arma1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Πριν μετακομίσω είχα line att:5.9 db.Πάνω κάτω στα ίδια με εσένα δηλαδή.Είτε με hol είτε με ote, ποτέ δεν είδα πάνω από 17 Mbps, πράγμα που δεν δικαιολογούνταν.Δοκίμασα 4 διαφορετικά ρούτερ.Το μεγαλύτερο download μου το έδινε ένα belkin, αλλά με τραγικό upload(200 Kbps).Το thompson ήταν η μέση λύση:16.500 Μbps(down) και 1000 κάτι (up).Βαρέθηκα να ψάχνω και αποδέχτηκα το γεγονός.Μπορεί να το κάνουν και επίτηδες οι εταιρίες λόγω θορύβου(για τους λοιπούς "γείτονες" του καφάο). Αν βρεις κάποιο καλό ρούτερ κούμπωσε το για να δεις πόσα πιάνει.Επίσης, μήπως έχεις και κανά πρόβλημα στην εσωτερική καλωδίωση;Κουμπώνεις χαμηλά.Ακόμα και τα 16 Mbps είναι σχετικά λίγα.Να ταν κοντά στα 18 θα το δεχόμουνα. Ανάμεσα στα 2 ρούτερ θα έλεγα το iad2. μαλιστα, και εσυ και εγω ειμαστε σχετικα κοντα στο αστικο κεντρο, δε γινετε ολοι μας να εχουμε προβληματα, κατι παιζει με τον περιορισμο γραμμης απο τις εταιριες, η εσωτερικη μου καλωδιοση μια χαρα ειναι, δοκιμασα πολλα, χωρις πριζα μικρα καλωδια κλπ κλπ και δεν εχω δει διαφορα, μηδενικη θα ελεγα, το iad2 το εχεις δοκιμασει? μακαρι να ειναι καλυτερο απο το wlan3 η ατυχία έιναι ότι με HOL δεν μπορεί να βάλει VDSL αν δεν έχουν μπει από τον ΟΤΕ τα καινούρια ΚΑΦΑΟΥ στη γειτονιά του, ενώ με άλλους λόγω αυτού του attenuation θα μπορούσε xaxaxa πιστευω να ερθει και σε μενα που θα παει? το θεμα ειναι οτι αν βαλω vdsl ειναι σαν να εχω φουλ adsl ετσι το βλεπω εγω, σιγα μη δω το μεγιστο , το καλο ειναι οτι δεν ειναι προβλημα εγκαταστασης, ετσι πιστευω δηλαδη, οοοοοταν με το καλο αλλαξω εταιρια θα φανει το τι παιζει
jkoukos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 μαλιστα, και εσυ και εγω ειμαστε σχετικα κοντα στο αστικο κεντρο, δε γινετε ολοι μας να εχουμε προβληματα, κατι παιζει με τον περιορισμο γραμμης απο τις εταιριες, η εσωτερικη μου καλωδιοση μια χαρα ειναι, δοκιμασα πολλα, χωρις πριζα μικρα καλωδια κλπ κλπ και δεν εχω δει διαφορα, μηδενικη θα ελεγα, το iad2 το εχεις δοκιμασει? μακαρι να ειναι καλυτερο απο το wlan3 Δεν πιστεύω ότι κάνει κάτι η εταιρεία. Ποιο πολύ θεωρώ ότι πρόκειται για συνδυασμό "πιταρισμένο" DSLAM ή προβληματική γενικά καλωδίωση στην περιοχή ή συμβατότητα συσκευών ή όλα μαζί. Είμαι κι εγώ στη HOL (Γηροκομείο), με 13 Attenuation και 9 SNR παίζω σταθερά σε 18-19Mbps/1017-1023Kbps σε ένα Netfaster IAD (το πρώτο). Παλαιότερα έπιανα ~21Mbps, μόνο που τώρα και η κουτσή Μαρία έχει σύνδεση. Άσε που αν υπάρχουν και συνδρομητές με VDSL από ΑΚ, είναι ακόμη χειρότερα τα πράγματα με τις υπάρχουσες γραμμές.
arma1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 κατι αλλο απο πλευρα μου δε μπορω να κανω φιλε jkoukos, στην τελικη κερδισα 4mbps, αλλα χανω καπου αλλα 6 , δεν εχω και καποιο ρουτερ του εμποριου για δοκιμη, ειναι ολα απο τηλεφωνικες εταιριες, και δε θα μπω στον κοπο ν αγορασω διοτι εχω hol tv. Καλα εσυ αν κανεις το snr 6 θ απογειωθεις, επι της ευκαιριας δοκιμασες καποιο αλλο ρουτερ της hol? αν ναι ειδες διαφορες?
jkoukos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Όχι, μόνο το Netfaster, αρκετά Fritz και ένα Siemens SL2-141. Όλα τα Fritz συγχρόνιζαν 1-2Mbps χαμηλότερα, αλλά έχουν δυνατότητες που τις θέλω και βράχος. Για τον λόγο αυτό χρησιμοποιώ το Netfaster ως απλό modem και το Fritz όλα τα υπόλοιπα. Αν έχεις κάνει δοκιμή/έλεγχο και βρήκες ότι στον κατανεμητή της οικοδομής πιάνεις τον ίδιο συγχρονισμό με το σπίτι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. 1
arma1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Αν έχεις κάνει δοκιμή/έλεγχο και βρήκες ότι στον κατανεμητή της οικοδομής πιάνεις τον ίδιο συγχρονισμό με το σπίτι, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. οχι, μονο αυτο δεν εκανα , δε βρησκω ατομο που να ξερει και εγω δε γνωριζω πολλα, φιλος μου εχει φιλο τεχνικο υπαλληλο του οτε και του ειπε πως δε μπορει να ερθει , πρεπει να δωθει σαν προβλημα και μετα, διοτι φαινονται οι αποσυνδεσεις στην εκαστοτε εταιρια, οτι να ναι
arma1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 καλησπερα, εριξα το snr στο 6 αλλα βλεπω στα στατιστηκα του ρουτερ πολλα error, τι σημαινει αυτο? λετε να εχουμε θεμα? και το hol tv μια χαρα το βλεπω να παιζει http://prntscr.com/34awam
jkoukos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Όσο δεν έχεις αποσυνδέσεις δεν είναι πρόβλημα. Έχω απορία, ποιο Netfaster έχεις και πως ρύθμισες το SNR;
arma1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 αυτην την στιγμη εχω συνδεδεμενο το netfaster wlan3, δοκιμασα το netfaster id2 και ειμαι περιπου στα ιδια ισως και λιγο καλυτερα, δε ξερω ποιο απο τα δυο να εχω (εχω δυο id2 το ενα, θα το δωσω), πηρα τηλεφωνο στην τεχνηκη υποστηριξη της hol και του ζητησα να με παει στο 6snr, απλα μου ειπε επειδη εχω hol tv αν εχω προβλημα να τον παρω τηλεφωνο, πολυ εξυπηρετικος ο τυπος, δεν εφερε αντιρρηση,(αλλοι τεχνικοι μου ελεγαν το μακρυ τους και το κοντο τους, ασε δε ξερουν μονο λενε τεσπα) και ετσι εδω και 4 μερες περιπου το βλεπω δουλευουν σωστα ολα, αν δεν ειχα hol tv θα κλειδωνα πιο πανω ετσι πιστευω, απλα τωρα με ριχνουν λιγο την ταχυτητα για σταθεροτητα και αν ημουν πιο μακρυα απο το αστικο κεντρο ισως να ειχα θεμα με το hol tv
jkoukos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Είναι η πρώτη φορά που διαβάζω ότι η HOL κατέβασε το SNR στο 6. Μέχρι τώρα το standard ήταν 11 και μετά από τηλέφωνο το έβαζαν το πολύ μέχρι 9.
arma1 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 σωστα , και εγω μονο σε μενα το ειδα , ειχα 11 μετα το πηγαν 9 και τωρα 6, πιο κατω δε λεει
Prof_Chaos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 εμένα το SNR το έριξε μέσα σε 1 λεπτό.. ο Συγχρονισμός άλλαξε προς το καλύτερο αλλά το DL speed παραμένει το ίδιο .. Πάνω απο 1 mb/sec δύσκολα σε HOL.. Είτε συγχρόνιζα στο 11 είτε στο 13 θα κατεβάσω απο 600-900 περίπου..σπάνια θα δώ 1 ουσία 0 δηλαδή.
arma1 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2014 εχει πως δεν εχει φιλε ουσια, αναλογα απο που κατεβαζεις, οταν ειχα 12 mbps κατεβαζα με 1,1 και τωρα που εχω 15,5 περιπου κατεβαζω με 1,4, για ανεβασε τα στατηστικα σου να δουμε, οπως επισης με πιο ρουτερ συμβαινει αυτο, καλα ειναι να ξερουμε προς αποφυγη λαθων
Prof_Chaos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 με το netfaster 3 κατεβάζω απο private server με max download speed.. εχω και το netfaster 1 μπορεί να κάνω καμια δοκιμή
arma1 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2014 δε το ξερω πως συγχρονιζει το netfaster1, αλλα δεν εχεις να χασεις κατι δοκιμασε το.
arma1 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 λεβεντες συνδεσα το alcatel και συγρονιζει στα 14500 με 6snr , δοκιμαζω το DMT και ριχνω το snr στο 5 και συγχρονιζει στα 16300, το ριχνω στο 2.7 και συγχρονιζει παλι τοσο στα 16300, που οφειλετε αυτο? δεν επρεπε ν ανεβει το download? επισης φιλος σε διπλανη οικοδομη με forthnet συγχρονιζει με thomson 585 v7 στα 18,500 με snr4, εμεις γιατι ετσι τοσο χαμηλα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα