Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

το ξέρω ότι υπάρχει, απλά η HOL δίνει μόνο μέσω των καινούριων ΚΑΦΑΟΥ του ΟΤΕ (αν δεν τα έχει βάλει δεν δίνει) κι όχι κι από το Αστικό Κέντρο που δίνουν άλλοι...

για να φύγεις από HOL θα πρέπει να πληρώσεις ρήτρα κάνα 70αρι το λιγότερο, δεν ξέρω αν αξίζει...

Δημοσ.

δηλαδη φιλε ερχετε αλλο καλωδιο μεχρι την οικοδομη σωστα? ε αν ειναι να παρω τηλεφωνο μπας και με κανουν καμια καλη προσφορα για vdsl, γιατι με το adsl λυση δε βλεπω, ποιες αλλες εταιριες στελνουν vdsl με τα καινουρια καφαου του οτε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μόντεμ που δίνει η HOL είναι απαράδεκτο.... Με το που άλλαξα από ΟΤΕ και το έβαλα έχασα κατευθείαν 3Mbps και ξανάβαλα επάνω το Τhomson έδινε ο ΟΤΕ. Ο τεχνικός της HOL μου είπε οτι πέφτει πάρα πολύ η ταχύτητα και έστειλαν άλλο ρουτερ το οποίο ούτε καν δοκίμασα αφού δεν υπήρχε θέμα με το Thomson. Για το SNR μου έκαναν στην αρχή κόνξες οτι δεν θα είναι σταθερή η γραμμή αλλά όταν ανάφερα οτι τόσα χρόνια με ΟΤΕ δεν είχα πρόβλημα στο 9 και οτι αν αντιμετωπίσω απλά είναι 2 λεπτών υπόθεση να το αλλάξουν όλα οκ!!!

Επεξ/σία από VonLoutsos
  • Like 1
Δημοσ.

3mbps διαφορα απο ενα ρουτερ? παραξενο μου φαινετε, τυχερος εισαι, τωρα στα ποσα κλειδωνεις και τι αποσταση εχεις απο το αστικο κεντρο?

• Super Moderators
Δημοσ.

δηλαδη φιλε ερχετε αλλο καλωδιο μεχρι την οικοδομη σωστα? ε αν ειναι να παρω τηλεφωνο μπας και με κανουν καμια καλη προσφορα για vdsl, γιατι με το adsl λυση δε βλεπω, ποιες αλλες εταιριες στελνουν vdsl με τα καινουρια καφαου του οτε?

καταρχάς πήγαινε στο site της HOL και checkαρε για διαθεσιμότητα vdsl με το σταθερό σου...

αν δεν σου βγάλει τότε δεν έχει τα νέα ΚΑΦΑΟΥ η περιοχή σου...

Δημοσ.

μπα δε βγαζει κατι, πατω αναζητηση και δε κανει τιποτα, δε λεει αν εχει 

edit  τελικα εχει, δυνατοτητα επεκτασης σε vdsl μου εχει οκ

edit 2 τελικα δεν εχει, ασε εχω μπερδευτει, πανω μου λεει οτι μπορω να εχω μεχρι 24mpbs και πιο κατω αναφερει οτι μπορω να κανω επεκταση σε vdsl, τι ισχυει τελικα? θα παρω κανα τηλεφωνο να μαθω

Δημοσ.

3mbps διαφορα απο ενα ρουτερ? παραξενο μου φαινετε, τυχερος εισαι, τωρα στα ποσα κλειδωνεις και τι αποσταση εχεις απο το αστικο κεντρο?

Link Information

spacer.gif Uptime: 0 days, 4:00:04 spacer.gif DSL Type: G.992.5 annex A spacer.gif Maximum Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.128 / 18.920 spacer.gif Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 966 / 18.559 spacer.gif Data Transferred (Sent/Received) [MB/MB]: 9,97 / 84,45 spacer.gif Output Power (Up/Down) [dBm]: 12,0 / 20,0 spacer.gif Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8,0 / 10,0 spacer.gif SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,5 / 9,0 spacer.gif Vendor ID (Local/Remote): TMMB / GSPN spacer.gif Loss of Framing (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Signal (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Power (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif Loss of Link (Remote): 0 spacer.gif Error Seconds (Local/Remote): 0 / 0 spacer.gif FEC Errors (Up/Down): 3 / 401 spacer.gif CRC Errors (Up/Down): 1 / 4 spacer.gif HEC Errors (Up/Down): 0 / 21

Και όμως ήταν 3Mbps....Ο τεχνικός μου είπε οτι να δω ένα πτώση θα ήταν οκ ίσως και αναμενόμενο αλλά τόσο πολύ όχι, για αυτό έστειλε και άλλο ρουτερ. Αλλά έμεινα/ με το Thomson  και όταν τον ενημέρωσα ( γιατί άλλαζα τα ρουτερ παράλληλα που μιλούσα στο τηλέφωνο μαζί του για αν δει και αυτός την διαφορά ) οτι θα μείνω με το Thomson απαντάει οκ απλά δεν θα μπορώ να έχει remote control ...

Δημοσ.

Καλησπερα λεβεντες, να ρωτησω κατι ακομη, αν κανω bridge το μαμα modem router με ενα αλλο router κερδιζω κατι σε ταχυτητα?θα μπορω να εχω το hol tv συνδεδεμενο στο modem? εχετε κατι στα υποψην σας καποιο αξιοπιστο router (οικονομικο) που να μπορω να το συνδεσω αργοτερα και με vdsl? επισης υπαρχει καποιος οδηγος για την συνδεση τους? ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας.

Δημοσ.

καμια λυση και για μενα παιδια??κοιταξα την εγκατασταση του διαμερισματος μια χαρα ειμαι, τι να κανω αλλο δε ξερω, λετε αν αλλαξω εταιρια να δω καλυτερα αποτελεσματα η το ιδιο? με τηλεφωνικες επικοινωνιες μου λενε μεχρι τοσο πας δε γινετε περισσοτερο, ετσι μου ελεγαν και πριν ενα χρονο που κλειδωνα 12mpbs και τωρα πολλες φορες βλεπω 14mpbs, πριν λιγο που κοιταξα εχω αυτα τα error(βλεπε φωτο) σημαινουν κατι? πρωτα δε τα ειχα, τι λετε εσεις?  ev6m.png

απλα κατι αναφερει λαθος το ρουτερ στο attenuation>δεν γινεται να εχεις μεεγαλυτερο attenuation στο Up απο οτι στο down.

Μπορείς να έχεις 9άρι snr και να 'σαι και σε fast path ή δεν παίζει ρόλο ;

Θεωρητικα ναι γινεται.πρακτικα δεν το κανουν για τις κλασσικες δικαιολογιες αποσυνδεσεων.σε forthnet δινουν fast me 6 margin.

Καλησπερα λεβεντες, να ρωτησω κατι ακομη, αν κανω bridge το μαμα modem router με ενα αλλο router κερδιζω κατι σε ταχυτητα?θα μπορω να εχω το hol tv συνδεδεμενο στο modem? εχετε κατι στα υποψην σας καποιο αξιοπιστο router (οικονομικο) που να μπορω να το συνδεσω αργοτερα και με vdsl? επισης υπαρχει καποιος οδηγος για την συνδεση τους? ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας.

oxi δεν κερδιζεις αφου το adsl router κανει το συγχρονισμο.και οχι δεν θα παιξει το Hol tv ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΛΛΟΝ.

router vdsl υπαρχουν απλα ειναι ακριβα και δεν σημαινει οτι θα κερδισεις κατι.επισης οπως ειχαμε πει αν και κατω στον κατανεμητη εχεις αυτην την ταχυτητα τοτε κανονικα θα πρεπε να παει βλαβη στον οτε.λεω κανονικα διοτι στην πραξη ο οτε δεν το πιανει για βλαβη οτι δεν παιζεις στα οσα Megabiit θα πρεπε

• Like 1
Δημοσ.

σημερα μου ηρθε νεο ρουτερ απο την hol το zte h108n και απ οτι βλεπω ουτε μια μερα δε θα την βγαλει, τι θελω να πω, δε συγχρονιζει σε adsl2+ παρα μονο σε adsl2 και κλειδωνω περιπου στα 10 mbps, απο τα 14 που ειχα με το netfaster 3, οτι να ναι , μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια μου ειπαν θα μου στειλουν αλλο διοτι αυτο μαλλον εχει προβλημα, δεν ειναι λογικο, ετσι μου ειπαν, ελπιζω και το αλλο που θα ερθει να μην εχει το ιδιο προβλημα, μεσα απο τις ρυθμισεις του ρουτερ δε βρηκα καποια επιλογη για να το κανω χειροκινητα adsl2+, poulinos στην φωτο  βλεπω οτι το attenaution αλλαξε σε σχεση με το προηγουμενα δεδομενα, αρα πρεπει να δειχνει σωστα, τι λες εσυ? c2pl.png

Δημοσ.

το ρουτερ συγχρονιζει adsl2+ οσο βλεπω.β.μην περιμενεις να παιξει οσο παιζει το Netfaster.φιλικη συμβουλη.παρε ενα δικο σου.zte sucks.so simple

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...