Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τι εννοείς οχι κανάλια. Τα history fox κτλ δεν είναι ανοιχτά με το hol tv; 

για HOL tv πάνω απο 4 ευρώ δεν αξίζει να δώσεις. Για 4 ευρώ είναι καλά.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τι εννοείς οχι κανάλια. Τα history fox κτλ δεν είναι ανοιχτά με το hol tv; 

για HOL tv πάνω απο 4 ευρώ δεν αξίζει να δώσεις. Για 4 ευρώ είναι καλά.

Σου εξηγεί ότι με επιπλέον 4 ευρώ, σου δίνει 16 ευρώ για να τα καταναλώσεις σε ενοικίαση ταινιών κ όχι για να τα καταναλώσεις σε κάποιο από τα κανάλια που έχουν συνδρομή όπως το Animal Planet, Discovery world, DIscovery science, ID Investigation Discovery, Dorcel TV...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εκανα κ εγω σημερα αιτηση για νεα γραμμη στη HOL και μου μπηκε το μικροβιο να ψαξω στο forum μας για αποψεις για την εταιρεια.Εγω προς το παρον συνδεομαι ασυρματα απο την συνδεση forthnet των γονιων μου που μενουν σε αλλο διαμερισμα στην ιδια πολυκατοικια.Αρκετα χρονια με forthnet δεν ειχα κανενα παραπονο ,απλα αποφασισα για hol στο καινουριο διαμερισμα λογω μιας προσφορας.Στο θεμα μας τωρα.Διαβαζω οτι εχει το snr στα 11 .Εγω αν διαβαζω καλα τις ρυθμισεις του ρουτερ αυτη τη στιγμη (δεν σκαμπαζω κ πολυ απο αυτα),εχω γραμμη annex A και sn 5 και πιανω 13,5Mbps.Δηλαδη με hol (σε αλλο διαμερισμα ομως), ποσο θα πιασω??Τα φωτα σας,θα εχω προβλημα λετε?

post-222608-0-03033700-1413497191_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προβλημα δεν θα εχεις απλως θα πιανεις 9-10 περιπου στην hol με 11 snr.

Επεξ/σία από PEPES2
Δημοσ.

Στη HOL δίνουν έως 9 SNR, αλλά αν καταφέρεις να μιλήσεις με κατάλληλο τεχνικό στο κατεβάζουν στο 6.

Στην περίπτωση αυτή θα έχεις πάνω-κάτω τον ίδιο συγχρονισμό με την Forthnet, διαφορετικά με 9 θα έχεις ~11-12Mbps.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...