Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον είμαι για νέο μόντεμ.Μετά από κάτι διακοπές που είχα με τη ΔΕΗ χτες, ενώ όλα δούλευαν ρολόι, έρχομαι σπίτι σήμερα το πρωί και ήταν πεσμένη η ασφάλεια, την ανεβάζω και όλα τζετ.Άνοιξα το PC μπήκα ίντερνετ όλα μια χαρά έδειχναν ώσπου μετά από ένα 10λεπτο ξαφνικά έπεσε η σύνδεση.Περίμενα να έρθει και τίποτα, κοιτάω το μόντεμ σβησμένα όλα τα λαμπάκια.Το βγάζω και το ξαναβάζω στην πρίζα μπας και στρώσει αλλά τίποτα.Δοκίμασα και μια άλλη συσκευή μήπως φταίει η πρίζα αλλά δούλεψε κανονικά.Τι να κάνω, να το πάω πίσω στη HoL, δεν ξέρω και αν είμαι εντός εγγύησης, είναι ένα Fritzbox τα οποία διαβάζω έχουν 5 έτη εγγύηση αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει ή δεν ισχύει.
nikos903 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Κανένα μετασχηματιστή απο παλιό ρούτερ (ίδια βόλτ) δεν έχεις να του βάλεις να δεις αμα πάρει; Πάντως άμα έχει καεί ναι, πάρε την HOL να σου δώσει άλλο (νομίζω δεν χρεώνουν εκτός και αμα το άλλαξες πρόσφατα, πριν κάνεις κάτι με αυτούς διευκρίνισε το καλού κακού).
silmarien Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 router*Παρ' τους τηλέφωνο και πες τους ότι σταμάτησε να δουλεύει και κάνε τον άσχετο. Δεν νομίζω να σου χρεώσουν κάτι άμα νομίζουν ότι είσαι άσχετος.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Κανένα μετασχηματιστή απο παλιό ρούτερ (ίδια βόλτ) δεν έχεις να του βάλεις να δεις αμα πάρει; Πάντως άμα έχει καεί ναι, πάρε την HOL να σου δώσει άλλο (νομίζω δεν χρεώνουν εκτός και αμα το άλλαξες πρόσφατα, πριν κάνεις κάτι με αυτούς διευκρίνισε το καλού κακού). Αν είχα θα το έκανα, δυστυχώς δεν έχω.Δεν το έχω αλλάξει, αυτό που μου είχε δώσει η vodafone τότε έχω ακόμα, να το πάω από το μαγαζί η να τους πάρω τηλέφωνο πρώτα ;
nikos903 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Πάρε τηλέφωνο, νομίζω με κούριερ στο στέλνουν. Άμα βιάζεσαι και δεν το στέλνουν απευθείας πες τους αμα γίνεται να πας καπάκι να το πάρεις απο μαγαζί, αλλά πρέπει να συνεννοηθείς όπως και να έχει. Κανένα ανεμιστηράκι 12V έχεις για να βάλεις στον μετασχηματιστή για να δεις αμα δουλεύει; Κανένας γνωστός κοντά με τα ίδια volt σε ρούτερ που να μπορείς να δοκιμάσεις; Κανένα μαγαζί με ηλεκτρονικά που να έπαιρνες το ρούτερ μαζί και να πήγαινες εκεί να δοκιμάσεις με άλλον μετασχηματιστή και άμα είναι να έπαιρνες;
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Τελικά έφταιγε το καλώδιο τροφοδοσίας.Δοκίμασα του θείου μου από ένα Thompson και δούλεψε κανονικά..
nikos903 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Πολυτροφοδοτικό FTW Αυτό συνεπάγεται βέβαια και οτι θα πληρώσεις και 5€+- αλλά άμα αξίζει το ρούτερ (για σένα) τότε τα δίνεις (είναι ωραίο ρούτερ έχει πολλές δυνατότητες αλλά αμα δεν του κάνεις χρήση...), διαφορετικά παίρνεις τηλ την εταιρία για new.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Θα πάω σε ένα μαγαζί να αγοράσω τέτοιο καλώδιο, το μόντεμ θέλω να το κρατήσω γιατί είναι καλό.Να 'χει καμιά 10αριά ευρώ το καλώδιο ;
nikos903 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, ωραίο ρούτερ, τούμπανο. Το καλώδιο τι να σου πω, ανάλογα το μαγαζί... Skroutz έψαξες; PS. Πόσα Volt - A είναι το παλιό τροφοδοτικό;
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Θα πάω σε μαγαζί με ηλεκτρονικά να πάρω, σιγά μην μπλέξω με skroutz για 5-10 ευρώ. ***Edit: Κοίταξα λίγο έτσι από περιέργεια, γύρω στα 7 ευρώ έχει.Ευχαριστώ για τη βοήθεια guys
ilove3dmax Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 επειδή τυχαινει και εχω ένα frintz αν θες ελα να σου δωσο το μετασχηματιστη
poulinos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μάλλον είμαι για νέο μόντεμ.Μετά από κάτι διακοπές που είχα με τη ΔΕΗ χτες, ενώ όλα δούλευαν ρολόι, έρχομαι σπίτι σήμερα το πρωί και ήταν πεσμένη η ασφάλεια, την ανεβάζω και όλα τζετ.Άνοιξα το PC μπήκα ίντερνετ όλα μια χαρά έδειχναν ώσπου μετά από ένα 10λεπτο ξαφνικά έπεσε η σύνδεση.Περίμενα να έρθει και τίποτα, κοιτάω το μόντεμ σβησμένα όλα τα λαμπάκια.Το βγάζω και το ξαναβάζω στην πρίζα μπας και στρώσει αλλά τίποτα.Δοκίμασα και μια άλλη συσκευή μήπως φταίει η πρίζα αλλά δούλεψε κανονικά.Τι να κάνω, να το πάω πίσω στη HoL, δεν ξέρω και αν είμαι εντός εγγύησης, είναι ένα Fritzbox τα οποία διαβάζω έχουν 5 έτη εγγύηση αλλά δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει ή δεν ισχύει. το πιο ευκολο για να βλεπεις αν ειναι το τροφοδοτικο ειναι να το μετρας με πολυμετρο παντα.(αν εχεις) Κανένα μετασχηματιστή απο παλιό ρούτερ (ίδια βόλτ) δεν έχεις να του βάλεις να δεις αμα πάρει; Πάντως άμα έχει καεί ναι, πάρε την HOL να σου δώσει άλλο (νομίζω δεν χρεώνουν εκτός και αμα το άλλαξες πρόσφατα, πριν κάνεις κάτι με αυτούς διευκρίνισε το καλού κακού). απλα θελει οχι μονο ιδια volt αλλα και ιδια η παραπανω ma αλλιως δεν θα παιξει καθολου η δεν θα παιξει σωστα. Πάρε τηλέφωνο, νομίζω με κούριερ στο στέλνουν. Άμα βιάζεσαι και δεν το στέλνουν απευθείας πες τους αμα γίνεται να πας καπάκι να το πάρεις απο μαγαζί, αλλά πρέπει να συνεννοηθείς όπως και να έχει. Κανένα ανεμιστηράκι 12V έχεις για να βάλεις στον μετασχηματιστή για να δεις αμα δουλεύει; Κανένας γνωστός κοντά με τα ίδια volt σε ρούτερ που να μπορείς να δοκιμάσεις; Κανένα μαγαζί με ηλεκτρονικά που να έπαιρνες το ρούτερ μαζί και να πήγαινες εκεί να δοκιμάσεις με άλλον μετασχηματιστή και άμα είναι να έπαιρνες; λογικα δωρεαν θα του δωσουν ρουτερ.ειναι με χρησιδανειο οσο ξερω.και το fritz Νομιζω με χρησιδανειο το εδιναν για αυτο και το επαιρναν πισω οταν εφευγες απο αυτους.παραξενο παντως τοσο καιρο που δεν του το εχουν αλλαξει. σε καποιο σημειο ειχαν αρχισει να τα παιρνουν πισω και να τα αλλαζουν με Netfaster κτλ. Τελικά έφταιγε το καλώδιο τροφοδοσίας.Δοκίμασα του θείου μου από ένα Thompson και δούλεψε κανονικά.. προσεχε και τα ma περα απο τα volt.δεν εινα ολα 12 volt ουτε ολα τα ιδια ma.το thomson εχει διαφορους μετασχηματιστες. Θα πάω σε ένα μαγαζί να αγοράσω τέτοιο καλώδιο, το μόντεμ θέλω να το κρατήσω γιατί είναι καλό.Να 'χει καμιά 10αριά ευρώ το καλώδιο ; και στο ebay θα βρεις.ποσα volt και ma ειναι του fritz και ποσα του Thomson που εβαλες? Και οταν λες εκτος αθηνας που βρισκεσαι?Γιατι απο thomson εχω spare μετασχηματιστη. Απο αθηνα ειμαι αλλα μπορω να στο στειλω με απλο ταχυδρομειο αν δεν βρισκεις ευκολα εκει που εισαι.
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 router* Παρ' τους τηλέφωνο και πες τους ότι σταμάτησε να δουλεύει και κάνε τον άσχετο. Δεν νομίζω να σου χρεώσουν κάτι άμα νομίζουν ότι είσαι άσχετος. αν ειναι με χρησιδανειο στο αλλαζουν No matter what Αν είχα θα το έκανα, δυστυχώς δεν έχω.Δεν το έχω αλλάξει, αυτό που μου είχε δώσει η vodafone τότε έχω ακόμα, να το πάω από το μαγαζί η να τους πάρω τηλέφωνο πρώτα ; αν ειναι με χρησιδανειο τοτε πρεπει να στο αλλαξουν δωρεαν. Θα πάω σε ένα μαγαζί να αγοράσω τέτοιο καλώδιο, το μόντεμ θέλω να το κρατήσω γιατί είναι καλό.Να 'χει καμιά 10αριά ευρώ το καλώδιο ; μετασχηματιστη το λενε η εστω τροφοδοτικο.μην πεις καλωδιο θα σε κοιτανε παραξενα Θα πάω σε μαγαζί με ηλεκτρονικά να πάρω, σιγά μην μπλέξω με skroutz για 5-10 ευρώ. ***Edit: Κοίταξα λίγο έτσι από περιέργεια, γύρω στα 7 ευρώ έχει.Ευχαριστώ για τη βοήθεια guys προσεχε το PolarIty κιολας αμα ειναι απο τους μετασχηματιστες που το ρυθμιζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα