Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μόλις επικοινώνησα μαζί τους. Αυτή τη φορά με 100 φορές πιο εξυπηρετικό εκπρόσωπο.

Έχει δηλώσει βλάβη και αύριο θα επικοινωνήσουν μαζί μου για να κλείσω ραντεβού με τεχνικό. Αυτή τη φορά ζήτησα και πάλι να μου κατεβάσει το SNR στο 9 και το έκανε αμέσως. Τα νέα νούμερα είναι :

image.png

Όπως μου είπε ο εκπρόσωπος της HOL, ο μέσος όρος συγχρονισμού για την περιοχή μου είναι τα 9-10Mbps, γι'αυτό και το διπλανό διαμέρισμα έχει περίπου 9. Επίσης παραδέχτηκε ότι το δικό μου ΔΕΝ είναι φυσιολογικό και κατα πάσα πιθανότητα υπάρχει θέμα στο DSLAM οπότε θα δηλωθεί βλάβη και στον ΟΤΕ μετά τον έλεγχο του τεχνικού τους.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας. Θα δώ πώς θα προχωρήσει το θέμα και θα σας ενημερώσω.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά ήμουν με SNR 9 και ταχύτητα 13 (11 στο 11ρι). Παίρνω σήμερα τηλέφωνο και ζήτησα να με κατεβάσουν στο 6 και το έκανε αμέσως... Αυτή τη στιγμή η ταχύτητά μου είναι 15.3 down και 1.+ up! Για HOL μιλάμε πάντα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το snr 6 υπάρχει περίπτωση να δημιουγήσει πρόβλημα στο hol tv

εγω ενα χρονο τωρα δεν εχω θεμα, υπαρχει περιπτωση να εχεις προβλημα αν δεν εχεις καλη γραμμη

Δημοσ.

καλα ειναι φιλε, ναι με 17 ευρω να τα εχεις ολα αξιζει (απεριοριστα σταθερα-3 ωρες κινητα-internet 24αρι-hol tv)  ;)

Δημοσ.

καλά με 17 ευρώ έχεις και σταθερό και ιντερνετ και 3 ώρες κινητά και hol tv ? :huh:  . ξέρεις πως και από που μπορεί να το πάρει κάποιος σε αυτή την τιμής ?

Δημοσ.

Εε, άμα είσαι παλιός πελάτης και ζητήσεις προσφορά και ειδικά αν έχεις κάνει αίτηση φορητότητας σε άλλον πάροχο, τότε σε παίρνουν τηλέφωνο δίνοντας σε μερικές περιπτώσεις δελεαστική αντιπροσφορά.

• Like 1
Δημοσ.

καλά με 17 ευρώ έχεις και σταθερό και ιντερνετ και 3 ώρες κινητά και hol tv ? :huh:  . ξέρεις πως και από που μπορεί να το πάρει κάποιος σε αυτή την τιμής ?

ισχυει οτι λεει πιο πανω ο φιλος jkoukos

Δημοσ.

Εε, άμα είσαι παλιός πελάτης και ζητήσεις προσφορά και ειδικά αν έχεις κάνει αίτηση φορητότητας σε άλλον πάροχο, τότε σε παίρνουν τηλέφωνο δίνοντας σε μερικές περιπτώσεις δελεαστική αντιπροσφορά.

14 μου έδωσαν εμένα αλλά χωρίς hol tv αλλα αυτα σε περιπτώσεις φορητότητας.

Μόλις είδα οτι έχει και ενδιαφέρονται κανάλια το hol tv.. δεν το είχα κοιτάξει..

Αν δεν ενδιαφέρεστε για μπάλα ειναι καλή λύση τελικά.

Δημοσ.

14 μου έδωσαν εμένα αλλά χωρίς hol tv αλλα αυτα σε περιπτώσεις φορητότητας.

Μόλις είδα οτι έχει και ενδιαφέρονται κανάλια το hol tv.. δεν το είχα κοιτάξει..

Αν δεν ενδιαφέρεστε για μπάλα ειναι καλή λύση τελικά.

Εγώ που έκανα πρόσφατα μεταφορά από άλλο πάροχο στη HOL, η καλύτερη προσφορά που μου είχε έρθει με sms ηταν 4€/μήνα (για τη hol tv), Για δωρεάν που τους είχα πεί δεν μου απάντησαν θετικά.

Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται (και βλέπει κυρίως ταινίες) παίζει μια προσφορά στο κατάστημα της vodafone στο mall όπου δίνει το hol tv με 8€/μήνα και κάθε μήνα (για  12 μήνες) σου δίνει 16€/μήνα για να τα καταναλώσεις σε ταινίες (οχι για κανάλια όμως)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...