Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό  το θέμα για όσους "υποφέρουν" από την πολύχρονη και δίχως λογική της hol να επιμένει στα 11db snr margin, ως default ρύθμιση.

Να ξεκαθαριστεί πως πλέον, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το τεχνικό τμήμα, μπορούν οι τεχνικοί να το ρίξουν στα πιο λογικά επίπεδα των 9 db.

Για αυτό συμφορουμίτες, επισκέπτες, ανώνυμοι όσοι είστε συνδρομητές hol, κάντε ένα τηλ. στο 13844 και ζητήστε το snr margin να πέσει στα 9.Μπορεί να ψιλογκρινιάξουν, να λένε πως πιθανόν να έχετε τεχνικά προβλήματα και άλλα συναφή.Δεν χρειάζεται να νευριάσετε, ούτε να αρχίσετε τις φωνές(οι εργαζόμενοι δε φταίνε σε κάτι).Με όμορφο και ωραίο τρόπο μπορείτε να πείτε π.χ:"Κατεβάστε το και αν διαπιστώσω πως έχω προβλήματα θα σας ξανακαλέσω να το ξανανεβάσετε" 'η τέλος πάντων όποια άλλη απάντηση μπορείτε να δώσετε.

Σε αυτό το νήμα, ας πούμε όλοι την εμπειρία μας, για να βοηθήσουμε τους αγνώμονες και τυχόν προβλήματα που μπορεί να δημιουργήθηκαν.

Ξεκινώντας.....με το που μπήκα στο δίκτυο της hol, ύστερα από φορητότητα από ΟΤΕ, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω τηλ. για να μου ρίξουν το margin.Ψιλογκρίνιαξαν κλπ, κλπ, το κατέβασαν και κέρδισα 1,5-2 Mbps.Αποσύνδεση επίσης...μηδέν.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ανοίγω αυτό  το θέμα για όσους "υποφέρουν" από την πολύχρονη και δίχως λογική της hol να επιμένει στα 11db snr margin, ως default ρύθμιση.

Να ξεκαθαριστεί πως πλέον, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το τεχνικό τμήμα, μπορούν οι τεχνικοί να το ρίξουν στα πιο λογικά επίπεδα των 9 db.

Για αυτό συμφορουμίτες, επισκέπτες, ανώνυμοι όσοι είστε συνδρομητές hol, κάντε ένα τηλ. στο 13844 και ζητήστε το snr margin να πέσει στα 9.Μπορεί να ψιλογκρινιάξουν, να λένε πως πιθανόν να έχετε τεχνικά προβλήματα και άλλα συναφή.Δεν χρειάζεται να νευριάσετε, ούτε να αρχίσετε τις φωνές(οι εργαζόμενοι δε φταίνε σε κάτι).Με όμορφο και ωραίο τρόπο μπορείτε να πείτε π.χ:"Κατεβάστε το και αν διαπιστώσω πως έχω προβλήματα θα σας ξανακαλέσω να το ξανανεβάσετε" 'η τέλος πάντων όποια άλλη απάντηση μπορείτε να δώσετε.

Σε αυτό το νήμα, ας πούμε όλοι την εμπειρία μας, για να βοηθήσουμε τους αγνώμονες και τυχόν προβλήματα που μπορεί να δημιουργήθηκαν.

Ξεκινώντας.....με το που μπήκα στο δίκτυο της hol, ύστερα από φορητότητα από ΟΤΕ, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω τηλ. για να μου ρίξουν το margin.Ψιλογκρίνιαξαν κλπ, κλπ, το κατέβασαν και κέρδισα 1,5-2 Mbps.Αποσύνδεση επίσης...μηδέν.

Πριν κανα μηνα ζητησα να το ριξουν στο 8 αλλα δυστυχως 1 στις 10 ειχα θεματακια. Στο 9, κλειδωνα στα 19,2mbps ενω στα 11 στα 18. Σιγουρα οχι σημαντικη διαφορα αλλα τουλαχιστον το Ping ηταν στα ιδια επιπεδα.

Δημοσ.

Το έχω γυρίσει εδώ και 4 μήνες, μέσω τηλεφώνου άμεσα. Κέρδος ~1.5Mbps

Με 13 Attenuation και 9 SNR είμαι μεταξύ 18-19Mbps και 1023kbps Upload. Αυτά με το Netfaster IAD1.

Με όλα τα Fritz και 9 SNR ήμουν 17-18Mbps και 800-900kbps Upload αλλά 11 Attenuation.

Η γραμμή πάντως βράχος, πριν και μετά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λεβεντες καλησπερα, κλειδωνα στα 12200mbps με 11 margin και το πηγα στο 9margin και κλειδωνω στα 13500mbps, το Attenuation ειναι 5,1, γιατι δε μπορω να πιασω κατι παραπανω? ο τεχνικος μου ειπε οτι μου το εχει να πιανω μεχρι 16mbps, τι να φταιει αραγε? εκανα κατι αλλαγες μετεφερα το ρουτερ κοντα στην πριζα, συνδεσα το pc με καλωδιο ethernet αλλα και παλι δε κερδισα κατι, αποσυνδεσεις δεν ειχα ποτε και ουτε εχω, παντα ειμαι σταθερος, το ρουτερ ειναι netfaster3

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι σίγουρα το downstream line attenuation 5.1? γιατί με τόσο έπρεπε να πιάνεις πάνω από 20mbps..

Δημοσ.

ναι φιλε σιγουρα ειναι, αυριο θα ανεβασω και φωτο να δειτε τα σταστιστηκα μου, τωρα ειμαι εκτος σπιτιου

edit απορω που μου ειπε ο τεχνικος απο το τηλεφωνο στο εχουμε να πιανεις μεχρι 16mbps

εδω εχω μια φωτο απο χθεσινο μου ποσταρισμα   http://imageshack.com/a/img196/8848/nnwk.png

• Super Moderators
Δημοσ.

τόσο χαμηλό attenuation αντιστοιχεί με πάνω από 20mbps συγχρονισμό, είσαι αρκετά χαμηλά...

• Like 1
Δημοσ.

καμια λυση και για μενα παιδια??κοιταξα την εγκατασταση του διαμερισματος μια χαρα ειμαι, τι να κανω αλλο δε ξερω, λετε αν αλλαξω εταιρια να δω καλυτερα αποτελεσματα η το ιδιο? με τηλεφωνικες επικοινωνιες μου λενε μεχρι τοσο πας δε γινετε περισσοτερο, ετσι μου ελεγαν και πριν ενα χρονο που κλειδωνα 12mpbs και τωρα πολλες φορες βλεπω 14mpbs, πριν λιγο που κοιταξα εχω αυτα τα error(βλεπε φωτο) σημαινουν κατι? πρωτα δε τα ειχα, τι λετε εσεις?  ev6m.png

Δημοσ.

Από 9 πήγα στα 12 με την υπόδειξη του χρήστη poulinos ο οποίος κάνει φανταστική δουλειά σε αυτά τα θέματα εδώ μέσα.

Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Από 9 πήγα στα 12 με την υπόδειξη του χρήστη poulinos ο οποίος κάνει φανταστική δουλειά σε αυτά τα θέματα εδώ μέσα.

το ξερω οτι ο poulinos κανει εξαιρετικη δουλεια αλλα καμια φορα η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα  :) , τι εκανες και πηγες απο 9 στο 12?

• Super Moderators
Δημοσ.

σε ποια περιοχή είσαι? πόσο έχεις ακόμα για να κλείσεις 1 χρόνο στη HOL?

Δημοσ.

το ξερω οτι ο poulinos κανει εξαιρετικη δουλεια αλλα καμια φορα η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα  :) , τι εκανες και πηγες απο 9 στο 12?
Α. Αυτό που λες να κάνουμε. Τους ζήτησα να κατέβω από τα 11 στα 9.Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

έχουν βάλει στην Κοζάνη τα νέα ΚΑΦΑΟΥ του ΟΤΕ για VDSL?

με αυτό το attenuation πάντως σε άλλο ISP πήγαινες εύκολα σε 50αρι...(που δίνει vdsl από Α/Κ)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...