Προς το περιεχόμενο

[HD] WD My Cloud 3TB 149.9 e-shop specials

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσεκάρετε να δείτε reviews της πλατφόρμας που χρησιμοποιεί η WD.
Πριν 2 χρόνια που το είχα ψάξει, όλοι λέγαν ότι είναι αργή και αναξιόπιστη.

Αλλά μετά από 2 χρόνια update μπορεί να είναι καλή λύση!
Οπότε προτείνω να το ψάξετε όποιον τον ενδιαφέρει

Δημοσ.

Υπήρχε τεράστιο θέμα με το Ethernet θυμάμαι που παρόλο που είναι Gigabit πήγαινε σαν κότα

Αν βρει κάποιος κανένα review για τα καινούργια ας βάλει

Δημοσ.

Υπήρχε τεράστιο θέμα με το Ethernet θυμάμαι που παρόλο που είναι Gigabit πήγαινε σαν κότα

Αν βρει κάποιος κανένα review για τα καινούργια ας βάλει

PC World review

PC Mag review

Trusted reviews  

(αυτό με αναφορά στην ταχύτητα του ethernet)

Δεν βλέπω κάπου προβλήματα με το ethernet.

Στο 1ο review κάποιος στα comments νομίζω αναφέρει μεταφορά 88gb σε 34'

Δημοσ.

Μπορείτε να πάρετε ένα nsa zyxel να κουμπώσετε πάνω όποιον σκληρό θέλετε και να έχετε μια πολύ καλύτερη λύση, με ελάχιστο ή καθόλου επιπλέον κόστος.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

PC World review

PC Mag review

Trusted reviews

(αυτό με αναφορά στην ταχύτητα του ethernet)

Δεν βλέπω κάπου προβλήματα με το ethernet.

Στο 1ο review κάποιος στα comments νομίζω αναφέρει μεταφορά 88gb σε 34'

Τα 70MB/sec πάνω κάτω, είναι αρκετά καλή ταχύτητα για write ενός φτηνού case
Δημοσ.

Μπορείτε να πάρετε ένα nsa zyxel να κουμπώσετε πάνω όποιον σκληρό θέλετε και να έχετε μια πολύ καλύτερη λύση, με ελάχιστο ή καθόλου επιπλέον κόστος.

εχεις καποιο λινκ για το zyxel?

Δημοσ.

Γιατι, χρειαζεται ντε και καλα το zyxel? Εμενα σχεδον ολα τα ρουτερ μου εχουν usb για σκληρους και φυσικα home sharing, το κοστος ελαχιστο και ο,τι πληρωσεις μια φορα "πιανει" πρακτικα ολη τη "δισκοθηκη" σου, πραγματικα συμφωνω με τον Αχιλλεα και απορω γιατι καποιος να θελει ντε και καλα τον υπερτιμημενο σκληρο με ethernet!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απλά με λύση τύπου nsa θα έχεις ένα κατεβαστήρι με κλειστό υπολογιστή και για host (easybytez) κτλ και torrent και φυσικά άψογο για streaming ταινιών ακόμη και παράλληλα με κατέβασμα. Επίσης αν το συνδέσεις σε ένα μικρό και φθηνό switch, δεν επιβαρύνεις και το router στις μεταφορές από και προς τον υπολογιστή. (Ο δίσκος έχει 3 χρόνια εγγύηση σε σχέση με τα 2 του wd, επειδή δεν είναι set είναι και πιο λειτουργικό σε αυτό το θέμα).

Εγώ έχω το zyxel 310 και μπορώ να πω ότι είναι από τις χρησιμότερες αγορές που έχω κάνει.

https://www.skroutz.gr/s/4381865/Zyxel-NSA310S.html?keyphrase=zyxel+310s

https://www.skroutz.gr/s/3870003/Western-Digital-AV-GP-2TB-SATA-III.html

https://www.skroutz.gr/s/3870048/Western-Digital-AV-GP-3TB-SATA-III.html

Για ποιο hard καταστάσεις μπορείτε να πάτε και σε nas 2 δισκων, όπου ο ένας (παλιός αν υπάρχει) μπορεί να υπάρχει μόνο για κατέβασμα και ο άλλος για αποθήκη, βέβαια ανεβαίνει το κόστος, αλλά η κατανάλωση είναι πολύ χαμηλή σε σχέση με υπολογιστές και μακροπρόθεσμα γίνεται απόσβεση.

https://www.skroutz.gr/c/894/file-servers.html?keyphrase=zyxel+320

https://www.skroutz.gr/s/4219638/Zyxel-NSA325v2.html?keyphrase=zyxel+325

Επεξ/σία από achilles_g_
  • Like 1
Δημοσ.

To belkin-ακι μου παντως (κι ενα ακομα απο τα μηχανακια μου --ρουτερ και τα δυο--) εχει και bittorrent client (το ιδιο και αρκετα media players)... :)

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι, χρειαζεται ντε και καλα το zyxel? Εμενα σχεδον ολα τα ρουτερ μου εχουν usb για σκληρους και φυσικα home sharing, το κοστος ελαχιστο και ο,τι πληρωσεις μια φορα "πιανει" πρακτικα ολη τη "δισκοθηκη" σου, πραγματικα συμφωνω με τον Αχιλλεα και απορω γιατι καποιος να θελει ντε και καλα τον υπερτιμημενο σκληρο με ethernet!!!

Και εγώ έτσι νόμιζα....

Και πήρα το Link.png Site: Netgear DGN2200 που έχει usb, και κόλησα επάνω στικάκια, δίσκους και όλα τα συναφή και...........έφαγα μεγάλη πίκρα.

Οι ταχύτητες διαμεταγωγής σε τέτοιου είδους λύσεις είναι τραγικές, της τάξης των 1-3MB/s (στα forums γράφουν κάτι σχετικό με την χρήση Samba Server για την υλοποίηση της επικοινωνίας, κάτι που φέρνει τραγικές καθυστερήσεις).

Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να τον δουλέψεις ως δίσκο δικτύου μέσω της USB του router.

Τώρα έχω κολλημένο επάνω ένα στικάκι 8GB και βάζω σειρές που θέλω να δω μέσω δικτύου στο WD Tv Live της κρεβατοκάμμαρας.

Αλλά μέχρι 720p (και αυτό όχι πάντα). Οτιδήποτε παραπάνω, έχει τρομερό frame drop.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως εγώ με το nas, router draytek, extender netgear και access point airdata, κάνω άψογο streaming και στα 1080p, σε διαμέρισμα στον κάτω όροφο!

Επεξ/σία από achilles_g_
Δημοσ.

Ακριβώς...

Μόνο που εγώ ΔΕΝ μιλάω για NAS αλλά για την λύση που πρότεινε ο φίλτατος giorginho, δηλαδή προσάρτηση μονάδας αποθήκευσης στην USB θύρα του router.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...