Moderators Malthador Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Επειδή τώρα τελειώνω το πρώτο Metal Gear Solid του PSX, έχω δύο απορίες πριν προχωρήσω στα επόμενα: 1 - Πρέπει να παίξω και τα δύο πρώτα Metal Gear; Θα έχω σφαιρικότερη άποψη του σεναρίου ή δεν είναι απαραίτητο; 2 - Με ποιά σειρά να παίξω τα επόμενα MGS; Κανονικά, πρώτα το 2, μετά το 3, μετά το Peace Walker και στο τέλος το 4; Το ρωτάω γιατί στην HD Collection του PS3 τα έχει με διαφορετική σειρά.
stavros88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Πρεπει να ξερεις τι εχει γινει στα δυο πρωτα metal gear.Αν εχεις ορεξη να παιξεις τετοια παιχνιδια εχει καλως αλλιως διαβασε στο metal gear wiki την ιστορια.Γενικα πρεπει να ξερεις δυο-τρια σημαντικα γεγονοτα και οχι πολλες λεπτομερειες. Να τα παιξεις με την σειρα που βγηκαν.1-2-3-4-Peace Walker.Επισης υπαρχει και το Portable Ops που βγηκε πριν το 4 αλλα δεν υπαρχει καν στην hd collection και δεν αξιζει να ασχοληθεις μαζι του εκτος απο ενα διαβασμα στην wikipedia ισως.
broxopios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Αν θες ρίξε και μια ματιά στο παρακάτω λινκ. Πολύ καλό και με χρονολογική σειρά της ιστορίας. http://www.gamesradar.com/the-complete-history-of-metal-gear/
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Ok, τελικά θα αποφάσισα να παίξω τα δύο πρώτα Metal Gear πριν συνεχίσω παρακάτω στα MGS. Το ερώτημα είναι να παίξω τις MSX ή τις NES εκδόσεις;
Vole Maulder Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Κι εγώ προτείνω να τα παίξεις με τη σειρά που βγήκαν, όχι με τη χρονολογική σειρά που διαδραματίζονται. Κάνει εσωτερικές αναφορές ο Κοζίμα και τα στήνει με τέτοιο τρόπο που αν τα πάρεις με την κανονική χρονολογική τους σειρά κάποια πράγματα θεωρώ ότι θα "χάσουν" κάπως. Η "κανονική" χρονολογική σειρά είναι για δεύτερο playthrough. Για το ποιες εκδόσεις να παίξεις δεν ξέρω. 1
xavier Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 παντως αν δεν την παλεψεις να παιξεις τα μουσεια, μπορεις να πας εδω https://www.youtube.com/user/KefkaProduction?feature=watch
RedPanda Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δεν θα πρότεινα τα δύο πρώτα Metal Gear για την ιστορία μόνο. Μπορείς να διαβάσεις την περίληψη και να είσαι καλυμμένος. MGS 1 -> MGS 2 -> MGS 3 -> MGS 4 MGS Peace Walker -> MGS V
neratzojuice Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2014 Ισχυει. Ειδικα αμα δεν τα επαιζες μικρος η να εχεις δεσιμο με το story. Ασε που εχεις πολλα μπροστα σου να παξεις και θα τα βαρεθεις.
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Ρε παιδιά λύστε μου μια απορία, γιατί αρχίζω να τρελαίνομαι. Εδώ γράφει ότι η HD Collection περιλαμβάνει και τα δύο πρώτα Metal Gear. Δεν μπορώ να τα βρω με τίποτα στο δισκάκι. Πού σκατά τα έχουν κρύψει;
neratzojuice Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2014 Το επιβεβαιώνω. Επίσης αμα θές να δείς τα Novels βάζεις το BR της HD Collection (Οχι MGS4) και πήγαινε στα Video στο XMB. Δεν μπαίνεις μέσα στο παιχνίδι για να τα δείς. Πρώτα τα παίζεις και μετα βλέπεις τα Novel το νού σου. Αντε καλόπαιχτα και να μας πεις πόοοσο μαμάτη συλλεκτική πήρες
Heatspreader Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2014 Πρόκειται για φοβερούς τίτλους.Πρώτα θα παίξεις αυτό του Playstation. Μπορείς να το αγοράσεις και από το PSN παίζοντας το στο PS3. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μπορείς να το αγοράσεις και από το PSN παίζοντας το στο PS3. Ναι, θα παίξω το πρώτο MGS σε 32άρα Full HD. Και μετά θα πάω στον οφθαλμίατρο να μου κάνει μια εγχείρηση στα μάτια. Μωρέ τι λες. Ήδη το έπαιξα και το τελείωσα, στο κινητό μου. Τα παιχνίδια του PS1 δεν παίζονται σε οθόνη μεγαλύτερη των 5 ιντσών πλέον. 1
Heatspreader Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αυτή είναι δική σου άποψη. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια παλιάς γενιάς σε 46" τηλεόραση. Ακόμα και του SNES. Είναι προφανές ότι παίζονται. Αν δεν παίζονταν, δεν θα τα πούλαγαν στο PSN και για PS3, θα ήταν μόνο για Vita. Έπαιξες το Metar Gear Solid στο κινητό; Όλη την μαγεία έχασες. Όλη την εμπειρία.
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Μέλος Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αυτή είναι δική σου άποψη. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια παλιάς γενιάς σε 46" τηλεόραση. Ακόμα και του SNES. Είναι προφανές ότι παίζονται. Αν δεν παίζονταν, δεν θα τα πούλαγαν στο PSN και για PS3, θα ήταν μόνο για Vita. Έπαιξες το Metar Gear Solid στο κινητό; Όλη την μαγεία έχασες. Όλη την εμπειρία. Ok, το πρώτο σκέλος είναι προσωπική σου άποψη, δεν θα μπω στη διαδικασία να διαφωνήσω. Περί ορέξεως... Αν και μεταξύ μας, άλλο να παίζεις Donkey Kong Country και άλλο να παίζεις MGS σε 46άρα τηλεόραση. Τα 2D games είναι σαφώς πιο playable από τα 3D games. Το έχω δοκιμάσει και σε 1080p στο πισί μου το MGS και οι χαρακτήρες έτρεμαν λες και είχαν πάρκινσον. Στο δεύτερο σκέλος όμως, είμαι περίεργος. Story-driven και character-based παιχνίδι είναι, ποιά εμπειρία έχασα ακριβώς; Θα άλλαζε το σενάριο αν το έπαιζα στην τηλεόραση; Από άποψη gameplay ίδια εμπειρία είχα πάντως: Nexus 5 + Gameklip + PS3 controller.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα