Prof_Chaos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 τι εννοείς οχι κανάλια. Τα history fox κτλ δεν είναι ανοιχτά με το hol tv; για HOL tv πάνω απο 4 ευρώ δεν αξίζει να δώσεις. Για 4 ευρώ είναι καλά.
leonidas_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2014 τι εννοείς οχι κανάλια. Τα history fox κτλ δεν είναι ανοιχτά με το hol tv; για HOL tv πάνω απο 4 ευρώ δεν αξίζει να δώσεις. Για 4 ευρώ είναι καλά. Σου εξηγεί ότι με επιπλέον 4 ευρώ, σου δίνει 16 ευρώ για να τα καταναλώσεις σε ενοικίαση ταινιών κ όχι για να τα καταναλώσεις σε κάποιο από τα κανάλια που έχουν συνδρομή όπως το Animal Planet, Discovery world, DIscovery science, ID Investigation Discovery, Dorcel TV...
akatadektos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Εκανα κ εγω σημερα αιτηση για νεα γραμμη στη HOL και μου μπηκε το μικροβιο να ψαξω στο forum μας για αποψεις για την εταιρεια.Εγω προς το παρον συνδεομαι ασυρματα απο την συνδεση forthnet των γονιων μου που μενουν σε αλλο διαμερισμα στην ιδια πολυκατοικια.Αρκετα χρονια με forthnet δεν ειχα κανενα παραπονο ,απλα αποφασισα για hol στο καινουριο διαμερισμα λογω μιας προσφορας.Στο θεμα μας τωρα.Διαβαζω οτι εχει το snr στα 11 .Εγω αν διαβαζω καλα τις ρυθμισεις του ρουτερ αυτη τη στιγμη (δεν σκαμπαζω κ πολυ απο αυτα),εχω γραμμη annex A και sn 5 και πιανω 13,5Mbps.Δηλαδη με hol (σε αλλο διαμερισμα ομως), ποσο θα πιασω??Τα φωτα σας,θα εχω προβλημα λετε?
PEPES2 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Προβλημα δεν θα εχεις απλως θα πιανεις 9-10 περιπου στην hol με 11 snr. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2014 από PEPES2
jkoukos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2014 Στη HOL δίνουν έως 9 SNR, αλλά αν καταφέρεις να μιλήσεις με κατάλληλο τεχνικό στο κατεβάζουν στο 6. Στην περίπτωση αυτή θα έχεις πάνω-κάτω τον ίδιο συγχρονισμό με την Forthnet, διαφορετικά με 9 θα έχεις ~11-12Mbps.
xnikos13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Πως μπορώ να δω το snr στο netfaster iad2? έχω ξετινάξει όλες τις ρυθμίσεις (και σαν root) αλλά τίποτα.
xnikos13 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 ADSL > Status menu. φιλε μου αυτα τα βλεπω,το snr ποιο ειναι? η μου διαφευγει κατι?
leonidas_ Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2014 φιλε μου αυτα τα βλεπω,το snr ποιο ειναι? η μου διαφευγει κατι? Noise Margin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα