Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σορρυ κιόλας,

μπορείτε να τα πείτε και μέσω προσωπικών μυνημάτων!

μην χαλάμε το trhend του Ts. ;)

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έλα μωρέ, μόνο 2 σελίδες εκτός θέματος :P Πώς κάνεις έτσι :P Coolαρε :P

PS1 Ο TS πήγε για τεχνικό, αναμένεται επιστροφή αλλά σιγά σιγά :P Τεχνικός, όχι σίφουνας :P

PS2 Βρες δικό σου θέμα, ξουτ ξούτ :P Εδώ οφφτοπικιάζουμε εμείς :P

PS3 Κάποιος να φωνάξει τον SPANK να πράξει τα εκ του username του δηλούμενα και να σου πω μετά αμα βγει κανένας off.

PS4 Ακριβά τα PM :P Βρες μου έναν να έχει χώρο πλέον :P

• Like 1
Δημοσ.

PS1 Ο TS πήγε για τεχνικό, αναμένεται επιστροφή αλλά σιγά σιγά :P Τεχνικός, όχι σίφουνας :P

PS2 Βρες δικό σου θέμα, ξουτ ξούτ :P Εδώ οφφτοπικιάζουμε εμείς :P

PS3 Κάποιος να φωνάξει τον SPANK να πράξει τα εκ του username του δηλούμενα και να σου πω μετά αμα βγει κανένας off.

PS4 Ακριβά τα PM :P Βρες μου έναν να έχει χώρο πλέον :P

Σωστός ! Εξάλλου τί είπαμε πια offtopic ?! Σε thread φορητων υπολογιστών είμαστε και αναφερόμασταν για ελλατωματικα vaio αναφερόμασταν ! (και hp).  :P

Δημοσ.

PS2 Βρες δικό σου θέμα, ξουτ ξούτ :P Εδώ οφφτοπικιάζουμε εμείς 

PS4 Ακριβά τα PM :P Βρες μου έναν να έχει χώρο πλέον 

εσύ το θεωρείς/είτε σωστό να λές άλλα ντάλον σε topic άλλου;;?

Προσωπικά δεν μου αρέσει να μου χαλάει κάποιος το τόπικ με εκτός θέματος επί του παρόντος!μπερδεύομαι..

ανοίξτε άλλο τόπικ(είναι δωρεάν) :Pαφού δεν μπορείς να στείλεις π.μ... :P

Δημοσ.

εσύ το θεωρείς/είτε σωστό να λές άλλα ντάλον σε topic άλλου;;?

Προσωπικά δεν μου αρέσει να μου χαλάει κάποιος το τόπικ με εκτός θέματος επί του παρόντος!μπερδεύομαι..

ανοίξτε άλλο τόπικ(είναι δωρεάν) :Pαφού δεν μπορείς να στείλεις π.μ... :P

Καλά μην το κάνετε και θέμα...Μανία οι έλληνες να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας..Εαν υπαρχει καποιος που πρεπει να παρεξηγηθει ειναι ο χρηστης που δημιουργησε το thread,με τον οποιον εχω σχεδόν το ίδιο προβλημα στο ίδιο ακριβώς λαπτοπ..Καμία απάντηση μας δεν ξεφευγει απο την κατηγορια του τοπικ (φορητοι υπολογιστες),ούτε ξεφευγει απο τον τιτλο του thread (βλαβη σε sony vaio).Καθε απαντηση εχει κεντρικο αξονα αυτα τα 2 βασικά θέματα και οποιαδηποτε αλλη αναφορα μπαινει με PS. ;)

Φιλικά

Δημοσ.

Βρε κάντε δουλειά σας :P .
Ετσι κι αλλιώς εγώ το έχω ξεγραμένο,έχω σοβαρότερα συζήτηματα,κοιτάζω κάτι καλώδια ηχείων τώρα,1500 το μέτρο,τζάμπα.
(Ε ρε και ήσασταν τόσο off-topic στο φόρουμ που αράζω εγώ...Σύσταση,ban,πίσσα και πούπουλα! :X :lol: )
Χωρίς πλάκα τώρα,120-150 μου ζητάνε από δω κι από κει που κοίταξα.Καλά είναι;
Να βρω ευκαιρία κάποια στιγμή και να το στείλω αν είναι...

• Like 1
Δημοσ.

120-150? Για επισκευή στην μητρική που έχεις ήδη ή για καινούργια; Και στις 2 περιπτώσεις ρώτησες πόση εγγύηση δίνουν; Πάντως με τόσα μάλλον παίρνεις καινούργια μητρική απο έξω.... Άμα είναι δώσε το μοντέλο την μητρική να δούμε (το γράφει κάτω απο τις θέσεις που έχει για τις μνήμες).

Βέβαια απο την άλλη άμα με 120 ξεμπερδέψεις μια και καλή και ούτε βίδα να μην χρειαστεί να ξεβιδώσεις σε βολεύει.... Το θέμα είναι η εγγύηση....

1500 το μέτρο; Καλά είσαι :shock:  Καλές αγορές  :blink:

Δημοσ.

120-150? Για επισκευή στην μητρική που έχεις ήδη ή για καινούργια; Και στις 2 περιπτώσεις ρώτησες πόση εγγύηση δίνουν; Πάντως με τόσα μάλλον παίρνεις καινούργια μητρική απο έξω.... Άμα είναι δώσε το μοντέλο την μητρική να δούμε (το γράφει κάτω απο τις θέσεις που έχει για τις μνήμες).

Βέβαια απο την άλλη άμα με 120 ξεμπερδέψεις μια και καλή και ούτε βίδα να μην χρειαστεί να ξεβιδώσεις σε βολεύει.... Το θέμα είναι η εγγύηση....

1500 το μέτρο; Καλά είσαι :shock:  Καλές αγορές  :blink:

Οκ,αύριο θα βρω το μοντέλο και θα σας το ποστάρω...

(Τώρα αν σου πω πως κυκλοφορούν και με 15.000 το μέτρο; :lol: Μην φοβάσαι δεν είμαι απ' αυτούς,τα δικά μου είναι diy με τα χεράκια του,ασημένια και κόστισαν ένα κλάσμα των ποσών.Αλλά δεν κάνει κακό το μάτι... ;) )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε κάντε δουλειά σας :P .Ετσι κι αλλιώς εγώ το έχω ξεγραμένο,έχω σοβαρότερα συζήτηματα,κοιτάζω κάτι καλώδια ηχείων τώρα,1500 το μέτρο,τζάμπα. (Ε ρε και ήσασταν τόσο off-topic στο φόρουμ που αράζω εγώ...Σύσταση,ban,πίσσα και πούπουλα!)Χωρίς πλάκα τώρα,120-150 μου ζητάνε από δω κι από κει που κοίταξα.Καλά είναι;Να βρω ευκαιρία κάποια στιγμή και να το στείλω αν είναι...

Ωραιος ! ;) 120 na ξερεις αγοραζεις καινουρια refurbished χωρις να μπλεκεις με διαδικασιες επισκευης και κινδυνο να παθει κατι η πειραγμενη..Κοιτουσα τιμες πριν καμια εβδομαδα στο  ebay με εγγυηση και free shipping.To βασικό ειναι να κοιταξεις εγγυηση οπως σου ειπε και ο νίκος.Αν δεν σε καιει το θεμα και βολευεσαι με desktop,περιμενε να πεσουν οι τιμές στις μητρικές  ;)Τα δε καλωδια που βρηκες παμφθηνα ! Και εβλεπα κατι thundebolt με οπτικη ινα στα 500ευρω,και νομιζα ο,τι ειναι ακριβα !

120-150? Για επισκευή στην μητρική που έχεις ήδη ή για καινούργια; Και στις 2 περιπτώσεις ρώτησες πόση εγγύηση δίνουν; Πάντως με τόσα μάλλον παίρνεις καινούργια μητρική απο έξω.... Άμα είναι δώσε το μοντέλο την μητρική να δούμε (το γράφει κάτω απο τις θέσεις που έχει για τις μνήμες).Βέβαια απο την άλλη άμα με 120 ξεμπερδέψεις μια και καλή και ούτε βίδα να μην χρειαστεί να ξεβιδώσεις σε βολεύει.... Το θέμα είναι η εγγύηση....1500 το μέτρο; Καλά είσαι :shock:  Καλές αγορές  :blink:

Νίκο θα δοκιμασω να αλλαξω παστα σε αλλο λαπτοπ ετσι για εξασκηση..Πως την βαζω τελικα ? Στο κεντρο λιγη και απλωμα με μια καρτα ? Η να αφησω να απλωθει με την ψυκτρα ?

edit : αλλαξα την παστα (σε αλλο λαπτοπ) απο την εργοσιακη που ειχε γινει στοκος θρυμματισμένος,σε MX-2 όπως σου ειπα και ειδα θεαματικα αποτελεσματα..ενω πριν ειχε υπερθερμανση τωρα φυσιολογικη ζεστη.

σε idle ειχε 80-82 βαθμους :o και τώρα 49-53 βαθμους ! ανοιξα κατι σε chrome flash player (youtube) και μαζι με τα windows updates επιανε 60-65 βαθμους το πολυ.Ειναι καλά ?

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.

Έλα μωρέ, μόνο 2 σελίδες εκτός θέματος :P Πώς κάνεις έτσι :P Coolαρε

PS1 Ο TS πήγε για τεχνικό, αναμένεται επιστροφή αλλά σιγά σιγά Τεχνικός, όχι σίφουνας

PS2 Βρες δικό σου θέμα, ξουτ ξούτ Εδώ οφφτοπικιάζουμε εμείς

PS4 Ακριβά τα PM Βρες μου έναν να έχει χώρο πλέον 

Νίκο ήρθε ο επεξεργαστής τον έβαλα,τον καθαρισα,του εβαλα πάστα ολα οκ ! Τελικα εκεινο το γα@@μενο πινάκι μας εκανε τη ζημιά !! 

Ολα οκ ! Back to life ! ;) :D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...