Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τις θύρες usb οταν συνδέω εκτυπωτή!


tim2231

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. Έχω ενα πρόβλημα με το λαπτοπ και τις θύρες usb. Έχω ενα λαπτοπ hp pavilion 5 χρονών το οποίο το έχω μόνο με τον φορτιστή στο γραφείο (η μπαταρία έχει πεθάνει) .  Έχει 4 θύρες usb απο τις οποίες η μία είναι συνδεδεμένη με το ασύρματο ποντίκι και η άλλη το cooler. Πρόσφατα ήθελα να συνδέσω ενα πολυμηχάνημα (το οποίο το είχα συνδέσει και παλιά οπότε δεν χρειαζόταν να κανει εγκατάσταση το λαπτοπ) και ξαφνικά μου έβγαζε το μήνυμα άγνωστη συσκευή και οτι δεν μπορόυσε να την εγκαταστήσει. Μετά απο αυτό ούτε το ποντίκι δεν ανταποκρινόταν κ καμία θυρα απο τις υπόλοιπες δεν δούλευε καθώς τις δοκίμασα με ένα φλασάκι το οποίο και αυτό ήταν εγκατεστημένο στο λαπτοπ και ούτε αυτό χρειαζόταν εγκατάσταση. Μου έβγαζε το ίδιο μήνυμα όποια συσκευή και να έβαζα σε κάποια θύρα. Αφού έκλεισα το λαπτοπ και το έβγαλα απο την πρίζα για κανα 5 λεπτο, όταν το ξανά άνοιξα όλα δουλεύανε όπως πρίν. Πρόσφατα μου χάλασε το ασύρματο ποντίκι(το αριστερό κλικ) και σύνδεσα ενα ενσύρματο που είχα και ξανά τα ίδια! Καμία αναταπόκριση ούτε στο παλιο ποντίκι που μπορούσε να κουνήσει ακόμα και ούτε στις υπόλοιπες θύρες. Αφού έκλεισα πάλι το λαπτοπ και το έβγαλα απο την πρίζα για κανα 5 λεπτο το παλιό (ασύρματο) ποντίκι κουνούσε πάλι και διάβαζε το φλασάκι.

 

Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταέι; Μήπως επειδή το λαπτοπ είναι συνδεμένο με τον φορτιστή και μόνο; Έχω ενα θεματάκι γιατί ούτε καινούριο ποντίκι μπορώ να βάλω και ούτε τις εργασίες μου μπορώ να εκτυπώσω.

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το οτι ειναι μόνιμα με φορτιστή δεν εχει σημασία. 

 

Μπορεί να είναι θέμα hardware ή θέμα software και αυτό ειναι που πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσεις. Κατέβασε ένα linux live dvd (προτείνω solydK), κάψε το σε ένα dvd και κάνε boot από αυτό. Άρχισε να βάζεις-βγάζεις usb συσκευές και παρατήρησε τη συμπεριφορά του. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις με ποντίκια, στικάκια (που δεν εχεις σοβαρά δεδομένα) και τον εκτυπωτη. Αν και εκεί δεις κολλήματα τότε το πρόβλημα ειναι hardware και είναι σοβαρό. 

 

Λέω στικάκια χωρίς σοβαρά δεδομένα γιατί πρέπει και εκεί να κάνεις αποπροσάρτηση, οπότε αν ξεχαστείς και το βγάλεις χωρίς αποπροσάρτηση, δεν θα χάσεις σοβαρά δεδομένα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

πολλα πραγματα μπορεις να κοιταξεις και να δεις πιο ειναι το προβλημα...πηγαινε σε safe mode και δες εαν απο εκει δουλευει ποντικι κτλ...εαν οχι δοκιμασε να βαλεις λινουξ οπως ειπε και ο φιλος παραπανω... αλλη εκδοχη ειναι το antivirus που εχεις...καντο απεγκατασταση και δες εαν δουλευει...πιστευω οτι εκανες καποιο προγραμα απεγκατασταση και μαζι με αυτο σβιστηκανε καποια dll δοκιμασε και πες μας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

έχεις πρόβλημα με τις usb και τα ρεύματα (οχι του φορτιστη) !! δεν αντέχει το λαπτοπ τόσες συνδέσεις !! μάλλον και το ρεύμα του είναι ανεπαρκές, και μπορεί να είναι ένα  bug, και μπορεί να φταίει το ποντίκι τι μαρκα είναι ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σόρι για την καθυστέρηση παιδιά αλλά είχα ενα θεμα με το ιντερνετ. Το πρόβλημα λύθηκε με εναν παράξενο τρόπο. Καθώς ήταν κλειστό το λαπτοπ σύνδεσα το ποντίκι (το sidewinder της microsoft) και μετά το άνοιξα και μου το αναγώρισε μια χαρά. Επίσης μετά που έφτιαξε το ποντίκι είπα να δοκιμάσω και τον εκτυπωτή. Και έτσι ξαφνικά μου τον αναγνώρισε και αυτόν χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ πάντως για τις συβμουλές σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...