Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους παρηγγειλα σημερα αυτο το λαπτοπ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.910198&sid=1 επειδη δεν εχει bios θελω να μου πείτε ποια εκδοση καταρχας win να χρησιμοποιησω και γιατι!

και  να διαλέξω τα home premium η τα professional και ποια ειναι η διαφορα τους!

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας!

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους παρηγγειλα σημερα αυτο το λαπτοπ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.910198&sid=1 επειδη δεν εχει bios θελω να μου πείτε ποια εκδοση καταρχας win να χρησιμοποιησω και γιατι!

και  να διαλέξω τα home premium η τα professional και ποια ειναι η διαφορα τους!

Σας ευχαριστω για τον χρονο σας!

1-Eννοεις δεν εχει windows.Oχι bios.Χωρις bios πως λειτουργει το μηχανημα;

2-Tι windows θελεις να βαλεις;

7 ή 8;

Τι επιπεδο user=χρηστη εισαι;

full games;συγκεκριμενα προγραμματα;browsing κυριως και ιντερνετ;

απο αυτα θα κριθει τι θα βαλεις.

Δημοσ.

games και αρκετο σερφαρισμα προγραμματα οπως ilustrator traktor photoshop !!

Win 7 προτιμω δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τα 8 !

Δημοσ.

Τα Ultimate εχουν ολες τις λειτουργιες. Πχ τα Started edition, δεν μπορεις να αλλαξεις το φοντο. Φανταζομαι τα Professional και τα Home θα λειπουν καποιες εφαρμογες-λειτουργιες. Δεν υπαρχει λογος να μην βαλεις τα Ultimate.

Δημοσ.

Η  professional βάλεις η τα ultimate δεν νομιζω να χρησιμοποιήσεις ποτε τις extra δυνατότητα που εχουν , για εμενα βάλε τα pro

Δημοσ.

Υποτιθετε οτι τα Ultimate ειναι τα πληρης αρα και τα ποιο βαρια Windows και τα βαζουμε μονο σε δυνατα μηχανηματα. Τα Home σιγουρα θα ειναι ποιο ελαφρια τα Professional ελαχιστα ποιο ελαφρυα απο τα Ultimate. Στο δικο σου μηχανημα παντως τα ''σηκωνει'' μια χαρα τα Ultimate.

Ενα Googlαρισμα θα σου λυσει την απορια μεταξυ των Ultimate και των αλλων.

Δημοσ.

Σαςευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας!να ρωτησω κατι αν γνωριζετε για τα driver πως θα τα βρω και με ποια σειρα να τα εγκαταστησω? Αν υπαρχει καταλληλη ενοτητα να βαλω εκει το θεμα πειτε  μου να ανοιξω νεο θεμα

Δημοσ.

Τα drivers παντα τα περνάμε απο το site του κατασκευαστή , αρα θα μπεις στο site της motherboard σου και θα κατεβάσεις για ήχο , chipset , sata και αν εχει και usb3.

Για την κάρτα γραφικών σου επισης απο nvidia ή amd ανάλογα τι εχεις

Δημοσ.

Αν δεν βάλεις το PC σου σε δίκτυο με Windows domain και active directory δεν χρειάζεται να πάρεις τα Professional και άνω εκδόσεις..Και τα Home Premium μια χαρά είναι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...