skiabox Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Τώρα που τελείωσε η πρώτη φάση νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε για τους πιθανούς νικητές. Πιστεύω ότι αυτή θα είναι η νικήτρια του The Voice : 1
paularas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 πάλι καλά που δεν ήμουν μέλος του insomnia όταν έτρεχε το 1ο big brother... oh w8
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Τώρα που τελείωσε η πρώτη φάση νομίζω ότι μπορούμε να μιλάμε για τους πιθανούς νικητές. Πιστεύω ότι αυτή θα είναι η νικήτρια του The Voice : Ναι τώρα που έγινε το πρώτο ξεσκαρτάρισμα μπορούμε να μιλάμε με μεγαλύτερη ασφάλεια. Παρόλα αυτά θεωρώ υπερβολικό να μιλάμε από τώρα για νικητή. Θα γίνει μεγάλη μάχη. 1
thomasG4 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Εκτός απο τη μικρή που είναι μεγάλο ταλέντο, αυτές οι φωνές ξεχώρισαν μέχρι στιγμής για μένα (βγάζοντας τα βύσματα). Αν και για να προβλέψουμε νικητή πρέπει να δούμε τι ξεσκαρτάρισμα θα γίνει και στα battles.
skiabox Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ξέρει κανείς τι γίνεται ακριβώς στα battles;
chill Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Οι μόνες φωνές που συγκράτησα http://youtu.be/mUyCpS10dWo
skiabox Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μιας και βάζουμε παρουσίες που μας άρεσαν να προσθέσω και εγώ δύο που δεν τις έχω δει να τις ποστάρει κανείς ακόμα : https://www.youtube.com/watch?v=thSam-myiSM https://www.youtube.com/watch?v=Q19NUnYziro
dreaming123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Απο το Αγγλικό που λογικά έτσι θα είναι και στο Ελληνικό ο κάθε κόουτς βάζει ανα 2 άτομα απο την ομάδα του να τραγουδήσει μαζί ένα τραγούδι και όταν τελειώνει επιλέγει ποιον θέλει να κρατήσει...Τον άλλον μπορεί να τον επιλέξει κάποιος άλλος κόουτς να τον βάλει στην ομάδα του αλλιώς τον μπουλέ.... 1
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Γενικώς νομίζω ότι αυτό το αρχικό στάδιο το απολαμβάνει κανείς καλύτερα... όσο προχωράμε προς το τέλος και με την αγωνία να χτυπάει κόκκινο εγώ δε το ευχαριστιέμαι τόσο.
chill Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Το αγγλικό είναι απλά /respect, σε κολλάει ρε παιδί μου στην οθόνη και το αυτί είναι τέντα καθηλωμένο. Η κριτική των coaches στο ελληνικό με κάνουν να αισθάνομαι ότι βρίσκομαι σε μια αιώνια λούπα. Τα ίδια και τα ίδια, κουραστικό....Μου έχουν μείνει δυο - τρεις φωνές (οι δυο που έβαλα σε προηγούμενο post μου + η κύπρια που τραγούδησε Κλάρκσον) αν φύγουν θα μείνω tuned στο bbc Just to get an idea από τα battles στο uk Epic Team Ricky φανατικά!!!!
Cossutius. Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Καλό δείχνει και έχω ηδη παρατηρήσει 2 φωνές. Και οι 2 ειναι κοριτσιών 16 ετών. Η μια τραγουδάει ξένο στοιχο συνηθως, η άλλη Ελληνικό (νομίζω ειναι Κύπρια)
gatokoritso Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 μισω με παθως το the voice .οι περισσοτερες φωνεις ειναι μετριοτατες και τα battles ειναι οτι ναναι.πραγματικα τα ζευγαρια που βαζουν μερικες φορες ειναι απιστευτα.οτι υπαρχει ατζεντα φαινεται α και αν καποιος γκαντεμης διαγωνιζεται με 16χρονο τη πατησε ασχετα αν τραγουδαει καλυτερα.προτιμω τα παραδοσιακα μουσικα ριαλιτι.τραγουδαει-κριτικη επιτροπη-ψηφιζει ο κοσμος+δεν αντεχω αλλες γλυκαναλατες κριτικές! δεν εχω δει τα ξενα voice δεν ξερω αν στο θεμα battles ή αν γενικα το πανε καλυτερα. 1
saya Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Κοιτα η διαφορα ηλικιας παιζει ρολο γιατι ξερεις να αποφευγεις τις αναποδιες. Θα σου πω ενα παραδειγμα , οταν διαγωνιστηκε η Αρετη με την Μηλιου αν δεις το τραγουδι που λενε η καθεμια το λεει διαφορετικα. Μαντεψε ποια απο τις 2 ηταν αρκετα εξυπνη για να αλλαξει την διασκευη συμφωνα με τις δυνατοτητες της για να φαινεται οτι το ειπε σωστα ενω το ειχε αλλαξει. Και εγω δεν την ειχα ακουσει την διασκευη , μετα το καταλαβα. Οταν εισαι μεγαλυτερος , τα ξερεις αυτα.. απλα σου εξηγω γιατι μεταξυ ενος μικροτερου και ενος μεγαλυτερου στο νημα επιλεγεται συνηθως ο πιο μικρος απο οτι ειδα απο ολους..
chill Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Θα ειχε ενδιαφέρον η κριτική του Bowie στην πραγματική εκτέλεση του cat people από τον Μαγαλιό Αγγλικά αλά τσιπραλέξ, φωνή ok αλλά όταν έχεις ακούσει την αυθεντική εκτέλεση...ίσως για τους φανς των μπουζουκιών και του λουλουδοπόλεμου που είχαν σήμερα την πρωτη επαφή με το κομμάτι να δικαιολογούνται οι απωθεωτικες κριτικές. Κατερίνα Λιόλιου...απλά θέα. Από τις πιο όμορφες γυναίκες που εχω δει ποτε στο γυαλί. Ποιον να διαλέξω ποιον να διαλέξω....την θεαρα ή τον χοντρούλη που παίζει κουκλοθέατρο ενώ τραγουδά Ωραία φάση το webtv...βλέπεις ενα 5ωρο προγράμμα σε μισή ωριτσα, χωρις παπαροδιαφημισεις και λοιπό μπουρου μπουρου
Darky Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Δημοσ. 12 Απριλίου 2014 Στην αρχη μου αρεσε το show γιατι ειχαν γυρισμενες πλατες οι κριτες. Στα Battles ειδα πως τους βλεπουν κανονικα και επρεπε να προσεχουν και την σκηνικη παρουσια και ξενερωσα και δεν το ξαναειδα. Χωρια το οτι παιζει να εχουν ατζεντα για το ποιους θα περασουν. The voice my ass. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα