Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Series

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν παίξει κάποιος το Metal Geart Solid του Playstation 1, κανονικά και συγκεντρωμένος, τότε το Metal Gear Solid 4 στο Playstation 3 δεν θα του δώσει τίποτα. Δεν λέω περισσότερα γιατί είναι Spoilers. Το να δει κάποιος απλά τα video βιάζει το παιχνίδι.

Επεξ/σία από Heatspreader
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμιτες. Λοιπόν έχοντας υπάρξει φαν της σειράς στο παρελθόν, είπα να (ξανά) ξεκινησω την σειρά από την αρχή γιατί το στορυ έχει χαθεί σε κάποια δυσπρόσιτα μέρη του υποσυνείδητου μου.

Να τα παίξω με την σειρά που βγήκαν ή με τη fictional χρονολογική σειρά, δηλαδή αρχίζοντας από big boss και κλείνοντας με mgs4??

Επίσης ποια να παραλειψω εντελώς;

Αποστολή από το HTC One_M8 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

παιξε το 1 και το 3. τα αλλα αστα για οταν βαριεσαι. οσο αφορα το στορυ, καποιος παρεθεσε ενα λινκ το οποιο περιγραφει ολοκληρη την ιστορια του παιχνιδιου, οποτε μπορει να σε κατατοπισει αυτο:

Link.png Site: "Metal Gear Solid: The Engrossing History of Snake" Gets You Ready For The Phantom Pain | GeForce

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμιτες. Λοιπόν έχοντας υπάρξει φαν της σειράς στο παρελθόν, είπα να (ξανά) ξεκινησω την σειρά από την αρχή γιατί το στορυ έχει χαθεί σε κάποια δυσπρόσιτα μέρη του υποσυνείδητου μου.

Να τα παίξω με την σειρά που βγήκαν ή με τη fictional χρονολογική σειρά, δηλαδή αρχίζοντας από big boss και κλείνοντας με mgs4??

Επίσης ποια να παραλειψω εντελώς;

Αποστολή από το HTC One_M8 με τη χρήση Insomnia App

Να τα παιξεις οπως βγηκαν και αν εχεις ορεξη παιξε ή τουλαχιστον διαβασε την ιστορια απο τα metal gear(σκετο). Αν φυσικα θελεις να ασχοληθεις σοβαρα με την σειρα.

Ειδικα το peace walker ειναι απαραιτητο κατα την γνωμη μου για να παιξεις το phantom pain

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...