Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πληροφοριακά πάντως,εμένα δεν δούλεψε...
Πάει για ανακύκλωση ολοταχώς,να μην πιάνει και τόπο...

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έβγαλες την μητρική χύμα να δεις αμα δουλεύει έτσι μόνη της; (Μόνο επεξεργαστής-ψήκτρα-ανεμιστηράκι-μια ραμ και το dc jack απάνω).

Στην χειρότερη αμα δεν έχεις ώρα για τέτοια πούλα το, οχι και σουτάρισμα :P 

Δημοσ.

Αυτό μόνο δεν έκανα..
Καλά,μην φανταστείς πως ξέρω και πολλά,αν ήταν ενισχυτής θα το είχα φάει,από υπολογιστές όμως λίγο παραπάνω από τα βασικά.(Μόνο στο foobar είμαι ειδικός, :-D )
Και τι να πιάσω αν το πουλήσω;
(Το μόνο κρίμα είναι πως είναι σαν ολοκαίνουργιο,πράγμα παράξενο για δική μου συσκευή :lol: )

Δημοσ.

Αμα αντέχεις καλό θα ήταν να μείνει στον αέρα μην της προκαλεί κανένα καλώδιο βραχυκύκλωμα, αλλιώς αν έχοντας τα παραπάνω μόνο συνδεδεμένα σου κάνει τα ίδια έχει θέμα η μητρική κατά 99% και θέλει κοίταγμα :/ (εμ και εσύ, δεν έχεις καμία λυχνία να του κοτσάρεις αντί για το τρανζίστορ να πάρει μπρος :P :p :P :p Βέβαια θα πρέπει να ζεσταθεί μετά για να δουλέψει σωστά, άσε :P :p :P)

Σε αυτήν την περίπτωση πάντως είτε βρίσκεις ηλεκτρονικό που ασχολείται με τέτοια να στο φτιάξει είτε βάζεις άλλη μητρική είτε το πουλάς. Στην τρίτη περίπτωση δεν ξέρω, τι να σου πω, δες τις αγγελίες στα λάπτοπ / ανταλλακτικά να πάρεις μια ιδέα απο τιμές, άμα είναι τζιτζί πάντως μια χαρά θα φύγει και σε καλή τιμή.

Δημοσ.

Πληροφοριακά πάντως,εμένα δεν δούλεψε...

Πάει για ανακύκλωση ολοταχώς,να μην πιάνει και τόπο...

Μην κάνεις καμία βλακία και το πετάξεις...Αστειεύεσαι φαντάζομαι... Αλλαγή μητρικής χρειάζεσαι σίγουρα..Τα vpc έκαιγαν μητρικές..Έλεγξες μηπως επαθες το ιδιο με μενα και λυγισε κανενα πινακι απο τον επεξεργαστη ??

Επίσης μητρικη βρισκεις σε παρα μα παρα πολυ καλη τιμη στο ebay και refurbished από την γραμμη παραγωγης της ιδιας της σονυ.

Αν δες θελεις να το φτιαξεις καντο κομματια και βαλτα ενα ενα στις αγγελιες....ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ..

Έψαχνα για  μια καλωδιοταινια ribbon, ενα καλωδιακι σαν μπαμια 20 ευρω....Η οθονη του παει στα 60 ευρω μεταχειρισμενη ως αυθεντικη..Επεξεργαστες,,,ραμ,...σκληροι..τα καπακια...ενδεικτικα σου λεω επειδη εψαξα ενα ενα τα ανταλλακτικα το καπακι βασης 20 ευρω, το καπακι πισω απο την οθονη 35,το πλασιο γυρω απο την οθονη 35,το πληκτρολογιο 30, σετ 10 βιδες βασης 10 ευρω...Ειλικρινα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να το πεταξεις ουτε να το κομματιαξεις..Φτιάξε το οπωσδηποτε.

Αγανακτησες απλα γιατι παιδευεσαι με την χαλασμενη μητρικη...Πάρε καινουρια και τελος..Τι κάθεσαι και την σκαλίζεις..

• Like 1
Δημοσ.

Μην κάνεις καμία βλακία και το πετάξεις...Αστειεύεσαι φαντάζομαι... Αλλαγή μητρικής χρειάζεσαι σίγουρα..Τα vpc έκαιγαν μητρικές..Έλεγξες μηπως επαθες το ιδιο με μενα και λυγισε κανενα πινακι απο τον επεξεργαστη ??

Επίσης μητρικη βρισκεις σε παρα μα παρα πολυ καλη τιμη στο ebay και refurbished από την γραμμη παραγωγης της ιδιας της σονυ.

Αν δες θελεις να το φτιαξεις καντο κομματια και βαλτα ενα ενα στις αγγελιες....ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ..

Έψαχνα για  μια καλωδιοταινια ribbon, ενα καλωδιακι σαν μπαμια 20 ευρω....Η οθονη του παει στα 60 ευρω μεταχειρισμενη ως αυθεντικη..Επεξεργαστες,,,ραμ,...σκληροι..τα καπακια...ενδεικτικα σου λεω επειδη εψαξα ενα ενα τα ανταλλακτικα το καπακι βασης 20 ευρω, το καπακι πισω απο την οθονη 35,το πλασιο γυρω απο την οθονη 35,το πληκτρολογιο 30, σετ 10 βιδες βασης 10 ευρω...Ειλικρινα ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ να το πεταξεις ουτε να το κομματιαξεις..Φτιάξε το οπωσδηποτε.

Αγανακτησες απλα γιατι παιδευεσαι με την χαλασμενη μητρικη...Πάρε καινουρια και τελος..Τι κάθεσαι και την σκαλίζεις..

Ίσως συμφέρει να το δώσει κομμάτι κομμάτι για ανταλλακτικά αν έχει την υπομονή. Οι περισσότερες refurbished μητρικές είναι ψιλοακριβές για sony απόσο θυμάμαι και δίνουν από 1-3 μήνες εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως συμφέρει να το δώσει κομμάτι κομμάτι για ανταλλακτικά αν έχει την υπομονή. Οι περισσότερες refurbished μητρικές είναι ψιλοακριβές για sony απόσο θυμάμαι και δίνουν από 1-3 μήνες εγγύηση.

Ναι αυτο του λεω ! Αν ειναι να το πεταξει στα σκουπιδια ας το δωσει σε μενα και πληρωνω τα μεταφορικα εγώ!!

Κομμάτι κομμάτι αξίζει πολλά λεφτά... Ουσιαστικά τα parts μετά από λίγο καιρό είναι δυσεύρετα και τα βαράνε στο κεφάλι ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !! Ενα ribbonακι αγορασα,το πιο φθηνο 20 ευρω..Και μιλάμε για ebay !

Refurbished ενταξει ναι,αλλα μεταχειρισμενες πληρως λειτουργικες από μαγαζια με μεγαλη φημη δινουν και αυτα εγγυηση...Εγω μπορει να το πληρωσα π.χ 20 ευρω το ρίμπον αλλα εχει και 90 days waranty... Γενικά εαν ειναι πωλητης που ασχολειται καθαρα με computer parts ειτε refurbished ειτε used  δινουν εγγυηση.. Παντως το λαπ δεν αξιζει να το πεταξει για μια μητρικη..Απλά εξαντληθηκαν τα νευρα του και η υπομονη του να παιδευεται με την χαλασμενη και να μην αναβει !

• Like 2
Δημοσ.

Καλά ντε,δεν το πετάω... :P
Αλλά για να ασχοληθώ το βλέπω χλωμό.
Αν είναι όπως τα λέτε,το στέλνω κάπου να μου το φτιάξουν το πολύ-πολύ..
Αλλά για να το πουλήσω κομμάτι-κομμάτι,δεν..προτιμώ να το χαρίσω ή να το ανταλλάξω με κάνα ταμπλετάκι που να υποστηρίζει USB host να έχω να παίζω..
Αν κάποιος ξέρει κάποιο μαγαζί της προκοπής και κόστος στο περίπου,ας μου πεί εδώ ή με π.μ. αν απαγορεύεται..
Κι από κει και πέρα,βλέπουμε..

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα.

Για μαγαζί που να φτιάχνει μητρικές νομίζω έχουν ανοιχτεί θέματα (όπως αυτό) και πιο παλιά. Άμα είναι πόσταρε εκεί το που είσαι και εσύ μπας και όταν ανέβει το thread απαντήσει κανένας απο εκεί κοντά. Αλλιώς ανέβασε αγγελία ζήτησης για επισκευή μητρικής, όλο και κάποιος θα απαντήσει... Βέβαια πρόσεχε που θα την στείλεις, μην στην χαλάσει τελείως :P :p :P Στην τελική google και σβάρνα τα μαγαζιά που λένε επισκευές μητρικών... 

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα.

Για μαγαζί που να φτιάχνει μητρικές νομίζω έχουν ανοιχτεί θέματα (όπως αυτό) και πιο παλιά. Άμα είναι πόσταρε εκεί το που είσαι και εσύ μπας και όταν ανέβει το thread απαντήσει κανένας απο εκεί κοντά. Αλλιώς ανέβασε αγγελία ζήτησης για επισκευή μητρικής, όλο και κάποιος θα απαντήσει... Βέβαια πρόσεχε που θα την στείλεις, μην στην χαλάσει τελείως :P :P :P Στην τελική google και σβάρνα τα μαγαζιά που λένε επισκευές μητρικών... 

Eγώ θέλω στηριξη στην αποφαση μου να πεταξω ενα dv9000 στον κάδο ! :D ανοίγει σαν παζλ,εχει 500 βίδες και 500 προβληματα...αν και offtopic αξίζει λέτε να φτιάξεις ενα dv9000 ? το τελευταιο που ειχε κανει ηταν να σβησει χωρις λογο και να μην ξαναναψει..ειτε μητρικη ειτε καρτα γραφικων  :/

Δημοσ.

DV9000??? Και με Nvidia??? Ποοοο, αυτά δεν ξέρω, είναι ελαλτωματικά όσο δεν πάει :/ Ψύξη άχρηστη, τσιπάκια για πέταμα :/ 

Πέταμα οχι αλλά να το δώσεις για ανταλλακτικά ή να αλλάξεις μητρική (άμα βρεις την ίδια με ΑΤΙ γραφικά) τότε κάτι γίνεται.

Δημοσ.

Ελλατωματικα δε λες τιποτα..Και ετσι που καθεται χωρις να δουλευει παλι προβληματα βγαζει !! :P

Σοβαρα εχει μητρικη με ΑΤΙ γραφικα ; Δεν το ηξερα.νομιζα πως η nvidia ηταν μονοδρομος..

Θα το κοιταξω. Ναι αλλα μετα δεν θα εχει παλι προβλημα η ψυκτρα ; ολοι λενε πως δεν παταει καλα και θελει cooper pads χαλκινα..αυτα πως τα βαζουν ; Παστα πανω και κατω απο το cooper pad ?

Δημοσ.

Ναι, όπως τα λες, και δεν πρέπει να έχεις κοντά και άλλα λάπτοπ γιατί μπορεί να πάθουν τίποτα και αυτά :P :p :P :p 

Τραγική σειρά όμως... Παίζει σήμερα που μιλάμε να μην έχει μείνει κανένα :P

Σε μερικά μπορεί να βάλεις άλλη μητρική, τώρα το δικό σου ποια μητρική παίρνει δεν ξέρω για να σου πω, πάντως ναι, έβγαιναν και παραπλήσια μοντέλα με ΑΤΙ κάρτες και μπορούσες να βάλεις άλλη μητρική. Θέλει ψάξιμο πολύ βέβαια αλλά αξίζει στην τελική :P

Το τσιπάκι των ΑΤΙ ήταν πιο χαμηλό όντως, πρέπει να το καπακώσεις με coppera pad αμα σου βγάζει κενό η ψήκτρα... Βάζεις πάστα, πλακώνεις με copper pad, βάζεις πάστα απάνω στο copper pad και πλακώνεις την ψήκτρα. Πρέπει να δεις βέβαια πριν την βιδώσεις να έχει πατήσει σωστά αλλά μετά δεν έχεις θέμα.

Δημοσ.

Ναι, όπως τα λες, και δεν πρέπει να έχεις κοντά και άλλα λάπτοπ γιατί μπορεί να πάθουν τίποτα και αυτά :P :P :P :P

Τραγική σειρά όμως... Παίζει σήμερα που μιλάμε να μην έχει μείνει κανένα :P

Σε μερικά μπορεί να βάλεις άλλη μητρική, τώρα το δικό σου ποια μητρική παίρνει δεν ξέρω για να σου πω, πάντως ναι, έβγαιναν και παραπλήσια μοντέλα με ΑΤΙ κάρτες και μπορούσες να βάλεις άλλη μητρική. Θέλει ψάξιμο πολύ βέβαια αλλά αξίζει στην τελική :P

Το τσιπάκι των ΑΤΙ ήταν πιο χαμηλό όντως, πρέπει να το καπακώσεις με coppera pad αμα σου βγάζει κενό η ψήκτρα... Βάζεις πάστα, πλακώνεις με copper pad, βάζεις πάστα απάνω στο copper pad και πλακώνεις την ψήκτρα. Πρέπει να δεις βέβαια πριν την βιδώσεις να έχει πατήσει σωστά αλλά μετά δεν έχεις θέμα.

Πες το ψέματα...Κολλητικά προβληματικη σειρα η dv....Δεν ξέρω εαν είναι τυχαίο,αλλα στην τσαντα του  dv9000 έβαλα το επομενο λαπτοπ και φυσικα χαλασε και το καινουριο-παλι με θεμα ψυξης !  :P Kατα διαβολικης συμπτωσης ηταν και εκεινο ελλατωματικης σειρας αλλα το επισκευασα τουλάχιστον :P Αυτό με την ATI δεν το ήξερα,θα ψάξω να δω τι παιζει,αν και νομιζω θα ειναι μεγαλο το budget και ισως να μην αξιζει να το φτιαξω.. Τα cooper τα ειχα παραγγειλει ετσι κι αλλιως σε καλη τιμη μηπως χρειαστουν καπου.

P.S κι όμως υπάρχουν ,και πολλά dv μάλιστα.Tα βλέπω στο ebay και τα πουλάνε κιόλας.Ειχα δει ενα πωλητη,εδωσε αρκετά κομματια dv9000 και έλεγα ποιος τα αγόρασε !!

Δημοσ.

Δεν σε θέλει :P Απο το ελαττωματικό στο ελαττωματικό; :P Πίκρα...

Παρόμοιες είναι οι μητρικές με τις ΑΤΙ απλά πρόσεχε να είναι ακριβώς το ίδιο σχήμα, να έχει τις ίδιες εξόδους, να έχει ακριβώς τους ίδιους κονέκτορες και εκεί που έχει τα τσιπάκια να έχει βάση η ψήκτρα σου για να κάτσουν. Μετά πρέπει να δεις τι θερμοκρασίες έχει η ΑΤΙ κάρτα στο συγκεκριμένο μοντέλο, γιατί άμα είναι φούρνος και αυτή δεν γλυτώνεις και πολλά... Επεξεργαστή πάντως πρέπει να παίρνει άλλο η ΑΤΙ απο οτι είδα, μικρό το κακό βέβαια, άμα αποφασίσεις να πας εκεί επεξεργαστής βρίσκεται, αυτό είναι το λιγότερο.

Υ.Γ Καλά όταν αρχίσουν να σκάνε σαν τα ποπ κόρν τότε να δεις αυτός που τα αγόρασε πως θα χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο :P :p 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...