Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με τον σκληρό μου δίσκο

Ενώ ακούγετε ότι δουλεύει δεν μπορώ να τον ανοίξω για να προσθέσω η να αφαιρέσω αρχεία .

Πιο είναι το πρόβλημα ?

• Like 1
Δημοσ.

τι δισκος ειναι εσωτερικος εξωτερικος...ρε παιδια γραψτε περισσοτερες λεπτομερειες..πως περιμενεις να σου δωσω μια απαντηση..οσο καλη προθεση και να εχω..

• Like 1
Δημοσ.

Έχω πρόβλημα με τον σκληρό μου δίσκο

Ενώ ακούγετε ότι δουλεύει δεν μπορώ να τον ανοίξω για να προσθέσω η να αφαιρέσω αρχεία .

Πιο είναι το πρόβλημα ?

...ότι όπως ήδη ειπώθηκε, καν δε μας διευκρινίζεις αν είναι εξωτερικός (το πιθανότερο, να υποθέσω) ή εσωτερικός ο εν λόγω δίσκος...

Ότι επίσης δε μας λες τί ακριβώς αντιμετωπίζεις/ποιές κινήσεις κάνεις και δεν έχουν το αποτέλεσμα που θέλεις (και μας το δίνεις ως "σύμπτωμα" - ενώ όπως είπα είναι αποτέλεσμα...).

Πχ ο δίσκος που λες, συνεχίζει να διατηρεί την ονομασία που είχε πριν ξεκινήσει το "πρόβλημα"; Αν ναι, εννοείς ότι κάνεις διπλό κλικ πάνω του, και γίνεται τί...; Απλώς τίποτα; (...χλωμό βέβαια, καθώς τα λειτουργικά συνηθίζουν να βγάζουν κάποιο μήνυμα σφάλματος για μη ολοκλήρωση ενέργειας που αποπειρώμαστε - οπότε να υποθέσω ότι αν έτσι όπως τα περιγράφω γίνονται τα πράγματα, δε μας αναφέρεις το μήνυμα σφάλματος; )

Γίνε λίγο πιο περιγραφικός αν θες να βοηθηθείς. Άνθρωποι είμαστε, και όχι το συλλογικό υποσυνείδητο του Κάλχαντα...

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

χίλια συγνώμη 

ο δίσκος μου είναι εσωτερικώς το έχω σύνδεση κανονικά αλλά τον βλέπω μόνο όταν μπαίνω  στην διαχείριση

από εκεί και πέρα δεν βγάζω άκρη ... πχ ότι και αν κάνω δεν μπορώ να τον ανειξω   η να τον δω στο εικονίδιο < ο υπολογιστής μου >  

Δημοσ.

Aν έπαιρνες ένα "screenshot" της οθόνης όταν είσαι στη διαχείριση και μας το ανέβαζες εδώ, ίσως να μας έδινε χρήσιμες πληροφορίες.

Κατά τ' άλλα το ότι φαίνεται στη διαχείριση είναι ενθαρρυντικό.

Ίσως να έχει απλώς χάσει το/τα partition του ο δίσκος. Δοκίμασε να το/τα επαναφέρεις, με χρήση αυτού του οδηγού : http://www.insomnia.gr/wiki/_/various/testdisk-επαναφορά-διαμερισμάτων-με-το-r281

Επίσης κατέβασε κι εγκατάστησε το HD Sentinel, πάρε ένα ss που λέγαμε, και από αυτό, και ανέβασε να δούμε τί λέει η αρχική του οθόνη, έχοντας επιλεγμένο τον εν λόγω δίσκο στη λίστα δίσκων, που υπάρχει στα αριστερά του προγράμματος.

Εγγύηση αντικατατάστασης του δίσκου, έχεις;

Τί σ' ενδιαφέρει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; Ο δίσκος ως συσκευή, ή τα αρχεία που πιθανώς περιέχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...