sodimitris2 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 καλημερα παιδια μετα απο καιρο επανελχομαι,εχω την παραπανω κεραια και θελω να ρωτησω αν μπορει να λειτουργησει με το backtrack μιας και εχω το ελευθεροο απο το γειτονα και δεν ξερει ομως το κλειδι να μου δωσει,να αναφερω πως το κλειδι ειναι WEP και αν δουλευει θα ηθελα αν καποιος εχει καποιο αναλυτικο οδηγο βημα βημα,ευχαριστω εκτων προτερων
nikos903 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Όχι... Πες στον γείτονα οτι ο κωδικός είναι κάτω απο το ρούτερ. Άμα δεν τον βρίσκετε και οι 2 ανέβασε εδώ μια φωτογραφία απο το αυτοκόλλητο να σου πούμε ποιος είναι.
nikos903 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Πήγαινε τότε στο σπίτι του, κάτσε στο pc, μπες στο ρούτερ (192.168.1.1? 1.254? κάπου εκεί(cmd-ipconfig προεπιλεγμένη πύλη)) και δες τον κωδικό. 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Οχι δε δουλευει με backtrack το ubiquiti. Αλλα εφοσον ο γειτονας θελει να σου δωσει τον κωδικο, δεν θα το χρειαστεις.
rfc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Πιθανον για να σου λεει ετσι, να μη θελει να στο δωσει κιολας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα