Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν συγχρονιζε adsl2+ δε θα επρεπε να ειναι το linkencap G992.5? τι router να παρω για να δουλευει και το hol tv? ποιο ειναι το zte sucks που αναφερεις? 

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το έχω γυρίσει εδώ και 4 μήνες, μέσω τηλεφώνου άμεσα. Κέρδος ~1.5Mbps

Με 13 Attenuation και 9 SNR είμαι μεταξύ 18-19Mbps και 1023kbps Upload. Αυτά με το Netfaster IAD1.

Με όλα τα Fritz και 9 SNR ήμουν 17-18Mbps και 800-900kbps Upload αλλά 11 Attenuation.

Η γραμμή πάντως βράχος, πριν και μετά.

φιλε καλησπερα, εσυ με ποιο ρουτερ κλειδωνεις τετοιες ταχυτητες? επισης παιδια εχω αλλη μια απορια, εχω ενα zte της wind που συγρονιζω καπου στα 14mbps, δε γινετε πανω σε αυτο να μου ρυθμισουν και το hol tv? δε καταλαβα, zte το ενα zte και το αλλο, δε μπορουνε να μου πουνε τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω? τοσο δυσκολο ειναι? αν ναι ας το στειλω να το κανω με τα εξοδα δικα μου, δε μπορω να καταλαβω τι περιορισμος ειναι αυτος, το κακο στην υποθεση ειναι οτι αναναιωσα προσφατα

Δημοσ.

φιλε καλησπερα, εσυ με ποιο ρουτερ κλειδωνεις τετοιες ταχυτητες? επισης παιδια εχω αλλη μια απορια, εχω ενα zte της wind που συγρονιζω καπου στα 14mbps, δε γινετε πανω σε αυτο να μου ρυθμισουν και το hol tv? δε καταλαβα, zte το ενα zte και το αλλο, δε μπορουνε να μου πουνε τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω? τοσο δυσκολο ειναι? αν ναι ας το στειλω να το κανω με τα εξοδα δικα μου, δε μπορω να καταλαβω τι περιορισμος ειναι αυτος, το κακο στην υποθεση ειναι οτι αναναιωσα προσφατα

To γράφω στην παράθεση που δείχνεις, Netfaster IAD1.

Όταν έχεις TV μέσω DSL, ο πάροχος σου δίνει συγκεκριμένη συσκευή όπου μέσω μιας κατάλληλα ρυθμισμένης θύρας (STB) παίρνεις την πληροφορία.

Δεν έχουν όλες οι συσκευές, ακόμη και του ίδιου κατασκευαστή, αυτή την δυνατότητα.

Το ίδιο συμβαίνει και με άλλες δυνατότητες. Π.χ. δεν έχουν όλες οι συσκευές του ίδιου κατασκευαστή δυνατότητα voip ή usb θύρα κλπ.

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω φιλε δε το προσεξα, αν παρω καποιο ρουτερ του εμποριου που να εχει αυτα τα χαρακτηριστηκα με το ρουτερ της hol θα μπορεσει να παιξει? θα τους παρω τηλεφωνο να δω τι θα μου πουνε

Δημοσ.

αν συγχρονιζε adsl2+ δε θα επρεπε να ειναι το linkencap G992.5? 

Καλημερα στην παρεα, ας το αναφερω παλι μηπως και δε το προσεξε κανεις, αφορα αυτο που ρωτω πιο πανω εχει κανεις να πει τιποτα? εχει κανεις αυτο το ρουτερ για να συγκρινω καταστασεις? 

c2pl.png

Δημοσ.

ThReSh ευχαριστω φιλε, πως εξηγεις την δικια μου περιπτωση? πως ειναι δυνατον να γραφει στο modulation type adsl_2plus και στο linkencap να γραφει G.992.3, παραξενο δεν ειναι? εγω τωρα τι εχω?

• Super Moderators
Δημοσ.

ή visual bug του router ή έχουν κάνει κάποια μλκία...

ώρα για τηλέφωνο στη HOL...

• Like 1
Δημοσ.

οκ ευχαριστω !! ευτυχως που ειστε και εσεις εδω και μαθαινουμε μερικα πραγματα, το τηλεφωνημα το εκανα ειδη χτες και περιμενω αλλο ρουτερ, απλα και αυτοι μου ειπαν δεν ειναι λογικο, αρα καλα παμε, φανταζεσαι να ειναι και το αλλο ετσι? μετα να δουμε τι θα κανουμε........θα δειξει........ :)

Δημοσ.

τελικα δε βγαινει ακρη,παρελαβα το αλλο ρουτερ και παλι τα ιδια, πηρα τηλεφωνο και τωρα μου λενε αυτο το ρουτερ ετσι συγχρονιζει,απο τα 14-15 mbps που κλειδωνα με το netfaster wlan3 επεσα στα 10 με11mbps με το zte, τι να κανω δε ξερω,να ρωτησω κατι αλλο, πηρα απο αγγελια το ρουτερ της hol το netfaster id2 θα παιζει το hol tv? καλυτερο δεν ειναι αυτο το ρουτερ? τι αλλο μου προτεινετε να κανω? ευχαριστω!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πάρε τηλέφωνο και πες τους να σου ανοίξουν την γραμμή σα να μην έχεις hol tv.Μπορεί να σε έχουν σε 12άρι προφίλ για αξιοπιστία της τηλεόρασης.

Δημοσ.

ευχαριστω φιλε αλλα οταν το ειχαν μεχρι 24 παλι τοσο επιανα,αυτο που καταλαβα εγω ειναι καθαρα θεμα ρουτερ και λιγο περιορισμο ταχυτητας στην γραμμη, ισως για το λογο που λες, για το hol tv, με τα πολλα καταφερα τελικα να ριξω το snr στο 6 και απο 10 που επιανα πηγα κοντα στο 13 με το ρουτερ zte, με ρουτερ της wind πιανω τωρα στα 16 που πρωτη φορα ειδα οσο εχω hol, αρα αυτα που ελεγαν πριν 2 χρονια οτι η γραμμη μου φτανει μεχρι 12 ειναι μυθος, οπως επισης με 6 snr δε θα παιζει το hol tv, μια χαρα το βλεπω προς το παρων , μηδεν προβλημα, σε δυο μερες θα εχω παλι το netfaster id2 και πιστευω να κλειδωνω κοντα στα 15 (μου ειπαν και οι ιδιοι οτι το netfaster κλειδωνει πιο πανω απο το zte, αλλα το zte ειναι πιο σταθερο και καινουριο μοντελο), γνωριζει καποιος ποιο απο τα δυο netfaster ειναι καλυτερο? το id2 η το wlan3? αυτα προς το παρων πιστευω να κερδισα κατι , μια φωτο απο το ρουτερ της wind και μια απο το zte 

http://prntscr.com/33pehe

http://prntscr.com/33pggm

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πριν μετακομίσω είχα line att:5.9 db.Πάνω κάτω στα ίδια με εσένα δηλαδή.Είτε με hol είτε με ote, ποτέ δεν είδα πάνω από 17 Mbps, πράγμα που δεν δικαιολογούνταν.Δοκίμασα 4 διαφορετικά ρούτερ.Το μεγαλύτερο download μου το έδινε ένα belkin, αλλά με τραγικό upload(200 Kbps).Το thompson ήταν η μέση λύση:16.500 Μbps(down) και 1000 κάτι (up).Βαρέθηκα να ψάχνω και αποδέχτηκα το γεγονός.Μπορεί να το κάνουν και επίτηδες οι εταιρίες λόγω θορύβου(για τους λοιπούς "γείτονες" του καφάο).

Αν βρεις κάποιο καλό ρούτερ κούμπωσε το για να δεις πόσα πιάνει.Επίσης, μήπως έχεις και κανά πρόβλημα στην εσωτερική καλωδίωση;Κουμπώνεις χαμηλά.Ακόμα και τα 16 Mbps είναι σχετικά λίγα.Να ταν κοντά στα 18 θα το δεχόμουνα.

Ανάμεσα στα 2 ρούτερ θα έλεγα το iad2.

• Super Moderators
Δημοσ.

η ατυχία έιναι ότι με HOL δεν μπορεί να βάλει VDSL αν δεν έχουν μπει από τον ΟΤΕ τα καινούρια ΚΑΦΑΟΥ στη γειτονιά του, ενώ με άλλους λόγω αυτού του attenuation θα μπορούσε :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...