχει θεματα οπου ποσταρεις το imei και ειναι αρκετοι που σου λενε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...