Προς το περιεχόμενο

απαιτειται αδεια απο administrators για να κανετε αλλαγες σε αυτον τον φακελο

mankam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα έχω το παρακάτω πρόβλημα
Προσπαθώ να μεταφέρω κάποιες ταινίες από τον σκληρό του υπολογιστή σε εξωτερικο σκληρό για να τον αποσυμφορήσω αλλα βγαινει το μυνημα :απαιτειται αδεια απο administrators για να κανετε αλλαγες σε αυτον τον φακελο.

Δοκιμασα με την γραμμη εντολων και την εντολη: administrator /active:no  αλλα δέν έγινε τίποτα

Ο λογαριασμός μου είναι administrator

Το λειτουργικό είναι windows7 64

Έχει αντιμετωπίσει άλλος το ίδιο πρόβλημα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδή δεν μπορείς να γράψεις στον φάκελο του εξωτερικού ή δεν μπορείς να διαβάσεις από τον φάκελο του εσωτερικού δίσκου;

Κάνε δεξί κλικ στον φάκελο και πήγαινε Ιδιότητες. Μετά στην καρτέλα Ασφάλεια.

Στο πάνω μέρος πάτα Επεξεργασία και μετά Προσθήκη.

Γράψε Everyone στο κενό πλαίσιο και πάτα ΟΚ.

Τσεκάρισε την Αποδοχή στο Πλήρες έλεγχο και πάτα ΟΚ και ΟΚ.

Μια άλλη λύση είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες εδώ (http://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/add-take-ownership-to-explorer-right-click-menu-in-vista/) για να προσθέσεις μια επιλογή στο δεξί κλικ για να κάνεις λήψη κυριότητας σε φάκελους που έχουν θέματα "ιδιοκτησίας".

Εκανα τα βηματα που αναφερεις αλλα δεν με αφηνει να τον προσθεσω, ανοιγει παραθυρο: δεν επιτρεπεται η προσβαση.

Θα τρελαθω ρε γ@μωτο αυτο το προβλημα δεν υπηρχε παλια, ξαφνικα εμφανιστηκε, και ειμαι μοναδικος χρηστης στον υπολογιστη :wacko:

Υ.γ. δεν αφηνει να διαγραψω η να κανω αποκοπη τον φακελο απο τον εσωτερικο σκληρο (οποιοδηποτε φακελλο)

μπορω να κανω απλα αντιγραφη.

Αν δημιουργήσεις έναν φάκελο στον c δεν μπορείς μετά να τον διαγράψεις; Σε ασφαλή λειτουργία δοκίμασες; Μήπως έβαλες καποιο πρόγραμμα ασφάλειας τελευταία;

Έλεγξε αν είσαι σίγουρα διαχειριστής.

Κάνε και έναν έλεγχο με το adwcleaner και το malwarebytes.

Σε ασφαλή λειτουργία που δοκίμασα ειναι οκ γινεται διαγραφη - αποκοπη φακελλων σε εξωτερικο σκληρο

Σε κανονικη απενεργοποιησα το Avast και το Malwarebytes Anti-Malware αλλα δεν λυθηκε το προβλημα.

Θα δοκιμασω παλι σε ασφαλη ενεργοποιωντας ενα ενα προγραμματα.

Καμια ιδέα ?

Κάποιο πρόγραμμα τότε είναι και όχι δικαιώματα ή hardware.

Αφαίρεσε ότι πρόγραμμα ασφάλειας έχεις μέχρι να σου δουλεύει σε κανονική λειτουργία και βάλτα με την σειρά.

Βρεθηκε ο ενοχος! Avast free antivirus

Ακομα και οταν το απενεργοποιησα απο τις επιλογες του δεν με αφηνε να μεταφερω φακελους.

Τελικα το εκανα απεγκατασταση με επανεκκινηση και τωρα δεν εχω προβλημα.

Με την ευκαιρια θελω να βαλω ενα antivirus με πληρωμη σκεφτομαι το Avast Pro το εχει προσφορα 19.90 για ενα χρονο ( εχω την εντυπωση εχθες μου το εδινε με 9.90 )

Το εχει δοκιμασει κανεις σε σχεση με το free αξιζει?

Έβαλα την  την εκδοσή Pro σε δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών υπάρχει μια  λειτουργία που μπαίνει στον browzer το avast safe zone όπου ανοίγοντας την σελίδα δεξιά υπάρχει παράθυρο pop up με ενδείξεις : εταιρίες που προσπάθησαν να σας εντοπίσουν και άλλες επιλογές πολύ χρήσιμο!

Να σημειώσω σε περίπτωση που ανατρέξει στο θέμα κάποιος στο μέλλον συνέβη ενα παράδοξο στήν απεγκατάσταση του avast και τήν επανεκκίνηση μου σβήστηκαν κάποια αρχεία από την επιφάνεια εργασίας exel, φωτογραφίες και κάποιες ταινείες στόν σκληρό και κάποια προγράμματα όπως το photoshop portable to ConvertXtoDVD, και κάποια αλλα .

Αυτά τα προγράμματα ήταν στον δεύτερο σκληρό που έχω στο pc και απλά στήν επιφάνεια εργασίας ήταν οι συντομεύσεις τους ( το λειτουργικό το έχω στον πρωτεύων ocz vertex).

Οταν προσπάθησα να εγκαταστήσω τήν έκδοση avast pro δέν γινόταν σωστά και δέν δούλευε το antivirus,χρησιμοποίησα το προγραμματάκι του avast που καθαρίζει τον υπολογιστή για να μπορέσω να το περάσω σωστά.

Ευχαριστώ τόν micos000 για τήν βοήθεια του.

Το safe zone είναι και στη δωρεάν έκδοση.

Αυτά που σου έσβησε δεν κατάλαβα τι ήταν. Οι συντομεύσεις ή τα ίδα τα αρχεία; Δηλαδή σου έσβησε ταινίες από τον δίσκο χωρίς λόγο; Δεν έχει λογική αυτό.

Δηλαδή σου έσβησε ταινίες από τον δίσκο χωρίς λόγο; Δεν έχει λογική αυτό.

Όντως, πολύ περίεργο να έγινε κάτι τέτοιο.

Το safe zone είναι και στη δωρεάν έκδοση.

Αυτά που σου έσβησε δεν κατάλαβα τι ήταν. Οι συντομεύσεις ή τα ίδα τα αρχεία; Δηλαδή σου έσβησε ταινίες από τον δίσκο χωρίς λόγο; Δεν έχει λογική αυτό.

Δέν μπορώ να το εξηγήσω, και φυσικά ούτε για ποιο λόγο μου ζητούσε πρίν την απεγκατάσταση του avast  δικαιώματα διαχειριστή για μεταφορά αρχείων...

Για τίς ταινείες μπορεί και να έιναι σφάλμα δικο μου γιατί τις μετέφερα σε εξωτερικό σκληρό και δέν τις βρίσκω τώρα.

Τα προγράμματα που αναφέρω παραπάνω πώς εξαφανίστηκαν? ήταν εγκατεστημένα στόν F ( δευτερος σκληρός 600αρης) γιατί ο C ( SSD) ειναι 60 Gb και είχα βάλει το λειτουργικό μόνο εκεί .

Τα  Έγγραφα του Microsoft Office Word με σημειώσεις μέσα, φωτογραφίες και συντομεύσεις που είχα στην επιφάνεια εργασίας πώς εξαφανίστηκαν στην επανεκκίνηση που μου ζήτησε το avast?

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να έχει δημιουργηθεί άλλος χρήστης και να είσαι σε αυτόν, οπότε ότι είχες στην επιφάνεια εργασίας του προηγούμενου ή χάθηκαν (αν διαγράφηκε ο χρήστης) ή είναι εκεί αλλά εσύ δεν τα βλέπεις.

Πήγαινε από την εξερεύνηση των windows και δες στον φάκελο Χρηστες (Users) τι έχει. Μπες σε όλους και δες στις επιφάνειες εργασίας τους τι έχουν.

• Like 1

Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να έχει δημιουργηθεί άλλος χρήστης και να είσαι σε αυτόν, οπότε ότι είχες στην επιφάνεια εργασίας του προηγούμενου ή χάθηκαν (αν διαγράφηκε ο χρήστης) ή είναι εκεί αλλά εσύ δεν τα βλέπεις.

Πήγαινε από την εξερεύνηση των windows και δες στον φάκελο Χρηστες (Users) τι έχει. Μπες σε όλους και δες στις επιφάνειες εργασίας τους τι έχουν.

Υπάρχει άλλος ένας (Guest) ηταν ανενεργός τον ενεργοποίησα και μπήκα και απο αυτόν αλλά δεν υπάρχει κατι διαφορετικό στην επιφάνεια εργασίας και γενικώς σε αρχεία-φακέλλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...